CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 02:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:06 PM
Mula2 dulu mcm nak himpitt ashraf sinclairrr jugak tu, tp ashraf sinclairrr tak minatt langsongg kat ...

Baru tahu yg ni. Missfake pernah nak cuba try test ashraf sinclair??
Tarap bohsia mcm tu tak sedar diri. Nasib baik AS tak minat.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 10:09 PM
Dasha itu.
Sara Ali.
Hanez Suraya.

Ade lagi..dgn zabirah makwilson. Dan iols yakin list ni akan terus bertambah dan jadi makin panjang. Maklumlah pajurap kan kaki gaduh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 23-1-2022 02:26 AM
Baru tahu yg ni. Missfake pernah nak cuba try test ashraf sinclair??
Tarap bohsia mcm tu tak sedar ...

Yess dia punyalah nak klu bolehh pelokkkk badannn jantan tu masa potoshoot bukan mainn mcm sebatangggg pokok dipeloknya taknak lepasssss kohkohhh, mencubaaa tuuuuuu, malangnya tak dipandanggg sebelahh mata pun olehhh AS bukan taste dia bohsia pekak tu. AS tu liga lainn, missfake liga kamponggg.commm  school dropout lagiii, sesuailahh dgn si fattah tu, sama2 levellllll
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:17 PM
asq dekat ffm naik pentas dua2 eko laki bini ni dorg lalu depan hqns n maya karin yg mmg dah ada k ...

Pasal ni iols pernah nampak satu pic ke video pendek ke..hans-maya berdiri bersebelahan fattah-faketua tu, kat blkg pentas rasanya sblm diorang keluar sampaikan award. Muka missfake masa tu tak pandang pun kat hans dgn maya, mendongak je dia tgk tempat lain. Maya pandang missfake. Fattah mcm biasalah duk tercegat je sblh bini tua takde pinggang nya tu. Haish.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
nottyyuni replied at 22-1-2022 10:18 PM
Faz ni kebaikan apa yg dia buat ye..sampai Allah kurniakan dia suami, keluarga mertua, ipar duai yg  ...

Missfake jelah yg tak habis2 untungnya dapat fattah dan FIL mcm famili fattah.
Yg fattah pulak rugi seruginya. Ape je perangai buruk tak senonoh missfake mesti terpalit sekali nama fattah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 23-1-2022 02:04 AM
Mmg pun sbb tu mula fatzura dulu kat mana2 pun dorg buat havoc attention limelight semua kena focus ...

Btw uols kate psal Ashraf Sinclair, iols sajer #throwback video kakafaz interviewed MAS airlines. Ada satu part iols tgk kakafaz berkenan dgn abam pilot ni; goodlooking Sampai abampilot ini suruh kakafaz lepaskan tangan dia

https://youtu.be/T2M81p8fu54   minit ke 2:44
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:45 AM | Show all posts
tulip-rain replied at 23-1-2022 02:36 AM
Pasal ni iols pernah nampak satu pic ke video pendek ke..hans-maya berdiri bersebelahan fattah-fak ...

ye dorg lalu terus kan pegi dgn exitednya tak pandang dah muka hans n maya, rasanya hans pun tgk dorg tp dorg lalu terusss ke depan. takde nak pandang kat sebelah je tuuu  dgn muka punya excited sbb dorg kan couple terpaling satu donia tgh tungguu dorg menjelma atas pentasss mana ada masa nak tolehh pandang kat rakan retis lain yg dah tercegattt kat pentasss di buatnya dorg mcm org bodohhhh retiss picisannn mmg nampakklahh betapa bangsatttnya dua2 eko ni jenis manusia tak pandang rumputtt kat bwh dahhh ko belakonnn lah sweet sweettttt mcm mana pun depann publicc tp perangaiiii bangsattttt yg sebenarr tu org blh nampak jugakkk. Mmg couple dua eko bukan jeniss yg tahu merendahh diri jaga hubungan dgn org lain, dorg kena paling atass dr org lainn. Burukkk perangaiimak bapakk fatimahh ni, dah lah dua2 bodohh. hermmm
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:47 AM From the mobile phone | Show all posts
nottyyuni replied at 22-1-2022 10:49 PM
Nak buat camana benaq otak cicir dr tahun 2017 carik tak jumpa sampai la ni..kisah lah pulak nak ami ...

Lengkap semua yg uols list kan pasal missfake. Jahat, bohsia, bodoh.
Kesian fatima dpt mak mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Shopaholic70 replied at 22-1-2022 10:59 PM
Ye ke bukan ke dia dating dgn TMJ sebelum dia dgn laki dia? kenapa TMJ nak dgn dia kalau dia bohsi ...

Sebab dia nak buat missfake tu tempat berseronok je. Untuk nafsu dia je. Bukan nak buat bini pun. Yelah senang sangat ikut mcm2 jantan kesana kesini kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 11:48 PM
Awak confident ja kata Fazura dah berubah. General kan xsemestinya org berhijrah terus perangai ba ...

