CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 29-1-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:20 PM
khennn.....bohsia pekan gegehh mencuba nasibb masa tu,mana nak sama league lain dah tu, dgn fattah ...

Uols org pekan ke? Kikiki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by terubukmasin at 29-1-2022 10:35 PM

Jaga2. Kelibat saka. Dialah  haters dan dia jgklah yg jd tukang screenshot dan hantar report pada Iman. Kalau secara profesional, masaklah korang ya gaduh2 pastu hazab kena report ngn SKMCC, pulis. Terus terbukak aib siapakah korang disebalik nickname korang ittew. Nak delete segala caci maki pun dah tak boleh. Sudah dlm pengetahuan. Good luck. Tak sia2 jd haters Pajura. Bakal glamor. Btw,  hi ****N**
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerprimer replied at 29-1-2022 07:07 PM
Sonok sonok  hati terbakar ko rawat sendiri tau....

Kahkahkahkahkah

Heheheh..bisa aja...
Jgn lupa hafal almulk tau...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Camarbiru16 replied at 29-1-2022 11:15 PM
Heheheh..bisa aja...
Jgn lupa hafal almulk tau...


Lain kali nak engage stinger persiapkheun diri dulu...jgn dhanjengkhen kaw kaw....hina tau

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerprimer replied at 29-1-2022 11:20 PM
Lain kali nak engage stinger persiapkheun diri dulu...jgn dhanjengkhen kaw kaw....hina tau

Kahkah ...

Laaaaa....gitu.je mampu...hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia yang no sense, kata orang no sense. Hauk to the max. Konon2 nak sedarkan orang perangai faz macam mana. Bagus la kalau ada yg ss report pd iman. Aku pernah terpk nak buat camtu. Dapat ke skmm mmg tak dapek nak larik.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan wei benang ni. Tak habis2 duk ulang benda yg sama si sting ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2022 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 29-1-2022 01:37 AM
Mmmm..sian Faz dikhinati..masa RR susah..Faz lar yg byk bantu...itu bahayanya bila bersahabat terlam ...

Kira gado sbb rr curi idea biz faz ke?
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 12:22 AM | Show all posts
kaki gaduh kutuk orang kaki gaduh... faz aman aman je. ape yang nak dibuktikan ntah. penat je thread panjang panjang tapi bukan pasal faz...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 29-1-2022 09:37 PM
Eh rasa macam ada nampak vee kat event Faz. Pakai dress pink.

U Salah vee ni, Tu Viviana Abdullah. Faz Memang panggil Dia jadi MC bayar rm23k.
Vee yg forumer Tu cakap xeliciousxass member faz dengan RR dan vee Memang ada pun dalam majlis faz Dia siap buat suara lelaki Bila Amelina suruh Dia sambung nyanyi Tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 29-1-2022 08:09 AM
Ape nak diharap dari manager retis yg dah lama bekerja dgn retis toksik, busuk hati, kuat jeles... ...

Si paj tu dgn sape je dia x begaduh..dgn bffffffff fcuk forever pon boleh gaduh….semoga lakinya tambah cawangan

Mampos aku kene kecam gn penganut paj…brparang brbunuhan pon snggup demi paj
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm iols ulang balik ayat ni:-
"Dan nampaknya mmg terbukti fans fattah yg acah2 sokong missfake dlm forum ni kalau missfake atau sape2 dari side missfake yg buat salah/mulakan isu mesti korang marah kan. Tengok skrg marah iman tang. Tahun lepas si @timohnotecah marah pajurap sbb acah2 humble riak.
Kikikiki
Mmg takkan bertahan nak acah2 sokong dan minat kalau mmg benci si pajurap kaki gaduh tu."

Sbb baru perasan si @sopiannpian reply kat si jennie. Elok pulak tu bersatu marah iman tang yg katanya nak cetuskan pergaduhan
Selalu tak suka jennie. Kali ni elok pulak tag team. Itulah mmg tak larat kan nak berpura2 sokong missfake kaki gaduh tu. Marah bebenor si pian kat missfake dan imantang
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 30-1-2022 12:49 AM
U Salah vee ni, Tu Viviana Abdullah. Faz Memang panggil Dia jadi MC bayar rm23k.
Vee yg forumer T ...

Mak aii. Kalau Vee yg kira baru bersinar pn dh 23k, agak2 sheila, jamal dan amelina faz bayor brp lah agaknya. And smlm tgk RR buat appreciation night panggil blk diva2 penyanyi asal di akhir garisan. Mmg legend ya stlh 25 tahun. Cuma tmpt dessy fitri ja ganti dgn jac. Wonder brplah sorg2 diva ni dpt payment knowing RR ni pn xkedekut kluar bajet jua?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2022 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tulip-rain at 30-1-2022 01:41 AM
sr10 replied at 29-1-2022 11:34 AM
Sama ja dua2 belah. Gigih rr buat gala night juga.  Iols bukan buta mata buta hati macam u. U ni a ...


"Sama ja dua2 belah. Gigih rr buat gala night juga.."
Kikikiki
Uols reply panjang2, iols hanya pandang ayat mula2 ni je.
Kiranya uols mmg setuju lah si missfake tu kaki gaduh dan suka perli orang. Haish punyalah uols beriya2 bekap si pajurap tu merata2. Sudahnya....
Tp yelah uols kan mmg tak suka pajurap-rizman berkawan sbb pajurap tak tahu jaga batas bila dah jadi bini orang...jadi iols faham perasaan uols
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 30-1-2022 01:39 AM
Itulah. Kita tunggu dan lihat sape yg dapat adik dulu...fatima ke atau pajurap.
Mungkin lepas paj ...

Menusuk bak sembilu.....

Pedih....

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2022 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Fafaaisa replied at 29-1-2022 11:35 PM
Bosan wei benang ni. Tak habis2 duk ulang benda yg sama si sting ni.

Sting lobenak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 11:23 AM GMT+8 , Processed in 0.109522 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list