CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 1-2-2022 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 31-1-2022 11:26 PM
Sometime nampak Rizman tu try hard sangat nak up level wife dia nak bagi nampak macam selebriti qu ...

I notice kadang tu baju dia tak cantik n awkward but somehow bila dia bagi Faz pakai it works n terus viral. Now.he's trying to up kan wife dia malangnye she seems a bit manly n no impact langsung.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-2-2022 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 1-2-2022 01:04 AM
Kan..Tok Ri pernah sindir RR ni yg suka cedok idea fesyen dia..sedikit msa dulu..

Rizman tu ok sb ...

Rizman pulak leluhur mana chuols?bukan asia selatan jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 1-2-2022 01:22 AM
I notice kadang tu baju dia tak cantik n awkward but somehow bila dia bagi Faz pakai it works n te ...

Ha You sebut ni baru ingat last year masa puasa kot faz ada pakai baju kurung RR ni terus rasa macam menarik baju Tu. Tak tau Kenapa tapi Memang baju Tu meletup Lepas Tu. Baju Warna biru Tak silap.

Model RR ni Memang Ramai artis dari baju sampai tudung tapi adakah kerana harga dia Tak meletup macam tudung fazura? Entahlah Sebab I bukan peminat tudung yg ada label besar2 ni baik fazura atau RR.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by captainQUE at 1-2-2022 10:34 AM
she replied at 31-1-2022 11:26 PM
Sometime nampak Rizman tu try hard sangat nak up level wife dia nak bagi nampak macam selebriti qu ...


Wife Dia cantik Tu Tak dinafikan tapi aura dia kurang Kalau nak jadi selebriti Tu. I pun Tak tau Kenapa so Tu yg rasa susah nak upkan wife Dia Tu.

Wife Ruzaini Tu Kan keja, rasa macam keja government Sebab kat Putrajaya but who knows. Sebab Tu dorang jarang kat rumah Mont Kiara Tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 31-1-2022 03:25 PM
Kan uols
Sape jelah si faketua tu dulu dan sekarang nak berbanding dgn siti. Takde sape pun p ...

Bilal dah ada. Gi layan bilal pih.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 1-2-2022 10:32 AM
Wife Dia cantik Tu Tak dinafikan tapi aura dia kurang Kalau nak jadi selebriti Tu. I pun Tak tau K ...

Wife dia kn ada related dgn fam qalisha ray..pusing2 jmp leluhur mamatut jgk
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 1-2-2022 02:32 AM
Wife Dia cantik Tu Tak dinafikan tapi aura dia kurang Kalau nak jadi selebriti Tu. I pun Tak tau K ...

Masa depa kawin dulu rr byr smpi 4 org mua kan..utk cantikkan bininya..ada terbc kalau x silap kat ig rr
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 31-1-2022 11:01 AM
Oh ye ke? Banyak uols tahu ye sbb "tertengok" live si rizman.
Baik nurida tu. Tp tengoklah ape pem ...

Bergembiralah you memfitnah mengata org.meols harap segala tomahan dan cacian yg you lemparkan pada faz dan anaknya akan terjadi pada you dan juga idola you jgn celupar sgt masa depan you tak tahu macmana nanti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-2-2022 01:55 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 1-2-2022 11:52 AM
Masa depa kawin dulu rr byr smpi 4 org mua kan..utk cantikkan bininya..ada terbc kalau x silap kat ...

sorang MUA utk pre wed, sorang utk nikah, sorang utk resepsi kat Penang, sorang utk KL etc

bukan 4 MUA sekali tepek kot, caca marba jadinya

di mata aku bini dia memang cantik wpun bukan lah tahap Miss Universe. Masa aku jumpa derang satu fmly bini dia pakai mekap nipis, baju pun sempoi blouse putih dgn jeans.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini Rizman memang ada rupa

Tapi teda aura trendsetter
Waima laki designer kan
Sekapal dengan Azrinaz
Duit banyak tapi teda aura upper class

Lagipun siapa je wife dia
Jauh bertiang dengan Anzalna

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 04:04 PM | Show all posts
so....conclusionnya berkelaing pasai bisnes ka...?
masa awai2 preggy aritu pun depa berkelaing satt kan...
paih tu baik balik...
lani pasai menega plak ka...?

