CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 3-2-2022 05:13 AM | Show all posts
Lailawati replied at 29-1-2022 01:19 PM
derang mana nk percaya tang jodoh ni, sis

derang cuma percaya Faz manderamkn fattah sampai sangg ...

Seriously sampai mcm tu skali tahap bebal lobenak bawa ustaz pg cafe...ohemmgeee!!! Mcm lawak pon ada ..mcm crite lawak2 bodo david teo ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 2-2-2022 09:11 AM
Komen uols kena report ni malicious irrigation katanya

Pehal ko nak inform die kena report sebab ape...ko mod Kat sini patut tegur bahasa dia biadap giler...pebendelah
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:46 AM | Show all posts
KucingBiru replied at 1-2-2022 04:51 PM
Wife ruzaini nampak ada wise look. Well dia pun ada master degree kan? Level Pegawai tu bukan cika ...

dia PTD (skrg tak sure kementerian mana sbb dah tukar lepas abis masters aritu) and rasanya a chartered accountant gak
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 12:03 PM | Show all posts
Edited by notheblaey at 3-2-2022 12:07 PM
hannan_rayyan replied at 3-2-2022 11:46 AM
dia PTD (skrg tak sure kementerian mana sbb dah tukar lepas abis masters aritu) and rasanya a char ...

Rasanaya dia jurusan economics, susah nak cross dari acctg ke econs.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 2-2-2022 08:43 AM
Sheols Nippon ker..haha baru tau..eloklah Tue dah berubah Sama rizman dptlah rizqa Yang comel kema ...

Owh sheoll ex nippon ke.. then paham la iols how dia ok dgn rizman
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 01:38 PM | Show all posts
notheblaey replied at 3-2-2022 12:03 PM
Rasanaya dia jurusan economics, susah nak cross dari acctg ke econs.

oh bukan chartered ehh
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 02:15 PM | Show all posts
mendeluk replied at 2-2-2022 03:12 AM
nurida before married to r, dia kan actually nippon dgn sorang perempuan yang ada joined even rizm ...

omg!!! finally ada gak yg pasan.. dulu minah tu penah couple ngn yg selalu ngn kaka ND tu.. rambut pendek chubby2 tu..
tu i yg i pn syak bini RR tu nippon..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 2-2-2022 08:43 AM
Sheols Nippon ker..haha baru tau..eloklah Tue dah berubah Sama rizman dptlah rizqa Yang comel kema ...

Yup. Tapi iols tak dpt nak detect sape perempuan itu. Yang iols know dia ada dkt event rr , and ada naik stage pakai baju hitam. Lupa la ig dia.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 3-2-2022 03:29 PM
KucingBiru replied at 3-2-2022 12:20 PM
Owh sheoll ex nippon ke.. then paham la iols how dia ok dgn rizman


Make sense kan dats why dia click dgn rizman. Uols blh tgk.   Ig reminiscehils/
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 3-2-2022 02:15 PM
omg!!! finally ada gak yg pasan.. dulu minah tu penah couple ngn yg selalu ngn kaka ND tu.. rambut ...

kaka ND mana pulak? yang i tau dgn @reminiscehils
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 04:00 PM | Show all posts
mendeluk replied at 3-2-2022 03:21 PM
Make sense kan dats why dia click dgn rizman. Uols blh tgk.   Ig reminiscehils/

maybe dorg friends with benefit?tgk masa kawen xde pulak heartbroken siap jd geng bridemaids gitew
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 08:56 AM | Show all posts
mendeluk replied at 3-2-2022 03:28 PM
kaka ND mana pulak? yang i tau dgn @reminiscehils

yaya..xtaw la kot2 dorg rakan sekerja or apa..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2022 10:26 AM | Show all posts
anony-mous replied at 22-1-2022 09:30 PM
Xpelik pon psal sheol mmg kaki gaduh & kuat sentap

sapa? fazura ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2022 11:27 AM | Show all posts
mendeluk replied at 3-2-2022 03:21 PM
Make sense kan dats why dia click dgn rizman. Uols blh tgk.   Ig reminiscehils/

gitewww bercium dgn anjing selamba aje.. belum lagi dok nari tiang...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2022 11:13 AM | Show all posts
JiEunTak replied at 1-2-2022 08:04 AM
so....conclusionnya berkelaing pasai bisnes ka...?
masa awai2 preggy aritu pun depa berkelaing satt  ...

Chot tu pun kalau hari2 biasa bukan heols bermekap pakai baju perempuan pun. I lagi prefer heols dari si Dasha Sultan tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 12:30 AM GMT+8 , Processed in 0.090002 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list