CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu missfake ada PA nama chot pun gaduh gak kan
dgn sara ali pun gaduh
mmg kaki gaduh la bohsia pekan nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak gaduh kot tapi mungkin sheols move on from that friendship sebab tak membawa apa2 keuntungan pada sheols. Friends with benefits gitu..cam keknis n jah pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:03 PM | Show all posts
Dulu ada nyah yg beso2 skittt apa naka dia, dgn tu pun dah gaduhh kan...dasha namanya klu tak silap. Mmg laki bini ni kuatt gadohh yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 09:59 PM
Fiziwoo dengan rizman tak ngam ke?

Itu xtw la kan..just diz year sheols dtg kt fashion show fiziwoo..kt RR xdtg pn.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:06 PM | Show all posts
Mula2 dulu mcm nak himpitt ashraf sinclairrr jugak tu, tp ashraf sinclairrr tak minatt langsongg kat dia, dia punya pelokkkk asyraff masa sesi fotograpiiiiii bukan mainnn. Ashraff punya taste lagi tinggi bcl tu ha bukann si bohsia pekannn
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-1-2022 10:01 PM
dulu missfake ada PA nama chot pun gaduh gak kan
dgn sara ali pun gaduh
mmg kaki gaduh la bohsia pe ...

Dasha itu.
Sara Ali.
Hanez Suraya.
Hans Isaac.
Geraldine Maria Wong (kes dekat club)  
Awal dengan Scha pun macam tak ngam je dengan Fazura.
Sharifah sakinah.
Fasha Sandha.
Syatilla Melvin.

Lagi aku taktau haha dia ada isu dengan sapa. Aku pun nak tanya asal dia suka berkawan dengan pondan eh?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 22-1-2022 09:51 PM
Ni bunga punya fav benang...

Kann..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:11 PM | Show all posts
Lps dorg kawin dorg rasa terpalinggggg segalanya, rasa diri paling hebatt pakingg gahhhh semua org keliling nak ambik kesempatannn, bersyak wasangka habiss dgn semua org tuduhh itu inii, gaduhh habiss dgn semua orgg dua2 eko laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 10:09 PM
Dasha itu.
Sara Ali.
Hanez Suraya.

haa Dasha...lupa nama dia..ingatkan Chot yg tinggi2 kurus tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih buah oren tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 10:09 PM
Dasha itu.
Sara Ali.
Hanez Suraya.

dgn fasha pun ada isu meh??
lantaklaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:06 PM
Mula2 dulu mcm nak himpitt ashraf sinclairrr jugak tu, tp ashraf sinclairrr tak minatt langsongg kat ...

ni zaman2 gol dan gincu kan
apa khelasss ashraf nk himpit minah pekan nih
heshe budak Taman Tun
and bff sazzy falak, sazzy lak dr hartamas
mmg dua liga yg berbeda
BCL lak mmg family dia dlm kelompok kelas atasan di indonesia sana.mak BCL dentist.ayah dia businessman mcm bapak raline shah.
missfake je gigih nak join their circle
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:17 PM | Show all posts
  asq dekat ffm naik pentas dua2 eko laki bini ni dorg lalu depan hqns n maya karin yg mmg dah ada kat atas pentass langsongg tak pandangg ke arah hans n maya karin say hi ke hormattt sesama rakan artisss, terus jalqn lalu depan hans n maya karin pandang pun tak bagi senyuman lagilah punya excited perasannn dorg tu couple terpaling takde nmpk dah org kiri kanqn terus lalu depan org tak tgk muka sbb duk perasannn terpalinggg sentiasa mendongakkkk ke langktttt, punyalahh bangsatttt perangaiiii dua2 eko ni takde adabb
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz ni kebaikan apa yg dia buat ye..sampai Allah kurniakan dia suami, keluarga mertua, ipar duai yg baik2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:17 PM
asq dekat ffm naik pentas dua2 eko laki bini ni dorg lalu depan hqns n maya karin yg mmg dah ada k ...

Laa.. ye ke? Lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:20 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-1-2022 10:14 PM
ni zaman2 gol dan gincu kan
apa khelasss ashraf nk himpit minah pekan nih
heshe budak Taman Tun

khennn.....bohsia pekan gegehh mencuba nasibb masa tu,mana nak sama league lain dah tu, dgn fattahh bodoh2 alang baru sekufu kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:17 PM
asq dekat ffm naik pentas dua2 eko laki bini ni dorg lalu depan hqns n maya karin yg mmg dah ada k ...

Sampai ke sudah hans tak berani tunjuk mesej dia bg kat pajura pasal kes tu, nak tunjukkan dia betul waktu tu.  What say u buah
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sektorswasta at 22-1-2022 10:22 PM
cmf_premierleag replied at 22-1-2022 10:14 PM
ni zaman2 gol dan gincu kan
apa khelasss ashraf nk himpit minah pekan nih
heshe budak Taman Tun


Err jangan lah ko selit nama raline shah kat sini. Obvious perempuan sundal , tapi pandai ambil roleplay stay classy
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nham22 at 22-1-2022 10:24 PM

Biaselah.. Mcm sasha 30k dengan master agent die gaduh... Sbb master agent die buat product.. Sailang product die...
Same mcm faz.. Kan ke rizman niaga tudunf dulu.. Bila faz niaga tudung abesla agent2x rizman larikkk... Abesla business tudung rizman sepi sesepinye... Hahaha...pasai faz jual tudung bawal ja pon. Harga murah...
Tp kalau itu puncanye tak adila sbb faz niaga timbang kilo dulu baru rizman buat... Sesama nak jadi founder timbang kilo.. Sepatutnye support perniagaan sahabat2x walaupon dalam lingkungan product yg sama... Apooo dh tua bangka gaduhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
nottyyuni replied at 22-1-2022 10:18 PM
Faz ni kebaikan apa yg dia buat ye..sampai Allah kurniakan dia suami, keluarga mertua, ipar duai yg  ...

Dia dikelilingi family yg baik n mertua yg baik.. Rezeki dia.. Perangai dia fans dia pun tau mcm mana.. Tp family n family mertua dia memang baik.. Jenis buat hal sendiri x sibuk nak glamour sama..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:46 AM GMT+8 , Processed in 0.767097 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list