TAPI KAN...
aku mcm suka jaa environment faz lani...
kurang sket bergelumiang ngan pepondans
chot tu nampak jaa cam pondan tapi kalau ada ada majlis agama ddia nampak lelaki tulen...
x dak laaa hidup dalam donia sndiri mcm veeelopcious itewww...


suka jaa tgk faz menega skali ngan adik badik ipaq duai dia....
byk masa habih ngan family, seiring laa ngan usia yg makin meningkat tu kan...

ok aku x mau komen byk, nak doa kan semoga fatima dpt adik cepat2!!
mak hang pun dah makin berumoq...
penat tauu nak preggy beranak umoq kat2 40an nih
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 1-2-2022 05:55 AM
sorang MUA utk pre wed, sorang utk nikah, sorang utk resepsi kat Penang, sorang utk KL etc

bukan  ...

Ingatkan 4 sekali gus ha3
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 1-2-2022 01:22 AM
I notice kadang tu baju dia tak cantik n awkward but somehow bila dia bagi Faz pakai it works n te ...

Hahaha ingt I jer sorang perasan his wife a bit manly dgn suara dier Lagi..masa she free hair mmg nampk gorgeous kebabooom tapi when she hijab she cannot pull off that hijab sweet girl next door look..she tetap have the kasar side of modelling side..

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 04:27 PM | Show all posts
nmi replied at 1-2-2022 04:18 PM
Hahaha ingt I jer sorang perasan his wife a bit manly dgn suara dier Lagi..masa she free hair mmg  ...

wives dua dua RR besar dari laki derang
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 04:48 PM | Show all posts
Incanto replied at 1-2-2022 08:27 AM
wives dua dua RR besar dari laki derang

...dan nampak lagi kasaq dari depa
tapi elok laa tu hampa pun, berlainan peel kan..
baru lah sepadan...
kalau dua2 lembut pun x menarik rumah tangga
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 31-1-2022 11:26 PM
Sometime nampak Rizman tu try hard sangat nak up level wife dia nak bagi nampak macam selebriti qu ...

Wife ruzaini nampak ada wise look. Well dia pun ada master degree kan? Level Pegawai tu bukan cikai cikai, effortless pun nampak classy.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-2-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 30-1-2022 05:28 PM
Besok masuk opis...ambik payment...baiknya membodekzzzzz



Ko lapar paymebt, mengata org eh.. Ke x dpt lagi payment dari boss.. Kehkeh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 1-2-2022 04:04 PM
so....conclusionnya berkelaing pasai bisnes ka...?
masa awai2 preggy aritu pun depa berkelaing satt  ...

Aku pun duka.. Nampak leboh matang dan berubah lebih elok.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 30-1-2022 04:58 PM
Nak ikut muka tapi perangai takmo ikut ...banyak cantik ko.....tapi kalau tengok dari body languag ...

kalo ikut logik ko nie, tgk gaya ko menulis merapu meraban cemni, pangai ko mmg berpunca dari org tua ko… mesti mak ko sejenis perangai acik2 bawang mulut celake yg suka fitnah adikbadik, sedara mara, jenjiran org kg bagai… mesti kuarga ko slalu kena palau sbb pangai ngn mulut jahat nokharam sgt khen.. rumah mesti slalu kena simbah cat akibat terlalu dibenci ramai.. paling extreme smpai kene santau.. tu ler.. anak branak sumer mulut celake sgt khen
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 1-2-2022 11:07 AM
Wife dia kn ada related dgn fam qalisha ray..pusing2 jmp leluhur mamatut jgk

Lol… now puzzle dah connected
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 08:58 PM GMT+8 , Processed in 0.126488 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list