CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:41 PM
hehe takpe2 walaupun aku tak kenal laguuuu. Dua2 eko ni mmg jeniss perasannn couple terpalinggg pu ...

Kalau letak ko sebelah ngn depa dua ni...agak2 level ko kat mana??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-1-2022 11:56 PM | Show all posts
Camarbiru16 replied at 22-1-2022 11:47 PM
Fuhhhh....puas hati kan....xx

sekaliiii sekala nyahhhhh, makkk singgah bikinn panasss melompatttt monyettts tu yg sonokkk tgkkk mcm berokk kena belacanmn duk bincangg sesama dorgggg kohkohkohhhhhhh hoccaeyyyy yachh blahhh dulu nanti2 singgahh lagiiiii kasiii bakooo lol
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 11:05 PM
Couple palinggg bangsattttt dua2 eko ni, dasarr muka tak maluuu, mana2 majlis nak kena buat havoccc  ...

Mental..??
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak silap baru ni ada je dia wish rizman apa ntah. Dia pun ada dapat bunga dari rizman sempena apa tak ingat baru ni. Cuma jarang lepak. Bukan pro faz tapi nampak faz mcm dah kurang lepak dgn kawan2 sejak ada fatima ni. Tapi tgk follow je each other.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 11:32 PM
nampaknya menjadiiii niiiii....bykk ekoooo monyettss kepanasannn kohkohkohhhhh yessss  ...

Org lain gelakkan ko je sbb ko kepanasan sensorang..kehkehkeh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak aku termasuk skali ke beruk n monyets tue orennn..kantoi la gini???????????? tp serius..aku mmg fan dia dr zaman dia melayangkan kasut..i just like her..dr dulu smp skrg..ko nak kta monyets ke apa ke..ikut ko la oren..aku nk tdo dlu..esok keje..bergasak ngn ko pun..xdek faedah..ujung2 mkn mnum aku ttap aku tnggung sndri..nite oren
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 10:09 PM
Dasha itu.
Sara Ali.
Hanez Suraya.

Motip ko lupakan si jah nilai karpet ?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha aku dari panas terus terkekek kekek gelak makcik oren oi. Kesewelan yang x boleh bawa bincang. Habis arwah pun seret sekali. Elok la faz tak associate dgn geng2 tu, hazab pakaian dan perangai masing2. Ada sebab la Allah jauhkan dari golongan tu. Sakit now hati tu keh keh keh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 23-1-2022 12:05 AM
Motip ko lupakan si jah nilai karpet ?

Jgn sebutttt..nnt jd kisah lain pulak thread nie thread nie khas utk pembenci fazura tnpa melibatkan individu lain..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:03 PM
Dulu ada nyah yg beso2 skittt apa naka dia, dgn tu pun dah gaduhh kan...dasha namanya klu tak silap. ...

Dgn sara ali pun gaduh.

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 10:09 PM
Dasha itu.
Sara Ali.
Hanez Suraya.

Dengan kinah pasal apa?

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:13 AM | Show all posts
cmf_shya replied at 23-1-2022 12:00 AM
Alamak aku termasuk skali ke beruk n monyets tue orennn..kantoi la gini???????????? tp serius..aku m ...

Hello nokharommmm yesss betullll ko termasukkk sekaliiiii. Ko nak minatt missfake itu hak ko, mcm aku tak minatt dia tp bila ko start mencerca aku ko dah jd salah seko bangsatttttt mcm monyets2 yg lainnn, lps tu tak perlu acah2 mcm ko tu baikk sbb sendirii yg mulakan cari pasallll los tu tak oerlu jd penonggang acah2 baikkkk. Manusiaaa hanjengggg mcm ko ni ramaiiii belakon jd mangsa padahalll sendirii yg bangsatttttt. Cashhhhh siallll kohkohkohhhhhh boooo booooo booooooo
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:14 AM | Show all posts

khennnn...dgn ramaii dia gadohhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:15 AM | Show all posts
Camarbiru16 replied at 23-1-2022 12:00 AM
Org lain gelakkan ko je sbb ko kepanasan sensorang..kehkehkeh..

kepalbap ko nokharomm oiiii kohkohkohhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-1-2022 10:11 PM
haa Dasha...lupa nama dia..ingatkan Chot yg tinggi2 kurus tu

Dgn chot Tu pun pnh gaduh Kan LPS si dasha ambik balik chot. Skrg Masih Ada ke haha. ..pelik bff RR gaduh pulek
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 10:09 PM
Dasha itu.
Sara Ali.
Hanez Suraya.

dgn fasha, kinah gaduh apa? nmpk ok je.
dgn sara ali dah ok ok jah btegur sapa kt ig retis lain.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 22-1-2022 10:22 PM
Biaselah.. Mcm sasha 30k dengan master agent die gaduh... Sbb master agent die buat product.. Sailan ...

Lar gaduh sbb dua2 buat produk Sama ker..target market kan lain..rizman punya Tudung upper range sikit meanwhile faz punya mampu milk..cuma produk kurus Bini rizman Tue susah nak go lar, mahal and kurang marketing..rizman and wifey should stick to fashion jer kot sbb Tue expertise depa.. tak dinafikan artis2 ramai followers, produk depa Akan lebih laku..

Kata twinnies, sesama bisness dah gaduhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:21 AM | Show all posts
cmf_shya replied at 23-1-2022 12:00 AM
Alamak aku termasuk skali ke beruk n monyets tue orennn..kantoi la gini???????????? tp serius..aku m ...

tahu takpe hanjenggg oiiii better ko focuss diri ko sbb ko tu nak keja esok nak kena cari duitttt, drpd ko cari gadohhh dgn aku takutt ujungg2 ko yg sakittt jiwaa, ramaiii dah yg troma sakittt jowa aku tgkk lepass gadohh dgn akuu, hilang terusss lps tu. Aku pun bukan cari psl dulu, org cari pasal aku membalass saja ujunggg2 sendiri yg sakittt jiwa troma belaka terusss hilangg. Lain kaliii focuss psl artisss jgn kutuk forumerrr sbb klu kena yg mcm aku takott jd mcm yg lainnn end up sqkitt jiwa terus troma taknakk masokk forumm lagiiii kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Shopaholic70 replied at 22-1-2022 10:59 PM
Ye ke bukan ke dia dating dgn TMJ sebelum dia dgn laki dia? kenapa TMJ nak dgn dia kalau dia bohsi ...

SBB dia lauk je
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoii.. Camane ni.. Sape yg kepanasan,  sape yg kesurupan sekarang ni.. bila kene cuit lagi teruk dia punyer panas ahh ghisau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 01:48 PM GMT+8 , Processed in 0.168119 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list