CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 30-1-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
sr10 replied at 30-1-2022 11:18 AM
Baru lepas ikuti kelas agama online, saya share sikit
" hati yang sakit, jika tidak diubati dgn zikr ...

Indeed ……..Fit for kaki gaduh………mustahil suami penghafal surah al mulk terlepas pandang bab ini, dlm mendidik isterinya…..maybe the wife should join your online class?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2022 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dan lagi, jatuh kafir jika dengan sengaja mempersenda dan mempermainkan ayat2 Al Quran dgn niat memang utk mempermainkan ayat Al Quran itu. Nauzubullahminzalik.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sr10 at 30-1-2022 11:42 AM
stingeegodiva replied at 30-1-2022 11:22 AM
Indeed ……..Fit for kaki gaduh………mustahil suami penghafal surah al mulk terlepas pandang bab i ...


Fit for you also for sure. Aku tak nak kaitkan dgn orang yang tak pernah converse dgn aku pun. Apa yang aku nampak fit for u. Kaki fitnah, kaki adu domba, kaki gaduh, kaki mempermainkan surah al quran.

Dan dari gaya kau ni mmg sejenis x ambil berat dosa pahala, sejenis fonen yang mmg degil cth sajat dan pernah bitter ya amat dengan faz, cth x circle. Ciri2 kau ni mengingatkan aku pada seseorang. Kebetulan ada ada terbaca igs seseorang  tu mmg relate sangat dgn apa yg berlaku kat thread ni. Hahhaahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah igtkan benang top sokmo sbb da tau puncanya gaduh...udah2 la layan stingmereng tu..sejenis sangap perhatian mcm clan sskjp tu.aku rsa kalau korg xlayan boleh bawak mati dia tu. Sape je yg gigih berpuluh2 email di create nya utk bangkit smula dr mati kat porem ni luls
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sr10 replied at 30-1-2022 11:40 AM
Fit for you also for sure. Aku tak nak kaitkan dgn orang yang tak pernah converse dgn aku pun. Apa ...

So memang ko akui apa yg aku sebut ttg spesis pazzpizzpuss dan somi penghafal surah al mulknya la kheunz?

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sr10 replied at 30-1-2022 11:23 AM
Dan lagi, jatuh kafir jika dengan sengaja mempersenda dan mempermainkan ayat2 Al Quran dgn niat mema ...

Definition of persendakheun dan mempermainkheun ayat2 al quran yg ko maksudkheun?...in response, please be sure you know your konteks..kalau tak mahu kena carut dgn aku.....

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 30-1-2022 02:37 PM
Definition of persendakheun dan mempermainkheun ayat2 al quran yg ko maksudkheun?...in response, p ...

Ingt org kisah sgt ko nk mencarut
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Fafaaisa replied at 30-1-2022 02:54 PM
Ingt org kisah sgt ko nk mencarut


Ko barua yg tolong jawab utk tuannya keww?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 30-1-2022 10:33 AM
Kak Senah mereng yang dialukan
Dan sheols xlah gila2 spam komen nonsense.
Malaun yg baru  ...

Sting la sangat kan...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 30-1-2022 11:18 AM
……..kaki gaduh like mom, is a sure bet….

Kahkahkahkahkah

Putar lagi sting...putar...putar sampai hati ko yang dah terbakar tu jadi abu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
stingeegodiva replied at 30-1-2022 11:22 AM
Indeed ……..Fit for kaki gaduh………mustahil suami penghafal surah al mulk terlepas pandang bab i ...

Tak rasa nk.join sesama ke...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Camarbiru16 replied at 30-1-2022 04:30 PM
Putar lagi sting...putar...putar sampai hati ko yang dah terbakar tu jadi abu...

Nak ikut muka tapi perangai takmo ikut ...banyak cantik ko.....tapi kalau tengok dari body language si timoh ni...bukan nak kata aku ini tukang telek tapi rasa quite konfident traits mommynya yg kaki gaduh bakal ada pada dirinya....


Kahkahkahkahkahkahkagkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Camarbiru16 replied at 30-1-2022 04:31 PM
Tak rasa nk.join sesama ke...

Perlu bagi tahu umum kewww hafalan aku? Kalau nak cuba try test antar la wakil.....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Camarbiru16 replied at 30-1-2022 04:30 PM
Putar lagi sting...putar...putar sampai hati ko yang dah terbakar tu jadi abu...

Hati manusia iteww mak pak ko yg pegang?

Muka tak tahu malu....hati sendiri pakai mesin....nak jaga/tentukhen hati org...

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
scarflicious replied at 23-1-2022 10:42 AM
Yg kutuk Faz ni, hidup x aman sbb bam tah terkulai happy dlm pelukan faz. Sbb tu lah
panas dan kore ...

Besok masuk opis...ambik payment...baiknya membodekzzzzz


Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
So masih spekuan ke dah kompem gaduh?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazz duk mana ye....aku tengok tadi besar betul suite dia...and KLCC dekat giler. Jah n bebird dia tempat lain kan sebab macam jauh sikit KLCC kalau banding dgn tempat Fazz. Tapi mmg cantik betul lah suite dia tu. Tengok ada jer famili hang out...mayb sebab Ahad. Fatima pulak cute dgn baju kaftan dia. Suka betul tengok Faz Fattah n famili masing2 ...mmg positive vibe lah. Kalau betul lah Faz n Rizman gaduh harap tak lama lah. Tapi rasa mcm takde benda nak risau pun sebab normal kan. Kalau hala tuju hidup kita berubah jadi lebih baik automatically the circle of people in our life pun akan jadi lebih baik.
Aku rasa skrg Fazz punye life is so much better than before...and makin ramai org sayang.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik timah cute, jangannya cute sangat. Nanti ramai yang geram. Gara2 timah, nanti ada acik yang muntah darah, tak cukup nafas dibuatnya nanti acik nak memaki hamun. By the way timah cute sangat dan so bijak, comel betoi keletah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Cont ... Panggilan timah i bermaksud utk manja2 cute, bukan niat nak panggil x elok
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 06:56 PM | Show all posts
Penat beklog benang ni igtkan ada laaa info yg menarik. Tapi rupanya sendu sbb org meroyan x sudah2.
Tutup jelah benang ni, xde isi gosip cuma sampah je berjela.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 08:48 AM GMT+8 , Processed in 0.123627 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list