CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

9 TAHUN menJANDO, Syura nikah kali kedua KAHWIN DENGAN Lan Solo????

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Lainnya muka..mcm dh 47 umurnya..dulu2 wlp rupa desa tp nampak lawa juga..chubby2..skg dgn cengkungnya, jongosnya lg, attitude pun x brapa helok..patutla wat comeback pun sendu teramat..nana jgk yg maintain je muka cam tu jgk dr zaman ank dara sampai dh menjanda..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 22-1-2022 11:20 PM
Syura ni sama umur kah dgn Nana Sendayan
awk muka Syura nampk tua bebenor,nampk ketara kedut2 tapi m ...

Muda 2 tahun klo x silap..nana sendayan muka x makan tua..bertabahla syura sana cni org ngata dia muka tua..sbb beza sgt ngn muka dulu2..dh mcm 2 org yg berlainan pun ade..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 suara dia lg lemak merdu dr nana sendayan..x minat suara nana sbb leper sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Sygnya bercerai dgn cikgu dulu kalau tak aman2 ja dok umh urus anak2 sambil2 karok kt majlis kawen as jemputan.. jd retis pn kau bukan popular.. masuk maharaja lawak pn kau tak lawak.. ada kawan baik pegi ngumpat pastu konon bergelut dgn hidup apooo?? Sendiri yg cari sakit sendiri nk mengeluh.. muka tua banyak sgt mkn hati tu.. hati tak bahagia mcm mana muka nk awet muda khuewwwnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp tgk IG ramai gak retis yg dtg Syura kawen ni. Nmpak mcm Siti Nordiana plak yg kena pulau. Mmg x nmpak sesapa baik dgn Nana sgt berbanding geng Syura dan Lan Solo. Cuma retis² x bg statement terbuka je sokong mana².
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:22 AM | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 11:18 PM
Satu family hauk ya. Adik beradik yg jantan hampeh. Yg pompuan sume kaki caras. Then adik syura ni ...

Wow 1 family hauk, kaki mendrem ke. wat drama kul 7 menarik ni..  
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 23-1-2022 10:04 AM
Tp tgk IG ramai gak retis yg dtg Syura kawen ni. Nmpak mcm Siti Nordiana plak yg kena pulau. Mmg x n ...

Dah di jemput datang la… nanti nana kahwin kau amik attendance siapa retis yang datang wedding dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
tatod replied at 22-1-2022 06:14 PM
laki dia peniaga makanan.
Memetik laporan BH

Yg dulu cikgu kan... Klu jd apo2 ada gak pencennya. Apa apa jela syura. Smg bahagia..bwk2 la berubah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 22-1-2022 04:22 PM
Agak over bini lan pos gambar syura ngn lan kat ig tu buat org speku je dahla ramai duk wish tahniah ...

Kan masing2 nak tunjuk pasangan terpaling sporting.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Gorgos replied at 22-1-2022 10:37 PM
Muka si Syura ni nampak tua mcm dah umur 44 tahun nanti bila dia umur 50 nampak mcm 60 tahun.

Korang semua pakat ckp dia nampak tua sedangkan dia selalu buat tiktok ngan anak dia
Patutnya korang  akan kata
“eh macam kakak ngn adik laa”
“Eh mana satu mak ni mcm sebaya je”

Tp knp korang kata dia nampak tua
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:49 AM | Show all posts
A Aida nampak lagi muda dari zuraidah ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Rupa laki dia agak bbnu ya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
caramello replied at 22-1-2022 07:39 PM
Muda 2 tahun klo x silap..nana sendayan muka x makan tua..bertabahla syura sana cni org ngata dia  ...

Gigi sheols pling ketara sgt..nape nya jadi jongos
dulu2 mcm ok aje
Nana sendayan tu mcm acik Amy Mastura menten awet muda
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 11:27 AM | Show all posts
solarlunar replied at 22-1-2022 08:25 PM
Woah. Menarik thread acik Zuraidah nie. Ada penghidang teh

celah mana
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah zuredah pasni membawang jgn buat live ya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini lan solo ni kenapa femes jugak ? Muka macam makcik makcik tapi mulut jenis hangsuang ke apa hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
woven11 replied at 23-1-2022 10:32 AM
Dah di jemput datang la… nanti nana kahwin kau amik attendance siapa retis yang datang wedding di ...

Kosser nak ambik attandance..takut xde sape yg dtg
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar baca benang ni..mentang2 syura bukan retis pojaan korang, korang cakap mcm tua la, x poppular, x meriah la.

Cuba kalo nana sendayan pojaan korang, kemain puja puji nampak muda la, gigi tak jongos la, baik budi bahasa la.

Padahal dua2 sama je kampung.com.

Sikit masa lagi karatz nana boleh join duduk sama tinggi, berdiri sama rendah dgn karatz teragung zoners, lobenak, dan fakezurah dalam forum cari
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 23-1-2022 12:47 PM
Kelakar baca benang ni..mentang2 syura bukan retis pojaan korang, korang cakap mcm tua la, x poppula ...

dah mmg nampak tua...xkn nk ckp wowww mudanya pn zuraidah..da mcm anak dara umo 23..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 23-1-2022 10:32 AM
Yg dulu cikgu kan... Klu jd apo2 ada gak pencennya. Apa apa jela syura. Smg bahagia..bwk2 la berub ...

Gaji cikgu byk ooo... 6 ribu keatas tiap dah biasa....kalo gred naik ...naik gaji lg dan ada yg 8 ribu lebih ok ....beli umah senang...pencen bergoyang kaki...kak Lina gak bijak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 07:56 AM GMT+8 , Processed in 0.076178 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list