CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

9 TAHUN menJANDO, Syura nikah kali kedua KAHWIN DENGAN Lan Solo????

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca kt page mana ntah katanya isteri bernombor..boleh tgk gambar laki sheols kt if sheira
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 07:49 PM
Probably sebab dulu adik die pun macam tu tp adik die jenis bebal g hantar kad kawen kat 1st wife. ...

Wow satu family hauk ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 07:54 PM
Adik pun perangai same. Majlis kene batal sebab 1st wife dtg serang. Lepas tu gigih bersanding sor ...

Shura ni dulu laki cikgu bercerai sebab apa?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 23-1-2022 01:12 PM
Baca kt page mana ntah katanya isteri bernombor..boleh tgk gambar laki sheols kt if sheira

Semua adik beradik amik laki org?
hebatttt
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 23-1-2022 12:47 PM
Kelakar baca benang ni..mentang2 syura bukan retis pojaan korang, korang cakap mcm tua la, x poppula ...

Ahkak dah meem nakmpak tua.. Tak kan nak ckp nampak muda belia..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 11:18 PM
Satu family hauk ya. Adik beradik yg jantan hampeh. Yg pompuan sume kaki caras. Then adik syura ni ...

Ewwwww keluarga mcm apo...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan kalau dh dekat 40, jgn le nk kurus cengkung acah2 nampak jawline dan cheekbone..mmg nampak tua haggard...tahniah , semoga kekal
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 11:18 PM
Satu family hauk ya. Adik beradik yg jantan hampeh. Yg pompuan sume kaki caras. Then adik syura ni ...

Kes sanding sorang ni teringat pulak penyanyi nama syella ke apa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
rukia2 replied at 23-1-2022 12:56 PM
dah mmg nampak tua...xkn nk ckp wowww mudanya pn zuraidah..da mcm anak dara umo 23..

Tulah aku kata..kalau dah x minat, semua buroks di mata haterz.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 23-1-2022 02:32 PM
Ahkak dah meem nakmpak tua.. Tak kan nak ckp nampak muda belia..

Alaa..sebab x minat kan?

Kalo minat, kaki berkurap kudis pon dipoja²
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:35 PM | Show all posts
Edited by Nenolen at 23-1-2022 03:37 PM
guesswho09 replied at 23-1-2022 02:14 PM
Shura ni dulu laki cikgu bercerai sebab apa?

Menurut adik ipar kaka yg juga cikgu dan mengenali cikgu si duda syura...syura yg takmo dah...duda cikgu tu pun penin kepala sebb syura dingin dan dah takmo bersama...mereka nie kahwin tapi mcm cikgu tu jer yg syg syura...kalu adik ipar kaka tipu...maka tipu juga ler apa yg kaka kata...

Apa2pun barang yg lama usah dikenang...selamat pengantin baru syura dan suami...harap kali ini berkekalan hendaknyer...insyaAllah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:51 PM | Show all posts
belacan_gurl replied at 23-1-2022 01:00 PM
Gaji cikgu byk ooo... 6 ribu keatas tiap dah biasa....kalo gred naik ...naik gaji lg dan ada yg 8  ...

btl lah chuolss.. abg iols selalu komplain.. nak2 cikgu yg senior skit.. gaji 10k tp keje mls.... abg iols cikgu gak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:55 PM | Show all posts
misspokoyo replied at 23-1-2022 03:51 PM
btl lah chuolss.. abg iols selalu komplain.. nak2 cikgu yg senior skit.. gaji 10k tp keje mls....  ...

sikit eak gaji cikgu.... cikgu skolah menengah ke tu? kalau guru beso start berapa k eah?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:56 PM | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 07:54 PM
Adik pun perangai same. Majlis kene batal sebab 1st wife dtg serang. Lepas tu gigih bersanding sor ...

cantik ke adik beradik sheols yg pompuan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:00 PM | Show all posts
..maksu replied at 23-1-2022 03:55 PM
sikit eak gaji cikgu.... cikgu skolah menengah ke tu? kalau guru beso start berapa k eah?

guru besar ke pengetua ke... gaji tetap ikut time based...  ada je cikgu2 yg gred lg tinggi dr pengetua....
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 23-1-2022 03:15 PM
Tulah aku kata..kalau dah x minat, semua buroks di mata haterz.

Apa blh buat chuolsss terlajak perahu blh diundur terlajak memgumpat live dkt ig sampai ke liang lahad ko npk jahatttttz...bertabahla zuraidah oiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 23-1-2022 03:35 PM
Menurut adik ipar kaka yg juga cikgu dan mengenali cikgu si duda syura...syura yg takmo dah...duda  ...

Ex laki si cikgu Tu sepupu dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
misspokoyo replied at 23-1-2022 03:56 PM
cantik ke adik beradik sheols yg pompuan..

Muka siblings zuraidah sebijik mcm sheols jugak.. copy paste
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki baru syura ni bukan manager dia ke? Mcm orang yang sama je
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 23-1-2022 03:16 PM
Alaa..sebab x minat kan?

Kalo minat, kaki berkurap kudis pon dipoja²

haha… mcm tau je sapa kaki berkurap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:38 PM GMT+8 , Processed in 0.089004 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list