CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 134641|Reply: 1246

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by kumak at 23-1-2022 02:25 AM

Sila katuppp kalau dah ada cerita ni!!

Dah few times perasan since KL Fashion Week, Birthday Rahil & event Rizman Ruzaini xda Faz.

Like & Komen kat IG pun xda!!

And tonight event Fazura Besties pun duo tu xda jugak!! Any tea ke nak tumpah???

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2022 09:21 PM | Show all posts
yer perasan jugak sejak kaka faz jual tudung... tidak lagi nampak peponen RR bersama sheolss... harap2 jangan gaduh yach.... tak baik pompuan2 gaduh lama2...

semoga veeliciousvazz lakukan kerja membelai kedua2nya dengan baik bagi berdamai kembali...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
I’m watching

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaki gaduh what do you expect?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 22-1-2022 09:21 PM
yer perasan jugak sejak kaka faz jual tudung... tidak lagi nampak peponen RR bersama sheolss... hara ...

Yg masih utuh tetap teman teman separuh masaknya

Grose
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
X pelik pun sebab kaka fakezura mmg kaki gaduh pon sedari dulu.
baby timoh cute sesangat
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpelik pon psal sheol mmg kaki gaduh & kuat sentap
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Yana dan Nazreen pun x datang gak.. something fishy is happening
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya putri zarith pun join gaduh sekali sebab dah x pernah lepak ngan rizman and gambar ngan isteri rizman kat igs pun dah delete
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:40 PM | Show all posts
update bgtau hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NEmma at 22-1-2022 09:44 PM

I pun perasan... Faz dah lama x pergi event Rizman.. X kira la fashion show / birthday.. Dulu melekat je
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 22-1-2022 09:35 PM
Agaknya putri zarith pun join gaduh sekali sebab dah x pernah lepak ngan rizman and gambar ngan iste ...

Puteri Zarith itu kalau side Fazura pun sebab dia buat business kot. Apa2 pun kembar Safiey Ilias itu akan belahkan Fazura sebab business sama2. Duit ituuu.

In fact, in future, Puteri ini pun akan ada peluang jugak bakalan gaduh dengan Kaklong kawasan one day!

Tanpa nak ot, @xelicious itu sorang je nampak neutral sangat. Dia dengan Rizman berkawan, dgn Nazreem berkawan dgn Kaklong pun berkawn.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari tahun lepas lagi cenggitu.. Baru perasan ke korang ni .. Siann korang..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-1-2022 09:48 PM
Dari tahun lepas lagi cenggitu.. Baru perasan ke korang ni  .. Siann korang..

Ni bunga punya fav benang...
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:52 PM | Show all posts
dgn cheryl samqd pun dah gaduh ke? cheryl samad tu punyalahh baikkk, jeniss low profile gp bila org dlm masalah dialah yg ada bg support, masa missfake dibebaskan kat court cheryl dtg bg sokongan kat dia,cheryl punyalah happy missfqke terlepass siap jln pegang tgn missfake. Pun dah tak pernah nampak lg dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:53 PM | Show all posts
si busuk ni mmg kuat gadohhh
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz rs start pakai baju Behati n fiziwoo masa tu ada speku dh..sbb selalu dia mmg pakai RR or brand international..tp iols xsuka PZ..tah rs -ve vibes ja..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik ulit anak comel n hb hensem..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 22-1-2022 09:56 PM
Faz rs start pakai baju Behati n fiziwoo masa tu ada speku dh..sbb selalu dia mmg pakai RR or brand  ...

Fiziwoo dengan rizman tak ngam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 07:15 PM GMT+8 , Processed in 0.101228 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list