CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 31-1-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahaulawalaquwataillahbillah… baju pun nak sakit hati??? MasyaAllah manusia ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 12:55 PM | Show all posts
Kesimpulannya gaduh ke tak ni. Takat korang je yang bergaduh tak payah la
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 30-1-2022 05:25 PM
Hati manusia iteww mak pak ko yg pegang?

Muka tak tahu malu....hati sendiri pakai mesin....nak j ...

Smpai tahun baru cina 2022 pun meroyan lagi??
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 31-1-2022 12:55 PM
Kesimpulannya gaduh ke tak ni. Takat korang je yang bergaduh tak payah la

Tu la.. Thread naik igtkan ada info baru.. Rupanya forumer duk bergaduh..

Bila dah ramai gaduh,  forumer yg bagi info lak tenggelam sbb posting cari gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerprimer replied at 29-1-2022 09:33 PM
Yg buat gala dinner skala 7.5 richter ini ko yakin hidup aman damai keww? Atau pretend utk nampak  ...

Move on la. Tenangkan hati kau. At the end of the day, kau siapa? Dia xkenal pun
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 31-1-2022 11:01 AM
Oh ye ke? Banyak uols tahu ye sbb "tertengok" live si rizman.
Baik nurida tu. Tp tengoklah ape pem ...

Jahat sangat kau punya bahasa dalam ni. Aku harap Fazura/her team dapat baca segala kata2 jahat kau dlm forum ni dan ambil tindakan sewajarnya.

Semoga Allah membalas segala kejahatan penulisan kau terhadap Fazura.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ohsoyaya replied at 31-1-2022 01:04 PM
Move on la. Tenangkan hati kau. At the end of the day, kau siapa? Dia xkenal pun

I will feel insulted if she knows me....



Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 31-1-2022 01:03 PM
Tu la.. Thread naik igtkan ada info baru.. Rupanya forumer duk bergaduh..

Bila dah ramai gaduh,  ...

Itula ko bodoh..sedangkhen berapa banyak ilmu yg ko boleh ceduk sebenarnya dari bantering sesama porummers....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 31-1-2022 11:36 AM
Suka dgr suara fatima..cute je mcm orgnya..

Sore donald duck?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Camarbiru16 replied at 31-1-2022 10:42 AM
Morning sting....dgn baju pun ko cari pasal...hehehehe. Apa ke sudahnya ki ni

Selagi ada yg nak dikongsi selagi iteww mesti kena ready to be ridicule konsepnya kheunz? Takkheun semua nak terima pujian?

Credits when credits due....tapi when baju kelawar nak feel kraftan...memang kena kasi satu jotos to wake up the idea....la

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih gado lg ke smpi skg Allah.. Moga masing2 dilembutkan hati utk bmaafan. Umur pon dah nk masuk 4 series
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
aku lagi xpaham acik2 yang duk reply posting stinger..ignore je xblh ke..bak kata azwana, 2x5, 5xbabs
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
qwerty02 replied at 31-1-2022 09:14 AM
But homework lebih sikit please, jgn asal boleh je. Komen kau selalu ke laut faktanya.

Time si RR ni student Lagi tokti pakai. Tokti sape nak banding dgn kakfake? Adoii la xnak terima hakikat
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 31-1-2022 03:02 PM
Time si RR ni student Lagi tokti pakai. Tokti sape nak banding dgn kakfake? Adoii la xnak terima h ...

Kan uols
Sape jelah si faketua tu dulu dan sekarang nak berbanding dgn siti. Takde sape pun pandang sbb suka buat hal dgn perangai dia tu. Sekarang ni jelah baru nak feeling2 disayangi kononnya
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 31-1-2022 02:51 PM
aku lagi xpaham acik2 yang duk reply posting stinger..ignore je xblh ke..bak kata azwana, 2x5, 5xbab ...

Dorang tak cukup perhatian sis,itu yg layan si stinger tu.
biarkan dorang bahagia dgn cara mereka sis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Addrianna at 31-1-2022 03:43 PM
zeitabaei replied at 31-1-2022 03:02 PM
Time si RR ni student Lagi tokti pakai. Tokti sape nak banding dgn kakfake? Adoii la xnak terima h ...


Sejak bila pulak orang teringin nak pakai baju rr kalau tokti yang pakai?macamana pemakaian dan taste tokti kau  nak bandingkan aku yakin kau baca thread taste tokti bila dia sarung baju rr cuma indenial.ct zz ratu pajura adalah muka2 dari awal dan berjasa pakai baju design rr tak payah kau nak nafikan fakta plus makin banyak artis bila mereka kahwin ambil rr jadi design baju kahwin setelah fattzura berkahwin.

Sebok ja kau nak komen menempal dekat sini pergilah thread idola terpaling kau yang dah jadi mak selepas dapat peluang yang telah dilepaskan oleh budak u setelah gigih mencaras hak orang.LOL
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 31-1-2022 03:25 PM
Kan uols
Sape jelah si faketua tu dulu dan sekarang nak berbanding dgn siti. Takde sape pun p ...

Tulip fake dan bodo berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 31-1-2022 03:39 PM
Sejak bila pulak orang teringin nak pakai baju rr kalau tokti yang pakai?macamana pemakaian dan ta ...

Tu pasal. Siti tu dulu2 suka pakai rekaan michael ong. Mmg tak nafi dia support rr dari dulu, tp bukan dia sorg.

Fazura tu mmg dah lama jadi rr muse, dan dulu dia one of the celebs yg stylish dan fashionable, haters jangan nak nafikan perkara ni.

At least Faz still relevant dlm industri dari dulu sampai skrg sbb bakat dan hasil lakonan dia, so nak jugak kaitkan dgn org yg  lepaskan peluang tu buat nama dia naik balik - sgt kelakar. Masa dia start berlakon HSC lps 4 tahun tak berlakon drama tu, ramai yg excited nak tgk kemunculannya. Kalau org lain yg amik watak tu, tak tentu boleh popular mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 04:08 PM | Show all posts
Edited by aldinaa at 31-1-2022 04:09 PM

harap lepas ni lofa beranak diorang lobenak sekelian takyah la berkuntum belek fatima. pegi la belek anak lopa tu. dulu ye la.. so terpaksa la tumpang belek anak orang. dulu lopa asyik try nak kawen tapi asyik missed. lopa dah kawen pun diorang still lagi duk belek abedul. ni dah nak beranak pun still duk throwback kisah silam mak fatima macam la idolat takde kisah silam. nak menghasut pun duk recycle la bahan yang dulu dulu punya. lain la idolat, selalu update bahan kecaman baru kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 10:29 PM GMT+8 , Processed in 0.117073 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list