CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 31-1-2022 10:12 AM | Show all posts
kuchenta_81 replied at 31-1-2022 09:14 AM
Betul2 bff ni beli rumah kongsi2. Ke under company?

meh aku tlg jawab sbb haritu aku tertengok ig live rizman dia jwb soalan2 fans.dia kata mmg dia beli rumah tu share dgn ruzaini. rmh 3 tingkat, tingkat 3 dia punya, tingkat 2 ruzaini punya.

lepas tu dia kata anak ruzaini tu dh jd ank dia sbb si nurida tu jd ibu susuan rahil. kira rizqa dan rahil tu adk bradik susuan la.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 31-1-2022 05:06 AM
Nak sebut mini baju kelawar takut bunyik makcik2 setinggan sangat kheun?....tapi kalau kaftan ada  ...

Morning sting....dgn baju pun ko cari pasal...hehehehe. Apa ke sudahnya ki ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 31-1-2022 09:01 AM
Belum tentu ko si bangkai kayu yg begitu gigih utk jadi pembakar aku, dah jadi abu sedangkheun tid ...

Ooo..penghafal doa nabi ibrahim rupanya. Share la sting..biar sama2 dpt amal..ilmu tkleh kedekut tau...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 31-1-2022 09:26 AM
Mana ko tahu kita disini tak dibayar?

Bodoh iteww simpan sendiri boleh tak?

Sengal2 ubi ko tu simpan sikit kat anak. Taklah semua benda ko nk bgtau. Ko  pandai makan ko simpan je laaa....huahuahua...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang please la tak payah layan royanan acik2 epot yg masih x move on ni semak!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 31-1-2022 10:12 AM
meh aku tlg jawab sbb haritu aku tertengok ig live rizman dia jwb soalan2 fans.dia kata mmg dia be ...

Oh ye ke? Banyak uols tahu ye sbb "tertengok" live si rizman.
Baik nurida tu. Tp tengoklah ape pemuja2 missfake fitnah dia dalam ni. Tuduh dia jeles dgn missfake lah, tuduh itu ini sbb nurida rapat dgn orang2 tertentu lah. Pastu tuduh rr sentap sbb missfake taknak pakai baju rr...haish macam2 diorang fitnah rr dan nurida.


***
Kenapa anak ruzaini tu tak hisap susu missfake?
Ke sbb takde susu langsung, dah kering kontang?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:05 AM | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 31-1-2022 11:06 AM
tulip-rain replied at 31-1-2022 11:01 AM
Oh ye ke? Banyak uols tahu ye sbb "tertengok" live si rizman.
Baik nurida tu. Tp tengoklah ape pem ...

mana la aku tahu bodoh tulip oii sapa baik sapa jahat sbb aku bkn kwn diorg pun tulip bodoh.

aku tgk ig live rizman je. nurida dgn ida (wife ruzaini) sama sama jd ibu susuan rahil rizqa.


*ko xpyh reply komen aku smata nk hasut aku membenci bodoh, baik ko g raikan niqabis terpaling ko dh beranak ank jantan tu dri ko memekak dk reply komen aku bodoh



Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 31-1-2022 11:01 AM
Oh ye ke? Banyak uols tahu ye sbb "tertengok" live si rizman.
Baik nurida tu. Tp tengoklah ape pem ...

ko x yahlah bajet2 komen…mcmlah kau kenal suraya tu mcm mana, perangai diapun x delah semenggah manapun… kaki clubbing jugak sekapal ngan sepupu lopa tu..

sbb rizman x naklah anak dia kawen ngan anak ruzaini tu sbb jd ibu susuan…tupun x reti pikir, bodoh!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 31-1-2022 11:01 AM
Oh ye ke? Banyak uols tahu ye sbb "tertengok" live si rizman.
Baik nurida tu. Tp tengoklah ape pem ...

