CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 10:23 PM | Show all posts

ye hans n maya dah ada tas pentass, dorg naik pentass lalu depan hans n maya langsung tak pandang terus ke depan punya excited perasan dirg terpalingg semua satu donia tertunggu dorg phuiiiii punyalah bangsatttt dua2 ekoo ni masa tu perangaii biadab dorg mmg org menyampahhhh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2022 10:24 PM | Show all posts
Tudungpink replied at 22-1-2022 10:20 PM
Sampai ke sudah hans tak berani tunjuk mesej dia bg kat pajura pasal kes tu, nak tunjukkan dia bet ...

Bukan dia dah jaja ke kat wartawan semua? klu dah kurang ajarrr mcm tu mmg padan kena dgn hans
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Gado2 manja je kot.

Anak rizman tu comel betul.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:24 PM
Bukan dia dah jaja ke kat wartawan semua? klu dah kurang ajarrr mcm tu mmg padan kena dgn hans


Xde pun.. Dia tak tunjuk pun.. hans tak tunjuk pun.. Takut terciduk mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:27 PM | Show all posts
Edited by Orenn1 at 22-1-2022 10:29 PM

tapii mmg betull kelakarrr zmn gol gincuu bohsia pekan nak menghimpittt ashrafff sinclairrr tp langsong di bolayannnn kan aje, tak menarikk minat si ashraf sinclairrr, sadisssnya, ujungg2 dpt fattah amin baru setarafffff dua2 kampongggg, commm kohkohkohhhh

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada anak yang comel, laki yang handsome, keluarga sendiri dan mertua yg awsome, kira bahagialah segalanya, dah tu dah berhijab pula, priority tentulah berubah. Mana dah nak lepak tak kira masa. Semua ni automatically berlaku dalam kehidupan bila dah berkahwin. Acik2 forum ja x pernah berubah, bercekau sampai lubang kubor. Asyik trobek kisah fazz. Apa kata bagi latest info pasaipa bergasuh. Last2 acik2 forum yg bergaduh dari suboh ke suboh. Puaka2 united seronok ke tu ambil kesempatan
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:28 PM | Show all posts
Tudungpink replied at 22-1-2022 10:27 PM
Xde pun.. Dia tak tunjuk pun..

ko pegilah mintak kqt missfake aku nak kisahh utk ko apahallll, dah dia yg menjaja kat reports semua kan phuiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:28 PM
ko pegilah mintak kqt missfake aku nak kisahh utk ko apahallll, dah dia yg menjaja kat reports sem ...

ala tanya pun marah ko dah start aku tumpang la tanya..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:23 PM
ye hans n maya dah ada tas pentass, dorg naik pentass lalu depan hans n maya langsung tak pandang  ...

Wah bagus eh you punya info.. You wartawan majalah variapop ke URTV ke Rotikaya ke Beautifulnara ke??
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-1-2022 10:23 PM
Dia dikelilingi family yg baik n mertua yg baik.. Rezeki dia..  Perangai dia fans dia pu ...

Kesian faz..dia tak boleh ke nak bina empire business dia sendiri..sampai bila nk jd model produk kwn2 je..rizman pun skrg dah himpit tokti..ok lah tu..tp banding kan yg kat dlm ni punya bahasa..jauh le baik lg perangai faz tu..tak suka langsat2 kan org.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:33 PM | Show all posts
Shopaholic70 replied at 22-1-2022 10:30 PM
Wah bagus eh you punya info.. You wartawan majalah variapop ke URTV ke Rotikaya ke Beautifulnara k ...

Tak perlu nak jd wartawan utk tahu info
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:23 PM
ye hans n maya dah ada tas pentass, dorg naik pentass lalu depan hans n maya langsung tak pandang  ...

Ooo.. gitu ke? Anak rusanani baru panjang ekor. Apa salah kami lalu tidak tegur. Sorry la lagu ni terngiang bila baca reply u. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hadam......#fazuramiliksemua

Faz ni dia nak bercabang bagi bpeluang kat orang lain untuk bisness tak nak mkn sendiri
Si put tu dia memang nampak bimbo tapi otak duit
Bagi idea free kat orng klau bole dia bole je charge as consultant

Korang ingat bisness ni senang je nak success ke
Adalah berkecil hati pasal remeh tapi lama lama diaorang both pun tak kuasa nak tunjuk lebih nak puaskan hati masing masing so baik jadi diri sendiri

# tu je klau yng pandai bole tangkap yng faz ni nak freedom to deal with sesiapa saja bkn nak kena dgn geng geng selalu dgn dia
Faz ada kebebasan nak pilih sapa saja dia nak sokong
Takan tak leh klua dari kepompong
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:33 PM
Tak perlu nak jd wartawan utk tahu info

Oh ye ke .. info you bagus sekali mcm keja wartawan gitu..you boleh jadi reporter CNN or eNews tau.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:41 PM | Show all posts
sayang replied at 22-1-2022 10:33 PM
Ooo.. gitu ke? Anak rusanani baru panjang ekor. Apa salah kami lalu tidak tegur. Sorry la lagu ni  ...

hehe takpe2 walaupun aku tak kenal laguuuu. Dua2 eko ni mmg jeniss perasannn couple terpalinggg punyqlahh thp terokkk sgtttt , org yg tahu tqhulah perangqiii dorg ni. Kat kl fqshion show dulu kat situ jugaklah couple bangsqtttt ni nak hijackkk buat havocc dorgg, kat situuu jugaklqhh jantan pondan sotongg tu nak bagi bunga kat missfake sbb dorg kan terpalingggg, kattt mana2 pun kena buatttt gembarrr psl dorg highlight semua kena pegi kat dorggg, punyalahh tak maluu sampaiii thp sampahh mcm tu dahh, padahql tu pesen show, china2 yg dtg bukannya kenal sgttt dorg jantann sotongg tu sampaii dah nmpk mcm bodohh sgtt dah masa tu tp sbb dorg perasan terpalinggg dorgg tak nmpkkkk kebodohannn dorg memalukN diri sendiri, manlis tntg fashion bukqnn tntangg korg sbg couple tqk perlu situ pun nak hijackkkk, mmg hqnjenggg sgttt perangaiiii dua2 ekoo  ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:43 PM | Show all posts
Shopaholic70 replied at 22-1-2022 10:39 PM
Oh ye ke .. info you bagus sekali mcm keja wartawan gitu..you boleh jadi reporter CNN or eNews tau ...

Ko tak perlu kesqhhhh psl kerjaya apa yg sesuaiiii dgn aku, kat sini tmptt maksiattt arak n judiii, tmpt gossippp , so focus gossipppp kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:41 PM
hehe takpe2 walaupun aku tak kenal laguuuu. Dua2 eko ni mmg jeniss perasannn couple terpalinggg pu ...

Marah naw sampai Banyak betul typo
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:46 PM | Show all posts
Berangann bohsia pekannn nak dpt ashraf sinclairrr ujung2 cuma mampu dpt jantann pprt sesama tarafff kamponggg.com kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak cerita pasai klfw tu.. Ada lagi yg memalukan dr kes si fattah bg bunga tek torpedo lagi malu n terpaling aku rasa.. dengan imej yislamik yg dibawa..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:27 PM
tapii mmg betull kelakarrr zmn gol gincuu bohsia pekan nak menghimpittt ashrafff sinclairrr tp langs ...

Setahu iols ayah faz tu org have2 jugak kat pekan tu. Tgk faz speaking pun boleh agak dia dari family yg not so kampung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 12:55 AM GMT+8 , Processed in 3.453587 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list