CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Apoo ni ada berak2 pulak ni??!!! Ni thread gosip ke thread apooo ni???!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok I masuk thread ni cuma nak tau gaduh Sebab apa… tapi sekali masuk dok korek lagi sejarah yg sepatutnya kita cuma tengok untuk belajar jangan ulangi kesilapan lama bukan dok stay kat sejarah silam tu

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Camarbiru16 replied at 23-1-2022 12:00 AM
Org lain gelakkan ko je sbb ko kepanasan sensorang..kehkehkeh..

Tu lah. Dia duk perasan lain pulak. Kesian sungguh. Nampak low class komen nya. . Bg lah dia happy
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih benak drop Komen...lagi lagi lagi....seronok pulak baca
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya diri sendiri kepanasan. Lawak di malam minggu.
Pengotor rupanya si oren ni main taik2. Euwww mesti mesti busuk orgnya mcm taik tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu jelah modal...Tak bangsat duk nakarom kan orang
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Lobenak ke yang bitter ni? Siap malu2, mcm jiwa kacau. Kesian pula
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Suap maki2.. Apahal malu2 pula keluar ni??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Vibes si Oren dengan satu lagi forumer Stringer ni sama. 2-2 benci Kaka faz, 2-2 cakap bahasa alienz, 2-2 cacat otak mengeja tak reti.

Anyway.. iolls nak komen, majlis kaka faz malam ni cantik, tapi awat buat all black night. Nampak mcm too gothic pulak. Retis semua nampak cool and happy: amelina, shiela majid, jamal abdillah, doopleganger  Anuar Zain.

Bab gaduh dgn Rizman, no komen. Orang sama sama dominan and business owner product yang sama kategori ni, maybe ada terlanggar sana sini. Rizman jual tudung mahal, faz jual tudung murah. Both faz dgn bini rizman sama sama lawa. Anak sama sama comel.

Competitive mode tu, maybe lead to some conflict. Maybe.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kt ig RR dorng keluar dinner same2 pkai baju hitam putih
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 10:09 PM
Dasha itu.
Sara Ali.
Hanez Suraya.

Rasanya maybe faz xleh org lebih agaknyah.maaf kalo salah ckp yer tp i teka2 gituh lah.kekekeke. bini rizman tu lawa yaaaaachhh!jeles kah?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama dah x nampak bersama. Last was masa bday faz. PZ yg dulu melekat dengan RR pun dah tak baik jugak. Sesama di butik CL pun dah tak bergambar sama.

Sayang jugaklah friendship twinny-twinny zaman berzaman. Vee dgn aizat boleh lah jd jasa pendamai
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sektorswasta at 23-1-2022 01:57 AM
Duriand24 replied at 23-1-2022 01:39 AM
Rasanya maybe faz xleh org lebih agaknyah.maaf kalo salah ckp yer tp i teka2 gituh lah.kekekeke. b ...


Aku pun rasa gitu. Fazura mmg tak lehh tengok orang lebih dari dia. Xkisah dari segi upgradekan diri ke apa. Tgk je time zahirah couple dgn aiman, frm dat mmg tak comolot dah ngn Zahirah. Plus, Nurida itu cantik cukup package . Zahirah pun.

Kalo nak mendunia, wajib notice kaklong kawasan gitu duluuu. Menjulang julang dia baru xda gadoh..

Sorry ya kalau weols salah cakap.. tapi itu apa iols nampakkk kehkeh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu gaduh, dikatanya xleh org lebih drpd dia. Agak2 nanti bila dh baik balik, nk bg reason apa plk? Kak long dh boleh terima yg the world doesn't revolve around her? Baca komen2 ckp ni bkn 1st time jd mcm ni..so sblm ni pun sbb sama gk ke? Dh tau Kak Long mcm tu..knp sanggup kawan balik? Logic..where you at?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:04 AM | Show all posts
Edited by Orenn1 at 23-1-2022 02:10 AM
sektorswasta replied at 23-1-2022 01:54 AM
Aku pun rasa gitu. Fazura mmg tak lehh tengok orang lebih dari dia. Xkisah dari segi upgradekan di ...