Baik suh ctdk je jd ibu susuan
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:10 AM | Show all posts
bodoh betul lobenak gila meroyan dgn si fattah tak habis habis.
idola ko lobenak dk terberanak pn ko masih meroyan kt sini. langsung xleh move on dgn laki si faz.
sah gila!

sapa reply komen aku mmg bodoh dan mmg gila, aku doa moga terusan gila. ahahahahha.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:14 AM | Show all posts
kakngah80 replied at 31-1-2022 11:09 AM
ko x yahlah bajet2 komen…mcmlah kau kenal suraya tu mcm mana, perangai diapun x delah semenggah m ...

mmg bodoh dasar tulip gila laki org hahahaha.

naik menyampah aku nk komen apa apa dlm benang ni sbb mesti ada org gila yg reply komen aku. bodoh.
hahhahaha. benda basic psl ibu susuan pn bodoh sebodohnya..semoga ramai yg kata dia bodoh, maka jadilah bodoh betul hahahha.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
kakngah80 replied at 31-1-2022 11:09 AM
ko x yahlah bajet2 komen…mcmlah kau kenal suraya tu mcm mana, perangai diapun x delah semenggah m ...

Kalau tb perangai dan sejarah missfake dan nurida, siapa lagi memalukan ??
Salah tu uols yg bodoh dan terpaling bodoh adalah pemuja2 missfake.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:33 AM | Show all posts
Edited by Tasikchini at 31-1-2022 11:59 AM

lofake dah beranak dah tapi si tulipgiler masih duk meroyan kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 31-1-2022 11:26 AM
Kalau tb perangai dan sejarah missfake dan nurida, siapa lagi memalukan ??
Salah tu uols yg b ...

Tak rasa ke perangai ko terpaling memalukan. Aku ada kenai org yg mcm ko ni. Di alam nyata dia tkda life..mcm tikus mondok kesejukan je..sbb tkda org nk kwn. So..hidup dia 24jam ngadap fon dan berhalusinasi. Segala benda dia tau. Very loud kat dalam soc media..sbb kat luar dia tk di pandang. Ko mcm tu kan? Kalu kat luar cakap pun sendiri tk dpt dengar. Sbb tu ko acah2 dlm ni. Come on tolep...pandang la alam yang luas terbentang ni dengan hati yang tenang dan lapang. Tkyah serabut2 jaga setiap saat life org yg ko benci. Depa hepi2 je hidup...yg ko dok la tergaru2 nak cari idea apa nk hentam orang. Tk penat ekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka dgr suara fatima..cute je mcm orgnya..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 31-1-2022 11:26 AM
Kalau tb perangai dan sejarah missfake dan nurida, siapa lagi memalukan ??
Salah tu uols yg b ...

paling memalukan perangai ko lah….dahlah fake bodoh plak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
auntyonion replied at 31-1-2022 10:51 AM
Korang please la tak payah layan royanan acik2 epot yg masih x move on ni  semak!!!

I kesian sebab depa ni sure tkda kawan...hehehe. Layankan je bagi depa terhibur sikit. Kita masuk dlm ni sambil2 je...tp depa dok dlm ni dh jadi tugas hakiki demi nusa dan bangsa...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 31-1-2022 09:44 AM
Tu la alangkan laki bini or adik beradik pun boleh jadik kes berebut ni kan pula kawan. Tatau la k ...

Tulah… Harap semua ok je untuk dorang ni Sebab Bila melibatkan harta benda ni Aduh… kita Doakan yang terbaik untuk both RR
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:41 AM | Show all posts
dah skrg ni koser betul aku nk trobek perangai lama retis.Allah tu maha pengampun,dia tak pandang ko dulu,dia pandang ko yg skrg.
korg yg dok up kisah dosa org tu korg dpt pahala pulak ke

nk sembang dlm ni bg fakta yg kena  dgn tajuk laa.bkn sembang pumpang2 tp xde kene mengena pun,dok ulangt2 cerita dulu jugak.nak cakap pasal laki faz x bg rapat,tu stended laa kalau dah lepas kawen.byk fitnah je bila bkawan dgn lelaki esp bila dah kawen.commom sense.otak jgn benak sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 31-1-2022 05:11 AM
Macik speku depa berantakan lepas kuor gossip pasal Rizman xde duit pastu pinjam kat kawan2 tetiber  ...

Alamak...creepy nye bff jantan beli rumah sama2...mcm tak boleh berenggang langsung.
Rasanye masing2 ada rumah sendiri. Rumah yang share berdua tu tak silap rizman pernah kata as showhouse display fashion baju2 yg diaorang buat.
Tak kan rizman takde duit kut...macam banyak jer job dia dapat....aritu uqasha nak kahwin pun sampai nangis dia tak dapat baju dari rizman. Rizman kata mcm tak sempat or tak cukup staff utk buat baju utk uqasha sbb lepas PKP byk wedding.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 10:12 PM GMT+8 , Processed in 0.125739 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list