Pemuja2 missfake mmg mcm tu. Kalau retis2 lain berhijrah pandai pulak diorang ckp retis2 tu berubah penampilan je tp perangai sama.
Tiber ke faketua ni, konon2 dgn adenya tudung atas kepala dia kononnya dah berubah habis lah si faketua tu, perangai ape semua elok serba serbi
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:56 AM | Show all posts
tulip-rain replied at 23-1-2022 02:39 AM
Missfake jelah yg tak habis2 untungnya dapat fattah dan FIL mcm famili fattah.
Yg fattah pulak rug ...

Maybe fam fattah baik tp bagi aku fattah pun taraf2 siall jugakkk. Belakonn dgn semua pompuan dia main cinta, dlm masa terdekatttt pulakk tu dr satu ke satuuu. 'ula dgn lofa pun dia buat cinta mati jugakk umumkan itu ini perempuan terakhir lah buat romantikkk sana sini tunjuk kat org lps tu dgn tak lama dgn fmissfake pun dia buat benda sama, sebiji cinta mati jugakkk; malulah aku dpt jantan low class mcm ni. Pastu dah tak rasa malu dah mana2 tempatt dia hijackk buat havoc bagi bunga lah nak attention nak org terpegun dgn dorg betapa romantissnya dorg, terpalinggggg lahh sampaii dah jd mcm couple pariah dua2 eko ni. Mmg dah jd kulitttt khinzirrrr muka dorg nii
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:58 AM | Show all posts
tulip-rain replied at 23-1-2022 02:55 AM
Pemuja2 missfake mmg mcm tu. Kalau retis2 lain berhijrah pandai pulak diorang ckp retis2 tu beruba ...

Ooiii klu thread missfake dorg punya fake thp bangsatttt shaithonirrajjimm dahhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:00 AM | Show all posts
tulip-rain replied at 23-1-2022 02:47 AM
Lengkap semua yg uols list kan pasal missfake. Jahat, bohsia, bodoh.
Kesian fatima dpt mak mcm ni ...

hrpnya fatimah tu tak bodohh mcm mak bapak dia lahhh, at leastt bagilah anak tu sekolah sampaii form 5
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
sektorswasta replied at 23-1-2022 01:54 AM
Aku pun rasa gitu. Fazura mmg tak lehh tengok orang lebih dari dia. Xkisah dari segi upgradekan di ...

"Kalo nak mendunia, wajib notice kaklong kawasan gitu duluuu. Menjulang julang dia baru xda gadoh"

Mmg betul pun pasal ni. Fakta tntg missfake.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
kumak replied at 23-1-2022 02:24 AM
dah perasan lama.. like n komen kat ig pun x!! tapi ingat dah ada org bukakk story.. lama x menjen ...

Betul. Mula dari birthday si nurida pastu klfw sampailah skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 23-1-2022 01:27 AM
Vibes si Oren dengan satu lagi forumer Stringer ni sama. 2-2 benci Kaka faz, 2-2 cakap bahasa alienz ...

Faz jumput fasha tp fasha tak dpt dtg
Elok je faz dgn fasha .. sapa ckp td dlm list penah gaduh

Temanya dlm tu black pink
Bukan all black
Cuma dorg byk pkai black
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 23-1-2022 02:56 AM
Maybe fam fattah baik tp bagi aku fattah pun taraf2 siall jugakkk. Belakonn dgn semua pompuan dia  ...

Itulah. Dah kawen ni agak2 ade tak fatah akan tercinlok lagi dlm diam? Mungkin dia akan jumpa cinta sejati yg seterusnya. Kita tengok antara missfake dan fatima, siapa yg akan dapat adik dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga idola org tu yg bakal dpt adik baru.. Hati2...dhlh burung dh terbang..tkt nanti burung terbang lagi cr adik bru masa org tu tgh bpantang..Hahahhahhahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sektorswasta at 23-1-2022 03:18 AM
tulip-rain replied at 23-1-2022 03:01 AM
"Kalo nak mendunia, wajib notice kaklong kawasan gitu duluuu. Menjulang julang dia baru xda gadoh" ...


Kalo tgk mimilana ituu rajinn julangkan kakafazz kan, so faz tuk xkisah lah kalo mimi nak mendunia sbbb diaa dh idolakn kakafazz. Yg mcm Zahirah ini ala2 vibe western sikitz kot dia x lyn x pujjiii kakafaz ituu kakafaz hangin kot? Lagi2 Aiman tupun hot jugak, jd compete lah sbb dat time fattzura kan tgh femes..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
sektorswasta replied at 23-1-2022 02:40 AM
Btw uols kate psal Ashraf Sinclair, iols sajer #throwback video kakafaz interviewed MAS airlines.  ...

Uols jangan okay. Pasal iv dgn staf MAS ni, pemuja2 dia suka tengok peel birah pajurap tau. Diorang cakap pajurap fun, pandai iv orang, usik2...
Cuber kalau retis lain, berbakul pemuja2 yg sama tu akan cakap retis tu gatal merenyam.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 03:10 AM GMT+8 , Processed in 0.080249 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list