CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 03:20 AM | Show all posts
sektorswasta replied at 23-1-2022 02:40 AM
Btw uols kate psal Ashraf Sinclair, iols sajer #throwback video kakafaz interviewed MAS airlines.  ...

thanks uolss baru habiss tgkkk mmg mcm tu lah perangaiii jalangg dia. Dgn fattah sotong pun dia buat mcm tu lah fattah pecah lobang, jumpa2 je kat set pengambaran terus dia cakap 'hensemlah jom kawin' masa tu kan si sotong tu rgh popularr lps lofatta so betina tu naak mencuba nasiblahhjj, main sibodohhj stongg ni mmg senanglahh kena jeratttt, tp sesuaiilah dorg berdua tu sama levellll elokk sgttt jodohh made in hell kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts
sektorswasta replied at 23-1-2022 03:16 AM
Kalo tgk mimilana ituu rajinn julangkan kakafazz kan, so faz tuk xkisah lah kalo mimi nak mendunia ...

Ha mimilana. Lupa pulak kat sheols ni..iols yakin mimi pun bakal masuk list orang/retis yg bergaduh dgn pajurap. Kita tunggu. Sampai bila mimi sanggup nak julang pajurap kan. Lebih baik sheols buat hal sendiri, berlakon pon okay.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:25 AM | Show all posts
tulip-rain replied at 23-1-2022 03:11 AM
Itulah. Dah kawen ni agak2 ade tak fatah akan tercinlok lagi dlm diam? Mungkin dia akan jumpa ...

Silap2 missfake dot dulu main dgn si sotong dgn semua heroin dia boleh cinta matiiii dlm tempohhh dekat2 pulakk tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:29 AM | Show all posts
tulip-rain replied at 23-1-2022 03:16 AM
Uols jangan okay. Pasal iv dgn staf MAS ni, pemuja2 dia suka tengok peel birah pajurap tau. Dioran ...

betina garitttt tu dgn semua jantann dia buat jualann murahhh lol sampaii si pilott tak selesa tp dgn si sotongg fattah waktu missfake buat jualann murahh dptt sambutann terusss jadiii lahh apa lagiiii, dua2 eko ni mmg sepadannn
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:33 AM | Show all posts
sopianpiann replied at 23-1-2022 12:41 AM
uols knp layan komen dia? iols tak baca satu pn komen dia, scroll laju laju. haha

Hanjenggg oiii dlm kononnya tak baca pun kena jugakk ko komenn psl aku kheennnnn kohkohkohhhh dah kena hari tu padan muka siallll phuiiiii dasarrr baruaaaa kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:51 AM | Show all posts
bila dah baca benang ni .. itula boleh la kita simpulkan.. biasanya bila komen or reply komen dengan gelak tawa tu kira habis savage lettew dan nak tunjuk la tak terkesan dengan komen yang berbeza ye dak,, ketawa pulak mesti kahkahkah.. kohkohkoh.. ketawa guling guling. sama je style diorang ni.. padahal orang lain pun lagi la tak terkesan .
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-1-2022 10:47 PM
Kalau nak cerita pasai klfw tu.. Ada lagi yg memalukan dr kes si fattah bg bunga  tek torp ...

Haahahaha aha.. Exactly tk penah luput dari ingatan wpun dah lama berlalu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada pembenci fazura rupanya... To stick to the topic tak heran lah.. Dia mg kaki gaduh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-1-2022 04:32 PM
Rasa baru ni macam sheols ada wish Rizman kat igs. Wish birthday xsilap. Ke meols salah? Ke tu kisah ...

Betul la tu. Rizman pun ada hantar gift dekat faz. Akhir taun haritu pun ada makan skli, cuma x sekerap dulu. Rizman pun ada ckp baby tima ada je jumpa Rizqaa cuma makpak x up.. privacy kot. Ni tima dah start kuar bolehla up, dua2 comey comey
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm semalam gaji baru masuk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
babi sgt la dh kawin pn nk jmpa kerap2 dgn bff lain gender...abis bini rizman xreti jeles ke...dh la bini dia sndri model...apa slh nya bini dia jd model brand sndri ..
semua slah fazura....org lain semua elok prgai...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dress code partayyy ..hijab ladies hanya boleh pakai tundung cap ayam brand miss fake semtara missfake pun X ingin Nak pakai utk partyyy
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Gudmoning cuols. Mesti si buah dan si bunga taik ayam tido lena malam tadi
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Takkan la sbb majlis faz sama tarikh dgn atisha terus beria attack faz
Terasa sgt ke kena overshadow
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:07 AM | Show all posts
Nozot replied at 23-1-2022 12:34 AM
hanya bohsia yang kenal bohsia..adakah buah oren bohsia terhormat..aii cip

bitch please....tak payah bohsia  mengenal bohsia sgt laaa.ada video mengulum bertebaran kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tua tua renta pun suka gaduh ya..muda2 kita paham la..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 08:12 AM | Show all posts
Lahh gaduh ke?
Bukan ke ada ke yg theyols night out sama2 pakai all black hari tu?
Cuma kalau dah jadi mak2 ni takkan lah asyik nk lepak dgn kawan.
Si RR pun dah ada bini, motip nk comolot 24jam dgn faz. tp biase le kalau tengah sentap sekarang ni sebab sorg tu pompuan sorang tu fonen separuh. lama2 berbaik lagi lettew. happened a few times dah rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Luls...asalkn ada bahan nak hentam. Asal bukan gaduh sbb adik sailang boipren beswen & malukan so called beswen kat sosial media la eh..tu lg hanat. Plg2 kurang, deyol gaduh korg duk berteka teki sibuk nak tau pasai apa punca...org di sinun gaduh la dgn boipren ka dgn pemili ka abg ipaq ka beswen ka whole word shud know gittew, da terang2 korg bergosip benda yg nyata. Eh pikirla sndiri da tua belaka ken
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Lama seh diaorang tu tunggu thread mcm ni....maklum lah nak berkampung nak lepas kan pekong! Lol
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
jojo.chumb13 replied at 22-1-2022 11:48 PM
Awak confident ja kata Fazura dah berubah. General kan xsemestinya org berhijrah terus perangai ba ...

Gigih terus daftar ye dikk,eh kan bagus husnuzon,ke tak bagus kita fikir yang elok2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 10:14 AM GMT+8 , Processed in 0.076840 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list