CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

9 TAHUN menJANDO, Syura nikah kali kedua KAHWIN DENGAN Lan Solo????

  [Copy link]
Post time 24-1-2022 08:30 AM | Show all posts
Suchi replied at 23-1-2022 05:40 PM
Dulu iols follow dia kat ig sbb time tu dia niaga kuih raya.
Tak minat pun ngn laki dia tu, follow ...

iols tengok kat tv masa bulan pose taun bila tah
dia buat kuih tart macam masyuk je bisnes
sedap ke kuih nya?



Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:35 AM | Show all posts
lawa juga syura ni.. tapi tu la... perangai PPRT
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:40 AM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 24-1-2022 10:42 AM

Motif sangat up gambo dengan lan solo tu
Pape entah bini lan pun sama bengo#^
Sesuai la jadi kawan baik
Btw, nampak tua eh muka syura ni
Tulah obses sangat nak nampak cantik
Gigi macam tu lepas tu muka cengkung
Habis nampak muka tua mcm 40 lebih
Lepas tu jeles kat orang
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:52 AM | Show all posts
Ok Syura, boleh lah gadai jongkong emas tu nanti bila diperlukan
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:00 AM | Show all posts
Shila bini lan baca forum ke? Makcik bawang kan
Muka lagi acik2 ye Ingat kan mak sape tadi gahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:03 AM | Show all posts
rasanya ada dkt ig sapo ntah ada muka husbandnya..muda beberapa tahun dari syura..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:06 AM | Show all posts
5kaki4 inci tu apa lan? Rengsa betul dengan lan dgn bini dia ni
Acah2 betul, caption macam bbnu
Nak nampak muda lah tu, padahal dah nak 40
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:26 AM | Show all posts
tahniah laa. hope dah jadi bini orang ni takde dahh nk campur dgn circle yg suka burukkan org
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:31 AM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 24-1-2022 11:41 AM

bini si lan meminta minta "adik" ke? kami forumer okay je nak amiiiinkan....
jangan bila betul2 dapat nanti takde telekung pulak nak pakai time nak membawang live pasal laki sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:41 AM | Show all posts
Raline replied at 23-1-2022 08:13 PM
Syura Badron dapat suami muda, terima mas kahwin jongkong emas

oooo... mcm adek2 lak laki nya...
semoga berbahagia laa.
jangan membawang live lagi yach...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 12:12 PM | Show all posts
aku tak lah nyampah kat syura ni...cume geli dengan penjilat dia...kemain ayat die "kalau dah x minat, semua buroks di mata haterz kaki berkurap kudis pon dipoja²"...dia lupa agaknye ape yang die kutuk kat artis yang dia benci tu...macam bercakap depan cermin pun ye  jugak tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 12:19 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 23-1-2022 05:07 PM
muka lakinya mcm gegayah bottom chubby je jadi lahh kan zuraidah badron kn?? asal be ...

ala2 manjah yaa kak kiah...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
woven11 replied at 23-1-2022 04:27 PM
Laki baru syura ni bukan manager dia ke? Mcm orang yang sama je

Rasanya ye sbb sblm ni tgk die pnye ig, die tag laki tu sbgai manager die...ex manager kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by woven11 at 24-1-2022 02:24 PM
hyosung replied at 24-1-2022 12:30 PM
Rasanya ye sbb sblm ni tgk die pnye ig, die tag laki tu sbgai manager die...ex manager kot


Tp sheols cakap kahwin dgn “org kebanyakan”… cakap jela dgn bekas manager.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 02:41 PM | Show all posts
ohsoyaya replied at 24-1-2022 04:15 AM
Iyo. Nk tnggu dpt gaji 6k 8k tu lama. Iolls starting jd cekgu tahun 2016 basic Rm2222. Xtermasuk ela ...

btlah tu.. abg iols jd cikgu tahun 2001.. now 2021 baru basic gaji jd 7000++..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 05:08 PM | Show all posts
Tak nampak seri pengantin makeup dia.. biasher-biasher saja..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 24-1-2022 11:31 AM
bini si lan meminta minta "adik" ke? kami forumer okay je nak amiiiinkan....
jangan bila betul2 ...

Dia kan bangga hubungan dr sekolah bawak ke kawin. Yakin la cinta lakinya tak beralih arah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2022 11:02 PM | Show all posts
kakakgarang replied at 24-1-2022 08:35 AM
lawa juga syura ni.. tapi tu la... perangai PPRT

lawakan dia.... orang JOHO kan dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 24-1-2022 05:58 PM
Dia kan bangga hubungan dr sekolah bawak ke kawin. Yakin la cinta lakinya tak beralih arah.

Iols dh lama nk tanya tak boring ke ye kalau yg bercinta dr sekolah sampai dh kawen dah tu pasangan tu mmg kejenya berkepit je ngn kita jd manager/PA.
Mcm takde ruang dan peluang langsung nak look around, try kapel ngn org itu ini.
Atleast org lain ada gak pengalaman putus cinta yg mengajar erti kedewaasaan.
Ada gak pengalaman merasa bercinta dgn macam jenis org.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Serious la jongkong Emas dia 1.5 gram ke kilogram
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 07:29 AM GMT+8 , Processed in 0.078359 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list