CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 31-1-2022 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 31-1-2022 05:11 AM
Macik speku depa berantakan lepas kuor gossip pasal Rizman xde duit pastu pinjam kat kawan2 tetiber  ...

Tolong  jawab ye, ada forumer kata Tu rumah RR bersama di beli dorang dua Tu bersama tapi katanya Ruzaini jarang kat situ sebab stay Putrajaya wifenya keja sana. Kiranya dorang stay rumah Tu weekend dan masa Cuti lah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 31-1-2022 04:45 AM
Dan ko tentunya tasabar nak jadi kayu api pembakarnya  kheunz?

Kahkahkahkahkah


Itu jer??
So betullah plan ko nak dikremasi tu.
Nanti pakai kayu cendana, tuk cover bau busuk ko.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 31-1-2022 07:24 AM
Itu jer??
So betullah plan ko nak dikremasi tu.
Nanti pakai kayu cendana, tuk cover bau busuk ko. ...


Ko yg ura ura dan confident sangat kheun ?...aku ni tak mahu la kecewakheun ko.....ko jgn worry about aku ..just worry about yourself, kebangkaian ko .....kayu bangkai....pembakar api

Kahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerprimer replied at 29-1-2022 12:08 PM
Kemenangan buat kaki gaduh mommy timoh...

Hoorayyyyyyyyy

Halohh RR Naik SBB ctdk zz Dan kak ratu YG selalu pakai baju dia .Lagi Lagi ctdk ..kak fake dulu pun sendu .Naik kembali Lepas DPT peluang YG org lain Lepas Kan  
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 08:32 AM | Show all posts
kisahkeaku replied at 30-1-2022 06:56 PM
Penat beklog benang ni igtkan ada laaa info yg menarik. Tapi rupanya sendu sbb org meroyan x sudah2. ...

entahlah rimas betholll aku baca .. dah lah tak relevan dengan topik.... semak
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 31-1-2022 07:56 AM
Ko yg ura ura dan confident sangat kheun ?...aku ni tak mahu la kecewakheun ko.....ko jgn worry ab ...

Pusing2 kat roundabout gittew.

Nanti kalau nak minta aku tlg tabur abu kau kat sg Kim Kim, bagitau awal yer.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 31-1-2022 08:51 AM
Pusing2 kat roundabout gittew.

Nanti kalau nak minta aku tlg tabur abu kau kat sg Kim Kim, bagit ...

Belum tentu ko si bangkai kayu yg begitu gigih utk jadi pembakar aku, dah jadi abu sedangkheun tidak sedikit terluak pun kulit aku….dek api bakaran ko.

Nampak tak level bangkai ko dgn aku?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 31-1-2022 08:26 AM
Halohh RR Naik SBB ctdk zz Dan kak ratu YG selalu pakai baju dia .Lagi Lagi ctdk ..kak fake dulu p ...

But homework lebih sikit please, jgn asal boleh je. Komen kau selalu ke laut faktanya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 31-1-2022 06:27 AM
Tolong  jawab ye, ada forumer kata Tu rumah RR bersama di beli dorang dua Tu bersama tapi katanya  ...

Betul2 bff ni beli rumah kongsi2. Ke under company?
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
miszsusy replied at 30-1-2022 09:12 PM
tolong jawap ye…tu di MO …tak tahu lh bilik jenis apa…selalu dh ddk sini kalau ada apa2 event… ...

Wow pentiru rupanya jahh
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:18 AM | Show all posts
Kot ye depa gaduh pun nak jadikan gosip? Memang peminat betul kalau tau serba serbi ni sebenarnya kan? Depa gaduh ke tak ke... tetap jugak depa happy2 je uolsss... duit masyukk jugak... Kita dok melukut buat spekulasi ni...ujung2?? hapaahhhh xdakkk...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kisahkeaku replied at 30-1-2022 06:56 PM
Penat beklog benang ni igtkan ada laaa info yg menarik. Tapi rupanya sendu sbb org meroyan x sudah2. ...

Meluatkan baca royanan si mulut lancang hati jahat itewww
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
qwerty02 replied at 31-1-2022 09:14 AM
But homework lebih sikit please, jgn asal boleh je. Komen kau selalu ke laut faktanya.

Ko rebutt dgn your own facts … setakat suruh org buat homework ko sendiri acah acah tahu tak hanat keww nama nya?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-1-2022 09:21 AM
Meluatkan baca royanan si mulut lancang hati jahat itewww

Ko tak quote mana dia nak tahu? Berani kerna benar… takut kerna bacul pondan setengah masak…you choose

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Mamason replied at 31-1-2022 09:18 AM
Kot ye depa gaduh pun nak jadikan gosip? Memang peminat betul kalau tau serba serbi ni sebenarnya ka ...

Mana ko tahu kita disini tak dibayar?

Bodoh iteww simpan sendiri boleh tak?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 31-1-2022 09:24 AM
Ko tak quote mana dia nak tahu? Berani kerna benar… takut kerna bacul pondan setengah masak…you  ...

Ehh semakler ngko nih
Syuuuhhhh syuhhhh jijikss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2022 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 31-1-2022 09:26 AM
Ehh semakler ngko nih
Syuuuhhhh syuhhhh jijikss

Bangkai keturunan macam ko pun boleh merasa jijik?

Ini bangkai high end keww?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 31-1-2022 09:14 AM
Betul2 bff ni beli rumah kongsi2. Ke under company?

Under company Ke Tak Tu Tak tau lah tapi sampai beli rumah sama2 ni Tak tau lah… susah nak cakap Sebab hati manusia Tak sama Kan…
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 31-1-2022 09:34 AM
Under company Ke Tak Tu Tak tau lah tapi sampai beli rumah sama2 ni Tak tau lah… susah nak cakap  ...

Tu la alangkan laki bini or adik beradik pun boleh jadik kes berebut ni kan pula kawan. Tatau la kot ada mutual agreement
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2022 10:09 AM | Show all posts
Camarbiru16 replied at 30-1-2022 11:06 PM
Dah goncang ke tu? Haaa....main2 kan lagi. Penghafal al-mulk sbb takut azab kubur.
Tapi ko punya  ...

hahaha .... dia punya yakin konon masuk syurga bersama idola nya. Tapi rasa nya  kubur pun tak mau terima dia laaaaa


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 10:25 PM GMT+8 , Processed in 0.124861 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list