CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 4312|Reply: 67

Priyanka Chopra, Nick Jonas dapat anak menerusi ibu tumpang

[Copy link]
Post time 22-1-2022 12:52 PM | Show all posts |Read mode
Priyanka Chopra, Nick Jonas dapat anak menerusi ibu tumpang


Nick Jonas dan isterinya, Priyanka Chopra.

Los Angeles: Pasangan selebriti Priyanka Chopra dan Nick Jonas mengumumkan kelahiran anak pertama mereka dengan menggunakan kaedah ibu tumpang.

Khabar gembira itu dikongsikan Priyanka dan Jonas menerusi perkongsian terbaharu di Instagram masing-masing.

"Kami sangat gembira untuk memaklumkan sudah memiliki bayi sulung melalui ibu tumpang. Kami memohon privasi pada waktu ini untuk memberi fokus kepada keluarga. Terima kasih," tulis Priyanka.

Difahamkan, ibu tumpang terbabit melahirkan bayi berkenaan di usia kandungan 27 minggu di Hospital Southern California, Amerika Syarikat.

Ruang komen di perkongsian mereka dipenuhi dengan ucapan tahniah daripada peminat dan rakan selebriti.

Piyanka dan Jonas berkahwin di India pada Disember 2018 dalam acara dua hari yang menyaksikan upacara mengikut agama Kristian dan Hindu.

Pasangan itu kini menetap di Los Angeles bersama tiga anjing mereka Diana, Gina dan Panda.

Sumber:https://www.hmetro.com.my/rap/20 ... enerusi-ibu-tumpang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 05:25 PM | Show all posts

Priyanka Chopra, Nick Jonas Timang Anak Sulung Melalui Ibu Tumpang




Pasangan selebriti popular di Hollywood, Priyanka Chopra dan Nick Jonas mengumumkan kelahiran anak sulung mereka.


Priyanka dan Jonas berkongsi kegembiraan itu menerusi Instagram dan memohon agar diberikan ruang untuk fokus pada urusan keluarga.


"Kami sangat teruja mengumumkan kelahiran anak pertama yang dilahirkan oleh ibu tumpang.


"Kami dengan hormat mohon diberikan privasi pada waktu istimewa ini untuk memberikan tumpuan kepada keluarga. Terima kasih," kata pasangan itu.




  



Memetik laporan Daily Mail, sumber memaklumkan pasangan itu menyambut kelahiran anak perempuan mereka 12 minggu lebih awal daripada tarikh jangkaan.


Dikatakan, bayi itu dilahirkan di Hospital Southern Californi berdekatan Los Angeles. Bayi itu akan terus berada di sana sehingga dibenarkan pulang ke rumah.




  



Sumber turut mengatakan pasangan yang berkahwin pada Disember 2018 itu sudah lama merancang untuk menimang cahaya mata, namun jadual kerja kedua-duanya terlalu padat.


Kata sumber lagi, mereka menghubungi sebuah agensi untuk mendapatkan khidmat nasihat dan memilih khidmat ibu tumpang. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowww guna ibu tumpang sbb bz…ingat kan sebab problem nak pregnant or nak jaga badan…
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhu....giler punye sebok...beranak boleh bole sub kat org len.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 22-1-2022 08:49 PM

Maybe sbb nak jaga badan ler tu kot? Tapi alasan busy lagi sedap dengar.

Ok ler tu mengaku guna surrogate, takde nak sorok.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa priyanka ni...suka lihat...semoga bayi sihat
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhu ingat kan dia ada masalah ke apa rupanya sbb terlalu sibuk.
Jadi sub kat orang jelaa, moga tak terlalu sibuk untuk membesarkan anak tu plak ke sub kat orang lain juga?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:44 PM | Show all posts
untung banyak duit. beranak boleh sub kat orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
So permanian beradas or nk kne chap chap gak. I is confuse?.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 22-1-2022 10:18 PM
Suchi replied at 22-1-2022 09:40 PM
Huhu ingat kan dia ada masalah ke apa rupanya sbb terlalu sibuk.
Jadi sub kat orang jelaa, moga tak  ...


Sibuk tu sebenarnye alasan je. Ramai je aktres yg jauh lagi popular dan sibuk tapi ada je masa beranak, antara nak dengan tak nak je. Bab jaga baby tu, duit berkepuk, boleh upah nanny je.


Iols rasa lebih kepada tak nak alignment lari je, dia masuk 40 tahun dah tahun ni. Apa2 pun tahniah, legal, tak jadi masalah pun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:18 PM | Show all posts
SalenaGomez replied at 22-1-2022 07:35 PM
Wowww guna ibu tumpang sbb bz…ingat kan sebab problem nak pregnant or nak jaga badan…

Ummah Kokesen kat DailyMail pun mnyindir psl bnda yg sma, tdi iol bca kat sna. Ada yg sindir klau x ada msa nak buat ank, msti xde msa nak jga tpi xpe sbb korg bnyk duit, boleh upah nanny.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:19 PM | Show all posts
Tengok retis sana, time dapat anak or any kematian ke apa semua mohon nak privacy yach. Time retis sini, setiap minit dok update igs tunjuk baby yg masih merah2 tapi sipi2 la nampak dagu , sebelah pipi acah2 taknak kena ain hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
orang kata guna surrogate sbb dia dgn nick dah estranged.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Retis bollywood macam da normalize ngan surrogate mums ya
Tgoklah srk, amir khan, shilpa shetty pun guna ibu tumpang
Yang latest preity zinta n pc
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
SalenaGomez: Wowww guna ibu tumpang sbb bz ...


Aku rasa lebih kpd jaga body.. ratu cantik tuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Duit byk tpi tk pernahke nk buat treatment kt leher tu. Leher sheols mmpk sgt tua
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 22-1-2022 11:18 PM
Ummah Kokesen kat DailyMail pun mnyindir psl bnda yg sma, tdi iol bca kat sna. Ada yg sindir klau  ...

Ramai je ummah kokesen yg kutuk piggy chop ni kt page2 Hollywood. Tiap kali org condemn dia musti ada geng kicap yg backup dia. Dia ni followers berjuta pon kaum2 dia je, nak ikutkan takde la International sgt since kawen dgn nickJ.  
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila dia punya sebok tapi laki ada pulak masa nak keluarkan sperm tak apa lah ada duit boleh sub tak perlu melayan kesusahan bila mengandung chak  dh dapat anak.aku suka tengok nick ni sedap sngat mata aku memandangnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Da mcm mak n anak
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kan..tapi jangan memain okay..dia bangga follower dia lagi banyak dari gabungan semua jonas brothers
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 06:43 AM GMT+8 , Processed in 0.097181 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list