CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 31-1-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
qwerty02 replied at 31-1-2022 03:54 PM
Tu pasal. Siti tu dulu2 suka pakai rekaan michael ong. Mmg tak nafi dia support rr dari dulu, tp b ...

Ada sorang pelakon tu, dah ready ye nak bawakan watak Nura Medina. Hujung-hujung, dapat kat Fazura. Tu yang sentap tak habis tu
Dah la dapat watak tu, lepas tu terus berjodohan pulak tu dengan Abdul Fattah. Double sentap, dan peminat-peminat dia pun terus mereng dan gila meroyan bersama-sama.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
aldinaa replied at 31-1-2022 04:08 PM
harap lepas ni lofa beranak diorang lobenak sekelian takyah la berkuntum belek fatima. pegi la belek ...

Jgn terbalikkk ye hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
qwerty02 replied at 31-1-2022 03:54 PM
Tu pasal. Siti tu dulu2 suka pakai rekaan michael ong. Mmg tak nafi dia support rr dari dulu, tp b ...

Kahkah Tu pun SBB tgk seteru meletop JD adalah peluang ambil bekasan tinggalan
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 04:25 PM | Show all posts
zeitabaei replied at 31-1-2022 04:18 PM
Jgn terbalikkk ye hahahah

if terbalik pun tak pe you.. kita ni bukan la jenis takde otak duk kecam budak budak. lain la jenis jenis benak. ni siap label anak retis macam2. berani la kan sebab orang lain tak tahu anak haters kat realiti macamana huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 31-1-2022 04:19 PM
Kahkah Tu pun SBB tgk seteru meletop JD adalah peluang ambil bekasan tinggalan

Takde istilah bekasan tinggalan. Kau nk kata jugak lah, idolat kau tu bekasan tinggalan ya? Benaks forever.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 31-1-2022 04:55 AM
Kesimpulannya gaduh ke tak ni. Takat korang je yang bergaduh tak payah la

Hahahhaha... Xkuasa nk tgok org lain bgaduh...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 31-1-2022 03:30 PM
Dorang tak cukup perhatian sis,itu yg layan si stinger tu.
biarkan dorang bahagia dgn cara mereka  ...

lagi layan lagi la menjadi..cuba xde org reply posting dia lama2 diam la..igtkan ada gossip baru rupanya bercekau sama sendiri je yihhh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 31-1-2022 03:02 PM
Time si RR ni student Lagi tokti pakai. Tokti sape nak banding dgn kakfake? Adoii la xnak terima h ...

Dorang mmg x ngam ke?
Nmpk dr dulu x saling follow kt IG
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 31-1-2022 06:27 AM
Tolong  jawab ye, ada forumer kata Tu rumah RR bersama di beli dorang dua Tu bersama tapi katanya  ...

Owh maybe rumah under nama company

Mekasih info macik
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 31-1-2022 11:57 AM
Alamak...creepy nye bff jantan beli rumah sama2...mcm tak boleh berenggang langsung.
Rasanye masi ...

Betul lah kot as display house sebab tengok swimming pool pun berkerak berlumut…pokok2 pun tak trim

Btw bab bisnes ni tak boleh nak baca…dia bukan rugi atas baju couture tu tapi rugi maybe atas sales produk2 lain…kan ada bisnes tudung…beauty product etc…kalau sales flop…rugi juta2 juga tu

And produk Faz nampak meletop sebab Faz ada die hard fans
Tudung 200k helai pun sold out

Silapnya di sini juga
Kalau RR berasa produk dia dapat tanding macam produk artis lain
Dorang belum cukup strong nak pull buyer yang loyal
Produk dorang pun orang tak tunggu nak beli macam Rizalman

Baca CQ dulu pn pernah rugi 7m sbb sales x jalan
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 31-1-2022 05:57 PM
Betul lah kot as display house sebab tengok swimming pool pun berkerak berlumut…pokok2 pun tak tr ...

Sis,nak tqnya walaupun ot,
Kalau tak salah ingatan iols,sis dulu pernah buat review pasal baju raya che ta dulu tu kan?ke iols salah orang?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 31-1-2022 05:57 PM
Betul lah kot as display house sebab tengok swimming pool pun berkerak berlumut…pokok2 pun tak tr ...

I see...banyak tu 7m.
U mention ni baru I teringat wife rizman pakai tudung dulu kan ..then tak lama kemudian Faz pakai pulak. I baru jer skodeng RR punye tudung. tak berapa menariklah and tulisan RR tu besar sangat I rasa n spoil the design. Wife rizman jadi model nye but like u said lah sales mayb tak menjadi.
Then bila Faz keluarkan tudung dia pulak dgn harga yg sgt affordable n vibrant design terus sold out. Mayb lah kut ni antara sebab diaorang punye distance with one another. Tengok Rizman still keep bday post utk Faz sept 2021. So mmg time sale tudung tu lah diaorang start ada conflict sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 31-1-2022 04:19 PM
Kahkah Tu pun SBB tgk seteru meletop JD adalah peluang ambil bekasan tinggalan

Sejak bila bekas tinggalan pemberi rezeki...Allah di mana
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong la jgn komen balas forumer terbabit.. Lama2 dia letih la nak masuk sini..

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 31-1-2022 07:00 PM
Sis,nak tqnya walaupun ot,
Kalau tak salah ingatan iols,sis dulu pernah buat review pasal baju ray ...

Kisah yang lepas jangan dikenang

Hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 31-1-2022 07:27 PM
I see...banyak tu 7m.
U mention ni baru I teringat wife rizman pakai tudung dulu kan ..then tak la ...

Sometime nampak Rizman tu try hard sangat nak up level wife dia nak bagi nampak macam selebriti queen

Beria juga dengan tag ladyboss…wife Ruzaini santai aje pulak

RR banyak manipulative artis
Design dia pun revolve recycle rotate

Nanti korang cakap dia design baju artis
Mesti lah dia up gambau artis pakai baju dia
Ekekekekekeke

Well RR mungkin close dengan artis tapi dia tak bijak main peranan macam Rizalman yang manipulate orang awam
Beria RR claim artis sana sini tapi hujung2 produk sendu
Kena belajar marketing lebih lagi selain perguna muka bini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 31-1-2022 05:57 PM
Betul lah kot as display house sebab tengok swimming pool pun berkerak berlumut…pokok2 pun tak tr ...

Ya.  Lagi satu harga marhaen.. Org sng nk beli. Tp tula.. Kita tgk je laa sampai mana bole btahan.. f bawal lagi satu pon dah x jln sgt mcm dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 31-1-2022 11:26 PM
Sometime nampak Rizman tu try hard sangat nak up level wife dia nak bagi nampak macam selebriti qu ...


Haah la.. Dgn i terpengaruh beli apa rizalman jual..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 31-1-2022 11:26 PM
Sometime nampak Rizman tu try hard sangat nak up level wife dia nak bagi nampak macam selebriti qu ...

Kan..Tok Ri pernah sindir RR ni yg suka cedok idea fesyen dia..sedikit msa dulu..

Rizman tu ok sbnrnya...tp bini tu ..maklumlar ada leluhur Asia Selatan...so tau lar sejarah leluhur Asia Selatan camna kan..semua mau terpaling kan ..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 31-1-2022 11:15 PM
Kisah yang lepas jangan dikenang

Hahahahahahaha

Baiklah sis she
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 10:45 PM GMT+8 , Processed in 0.224058 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list