Mmg pun sbb tu mula fatzura dulu kat mana2 pun dorg buat havoc attention limelight semua kena focus kat dorg dorg hijack habis majeliss segala dah tak rasa malu. Asyik merakam ala2 dorg lah terpaling romantikkkk mcm saja; nampak pun tak naturall utk camera mmg jeniss mcm kera dpt bunga asyik nak kena buat havocc bg org teruja itu ini psl dorg. Rasa terpaling dlm segalanya tu yg habisss dituduhnya org dengki org sekeliling pergunakan dorg ambik kesemptn tu yg blh gaduh dgn semua sekelip mata sorg2 habissss sbb sikapp sendirii. Dorg ni tak blh org lebihh dorg kena segala paling top. Fasha sandh tu lg cantik tok laki pun tak gila glamour tp taldelahh hamsap mcm couple ni kt mana2 pun rempohh habiss buat havocc
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah wei ade thread best ke. Rugi pulak iols lambat join.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 09:46 PM
Puteri Zarith itu kalau side Fazura pun sebab dia buat business kot. Apa2 pun kembar Safiey Ilias  ...

PZ tetek dan hidung palsu tu suka perli pajurap. Caption2 dia kat igs selalu mcm tu.
Tengok yg latest yg sheols lepak2 dgn nazreempondan dan daiyan tryhardsha.
Tapi dia dgn pajurap kan mmg sesuai sbb dua2 aura negatif dan fake. Sesuai "bff" till jahanam. Tak sabar tunggu turn pajurap vs puteri garit nii pulak
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:12 AM | Show all posts
tulip-rain replied at 23-1-2022 02:05 AM
Lah wei ade thread best ke. Rugi pulak iols lambat join.

Aku nasuk te tulip mmg dah tahuu nantiii monyets2 berkumpul lahh mmg betulll masing2 mcm berokk kena belacann duk berbincangg sesama dorgg kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-1-2022 09:48 PM
Dari tahun lepas lagi cenggitu.. Baru perasan ke korang ni  .. Siann korang..

Kan diorang ni lambat kan tudung. Tengok iols dari tahun lepas dah tahu akan pergaduhan antara ratu pondan dan kawan2 pondannya hasil siasatan iols sendiri
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 23-1-2022 02:14 AM
Kan diorang ni lambat kan tudung. Tengok iols dari tahun lepas dah tahu akan pergaduhan antara rat ...

dah perasan lama.. like n komen kat ig pun x!! tapi ingat dah ada org bukakk story.. lama x menjengah forum
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Jadual terlampau, anak-anak tidur cuma lima jam sehari,hilang fokus dalam pelajaran, pelajar mula meminta untuk tidak ke sekolah kerana terlalu penat.
YgBenarJadual terlampau, anak-anak tidur cuma l
Views : 25 Replies : 1
Dr M tak pernah insaf, kata Anwar
mojarean_XDr M tak pernah insaf, kata Anwar
Views : 41 Replies : 1
Apa sangat cuti di Thailand banding ke Eropah, AS
Highflyer19Apa sangat cuti di Thailand banding ke E
Views : 550 Replies : 7
GST dijangka kembali 2024
Highflyer19GST dijangka kembali 2024
Views : 1259 Replies : 38
#1530 Baby Amogou on the way  V69
friedfishsoup#1530 Baby Amogou on the way V69
Views : 89403 Replies : 1769
Purchase Fildena online in the USA.
herrysmithPurchase Fildena online in the USA.
Views : 759 Replies : 2
Soalan KBAT agaknya
PerawankotaSoalan KBAT agaknya
Views : 329 Replies : 6
How do you know that you're really "in love" and not
HasfyAbdHow do you know that you're really
Views : 278 Replies : 3
[SALAH FAHAM]
Laracrop[SALAH FAHAM]
Views : 6678 Replies : 45
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 62102 Replies : 291

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 12:44 PM GMT+8 , Processed in 0.481599 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list