CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4929|Reply: 34

Ekin Tertekan Ramai speku Rumah Tangga Goyah Kerana Tak Hadir Pelancaran Filem Mawi

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 05:28 PM | Show all posts |Read mode



Terus menerus diasak dengan pertanyaan mengenai hubungan rumah tangganya dengan Mawi, Ekin Rahmat mengakui emosinya terganggu serta mengalami mental 'breakdown'.


Ramai yang menghantar pesanan bertanyakan keadaan Ekin seolah-olah mahligai yang dibina bersama Mawi itu sedang dilanda masalah.


"Terima kasih kepada yang sudah bertanya sama ada saya okey atau pun tidak. Apa yang membuatkan saya stress adalah soalan yang mereka ajukan.


"Mereka tanya kenapa tak nampak saya di pelancaran itu. Adakah kerana rumah tangga ada masalah atau sudah tidak sefahaman atau bergaduh atau kerana kami sudah bercerai. Allahuakbar," katanya menerusi Instagram.




  



Menjawab segala persoalan, isteri kepada penyanyi dan penyampai radio itu menjelaskan mereka berada di Johor Bahru sedang menjalani kuarantin.


"Anak-anak positif Covid-19 dan kami 'terperangkap" di Johor Bahru. Sudahlah stress menjaga anak-anak yang meragam sakit, Tetapi, majlis yang sudah dirancang itu perlu diteruskan.


"Bila kata fitnah datang, sesukanya bercakap tanpa siasat, lagi tambah tertekan. Saya mohon, kepada yang bertanya seperti itu, berhentilah kerana ia menyebabkan saya stres," katanya.










Ekin dan Mawi mendirikan rumah tangga pada 20 Disember 2008 dan dikurniakan seorang anak perempuan, Cahaya Malaika. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
...... weols langsung tak tahu nyahhhh
frozen sangat laki bini
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak²? Pastu kat ujung kata ada sorang je anak. Celah mana nya anak²?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 22-1-2022 05:31 PM
Anak²? Pastu kat ujung kata ada sorang je anak. Celah mana nya anak²?


Dia mksudkan sekali dgn anak2 buah dia tu. Kan baru2 ni ada buat sambutan  besday anak dia . Rasanya kena time tu kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mawi ada filem baru?
ke buku baru?

entahlah sejuk beku sgt
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawi nieyh berbakat jadi pengarah/penerbit filem yach. Filem heols 'Tiada Tajuk' tuew best jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cmtu pun bole stress ke uols? Kenapa terlalu pk sgt kalo benda tu xbetol. Bkn nye isu rogol or kes yg mengaib kan. Benda pun gosip. Uols ni sejenis yg amik kesah ape org kata ke walaupun xbetol?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:14 PM | Show all posts
ya ampunnn sendu di dalam hujan betul...
tu pun ada yang gigih nak ambil tahu ekin ada ke tidak semua...

semoga deduanya bahagia dan takde pape sebab nanti kalau cerai habis la tokey laksa dan somi beruk salji heolsss tu mencapubbb nak jadi terpaling....
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
eleh tertekan kononnnnnn
buat bodo je lah.takde sapa hengen nk rampas mawi ko tuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 22-1-2022 11:27 AM
Mawi nieyh berbakat jadi pengarah/penerbit filem yach. Filem heols 'Tiada Tajuk' tuew best jugak.

betul filem tu best, kelakar tp ada sindiran pengajran
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah baca komen dan off media sosial ..done...tak payah poning2
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:09 PM | Show all posts
Lgi bgus ni, dri Ina Naim.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:10 PM | Show all posts
kucim replied at 22-1-2022 10:55 PM
Tak payah baca komen dan off media sosial ..done...tak payah poning2

Artis2 Hollywood pun ada yg dh mlas nak bca comments sbb asek yg negative je.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sidang media biasa la kan kalau tak bwk famili. Tah ye le tu netizen dm tanya. Kot saje buat2  cerita hot sbb filem nak klua
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
batu klorg cakap gitu da stress?
ko cubala baca komen komen porem time ko nak menikah dgn mawi zaman glamer dulu..mau agaknya masuk hosp tampoi terus sbb terlalu stress depress dan anxiety attack pelbagai!
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
apa aku tulis tadi? hahaha

***baru orang cakap gitu dah stress????
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:27 PM | Show all posts
Off komen. Settle. Ni hadap baca komen mmg mendapat laa.. pastu stress
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 23-1-2022 05:27 PM
Off komen. Settle. Ni hadap baca komen mmg mendapat laa.. pastu stress

Manade org komen. Org dm katanya. Tu yg mcm ada bau2 ikan skit. Ntah betul org dm gitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Stresss? Takut sgt deme klu dikatakan bukan bini mawi lagi ye... jgn ghisau lah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik orgnya
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 10:19 AM GMT+8 , Processed in 0.095120 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list