CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 4-7-2022 04:37 PM | Show all posts
kaka faz now rapat eh dengan queen selangor? tibahhh keluar topik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 4-7-2022 06:17 AM
Bagi aku Logik la tred pazzpizzpuzz kheunz?...yg outright giler dan yg dah macam kena nasi kangkan ...

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:41 PM | Show all posts
Gugucat replied at 4-7-2022 03:27 AM
Berapa lama dh ni simpan dendam kesumat nk melahar? Hahaha smpi klua nama arwah. Hello, arwah ayah ...

Sekolah tak habis, region tak tahu lol kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:44 PM | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 4-7-2022 01:45 AM
Eh dah macam kes amber Heard plak nih
Buang air besaq atas katil

Sbb byk penyembah retis yg sanggup gaduh sampai tahap attack firumer lain yg tak suka retis sembahan dorg, so aku bagi taik kat thread ni lol kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:47 PM | Show all posts
Gugucat replied at 4-7-2022 03:27 AM
Berapa lama dh ni simpan dendam kesumat nk melahar? Hahaha smpi klua nama arwah. Hello, arwah ayah ...

parents Faz bukan dato datin

atuk dia yg dato..parents mak dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimbom replied at 7-2-2022 11:27 AM
gitewww bercium dgn anjing selamba aje.. belum lagi dok nari tiang...

Daring betul
Mmg penari tiang ke dia ni
Asyik duk menari je kt ig
Tp lawo laaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamakkkk benang kaka Faz ade taik2lah... awat p anta pic taik tu..nak muntohh iols
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 23-1-2022 02:22 AM
Ramainya yg makin panas bila Faz n Fattah mkin berjaya..biarlah mereka dgn fitnah2 mereka..semoga Fa ...

Hai kaka Faz...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2022 06:07 PM | Show all posts
Zulhijjah Zulhijjah… 10 Awal Zulhijjah ini sebaik baik 10 Ramadhan yg terakhir.

Pasai apa korang yang dalam ini nak bergaduh korek cerita lama. Masing2 dah berubah, bertaubat. Even Rizman Ruzaini masing2 jawab dgn baik. Tak puas hati jawapan Rizman & Ruzaini ke? Check hati masing2, ye penuh geladak itu berlebih-lebih pula. Selebriti masing2 elok sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang nape layan forumer yg masih gilakan bamtah tu..aku dok fikir lama dh..nape la rajin layan mangkok2 tu..biarkn kutukan dia berlalu bagai ribut el nina..
Aku kalau irl org2 mcm ni mg bolayan je..nnt dia tahu kutukan dia tkde sape lyn maka dia akn “beristirehat”
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Queenmastani replied at 4-7-2022 06:07 PM
Korang nape layan forumer yg masih gilakan bamtah tu..aku dok fikir lama dh..nape la rajin layan man ...

Kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Gugucat replied at 3-7-2022 07:27 PM
Berapa lama dh ni simpan dendam kesumat nk melahar? Hahaha smpi klua nama arwah. Hello, arwah ayah ...

Itu semuaaaa x pentinggg hokehhhh.. yang penting kaka Faz org pahang mat kilau hokehhhh
Tu sbb aura kaka Faz memancar2 gittew
Aaaauuummm
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 10:20 PM | Show all posts
Aku kan…suka je baca bebenang pasal fattzura. Tapi,,,yang sakit mata ni, ada setan sting yang selalu komen bukan2. Kau dah haterz tu, x payah la nak menyibuk. Ni dah mcm kipas-susah-mati. Terpaksa aku scroll laju2 x nak baca komen dia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 4-7-2022 10:01 PM
Itu semuaaaa x pentinggg hokehhhh.. yang penting kaka Faz org pahang mat kilau hokehhhh:loveline ...

Hahhahaa kann. Mls nk layan org in denial. Biar kan membenci smpi mereput. Hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Gugucat replied at 5-7-2022 04:54 AM
Hahhahaa kann. Mls nk layan org in denial. Biar kan membenci smpi mereput. Hahahahah

Biarkan mereka mereput yachhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 10:09 PM
Dasha itu.
Sara Ali.
Hanez Suraya.

Memandai je la..Faz still ok with fasha, sharifah sakinah..bila masa faz rapat denga scha & awal..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-1-2022 10:23 PM
Dia dikelilingi family yg baik n mertua yg baik.. Rezeki dia..  Perangai dia fans dia pu ...

Betul..setuju…doakan yang baik2 utk mereka
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:46 PM
Berangann bohsia pekannn nak dpt ashraf sinclairrr ujung2 cuma mampu dpt jantann pprt sesama taraff ...

Astafirullah..u tau ke cerita sebenar?.. faz pun da bahagia dengan keluarga kecil dia.. x faham la komen mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_shya replied at 22-1-2022 11:20 PM
Kesumat apa la buah oren nie???????????? caci maki mknn harian gaya nie.. if aku fazura..menjengah u ...

Betul sis..gila betul komen dia..ambil kerja Tuhan..semua org ada masa lalu dan sahih ke tak cerita oren tu..boleh jatuh fitnah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2022 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 11:48 PM
Awak confident ja kata Fazura dah berubah. General kan xsemestinya org berhijrah terus perangai ba ...

Siapa kita nak judge org?..cermin diri sendiri dulu..cukup ke 5 waktu, cukup ke tutup aurat u?.. cukup ke jaga iman, jaga kata etc..da nasihat keluarga terdekat?..org yg baik2 x akan mengeluarkn kata2 mcm ni.. apa salahnya fazura dgn u yeh?..gigih menjaja cerita yg x elok..tak takut dgn Allah ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 08:36 PM GMT+8 , Processed in 0.112607 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list