CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

9 TAHUN menJANDO, Syura nikah kali kedua KAHWIN DENGAN Lan Solo????

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
rukia2 replied at 22-1-2022 10:07 PM
walaupun dah ramai Komen ttg rupa dy, tp nk gak Komen apsal lain betul rupa dy..veneer eh?

Ya gigi buat veneer.. Xlawa.. Buruk..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka si Syura ni nampak tua mcm dah umur 44 tahun nanti bila dia umur 50 nampak mcm 60 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ak yg fail matematik ke penulis2 tu semua yg fail. Dari td baca berita semua lebih 8 tahun. Ke ak ad tertinggal tahun
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Janda kahwin Duda ke?laki tu ada anak 2 org dah besar company him on isle ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 07:54 PM
Adik pun perangai same. Majlis kene batal sebab 1st wife dtg serang. Lepas tu gigih bersanding sor ...

Ni kes adik Syura. Yg kakak shura ngan ex mb meninggal tu. Sume bini bernombor
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 22-1-2022 09:12 PM
Td tgk IG story sheila bini lan ni.. Kemain dia baik dgn adik beradik syura kot nama zurina badron ...

Satu family hauk ya. Adik beradik yg jantan hampeh. Yg pompuan sume kaki caras. Then adik syura ni kaki spedo laki org. Mase ngan this one guys org besar kat pelabuhan johor. Memang kaw2 die spedo. Org tua tu macam jd bodoh ikut je. At the same time dok affair ngan jantan lain. Tp dok gebang kate tak suke org tue tu,tp nak kawen. Mase ngan org tue tu ade 2 org lagi adik die affair,salah sorang kawan baik adik iolls. Habis berantakan rumahtangga and family kawan iolls tu. Xjadi kawen ngan org tue tu,sbb adik die ni macam plan sengaja sent card kat 1st wife. 1st wife serang majlis. Lepas tu xjadi kawen,gigih sanding sorang2. Lepas kejadian tu mak si syura and adik beradik serang org tue tu ugut and paksa konon mintak pampasan dengan nak kete audi,rumah and tah ape lagi tah. Nasib baik anak2 wife tu tegas bawak bapak berubat. So uolls faham2 la ye apsal jantan2 sume boleh tunjuk kat adik beradik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Syura ni sama umur kah dgn Nana Sendayan
awk muka Syura nampk tua bebenor,nampk ketara kedut2 tapi mata. penat jaga 3org anak kah?dgn kewangan pun x sekencang Nana.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
yipun_78 replied at 22-1-2022 11:07 PM
Janda kahwin Duda ke?laki tu ada anak 2 org dah besar company him on isle ..

Ni maybe duda la kot bukan bernombor.i tak tgok ig dorang adik beradik. Sebab org2 kat Kempas ni memang tau perangai mak and adik beradik dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry la buat penduduk pprt sbb i nak cakap
PPRT NAU PERANGAI TAK SEMENGGAH

Nak melawak sesama korang okay la kot. Tapi tak classy la nak buat acah2 gini. Kurang perhatian ke apa? Mcm pelik nau cara nak attention netizen. Byk cara lain.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 22-1-2022 11:20 PM
Syura ni sama umur kah dgn Nana Sendayan
awk muka Syura nampk tua bebenor,nampk ketara kedut2 tapi m ...

Nana tua 2 tahun dari syura. Syura 36 nana 38 tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Bru tgk ig story lan n binilan.. Napenya terjerit2 org kat majlis tu. Da mcm concert.. Ilang terus aura wedding tu.. Terpekik2... Aiyoooo
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:18 AM | Show all posts
longblackhair replied at 23-1-2022 12:05 AM
Bru tgk ig story lan n binilan.. Napenya terjerit2 org kat majlis tu. Da mcm concert.. Ilang terus a ...

macam sakai bukit kan...lapo attention tu sebenonye...konon nk tunjuk yg geng mengumpat yg plg akrab...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 22-1-2022 10:18 PM
Syura nikahi peniaga makanan,bukan dengan Lan Solo



Oo pergelutan dlm meneruskan hidup ye. Patutla sampai busuk hati jeles kt member sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 22-1-2022 03:45 PM

Nampaak kertu syura
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Eleh lan ngn bini dia tu saje buat gosip murahan konon2 kawen ngn syura. Ntah ape2 je laki bini ni. Esok2 btl2 lan bg kau madu baru datang akal shila
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
aku tgk balik video klip nazam bkasih. dlu lawa. jauh beza dgn muka skrg. mcm 2 org yg bbeza. dlu masa nama tgh naik kawin awal. katanya pilihan family. skrg nk bt comeback pyh la. tbabit pulak kes dgn nana.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain betul muka zuraidah ni sekarang ya.
Apapon selamat penantin baru ya. Dah dekat 100 komen, takde sorg pun yg nak wish. Sian chuols zuraidah.  
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
aura pompuan jahat tetap terserlah dr dulu smpai skg
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 11:18 PM
Satu family hauk ya. Adik beradik yg jantan hampeh. Yg pompuan sume kaki caras. Then adik syura ni ...

U ni mcm kenalan rapat je
Mmg pakai jampi ke mereka nie
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
awenda507 replied at 23-1-2022 01:11 AM
Eleh lan ngn bini dia tu saje buat gosip murahan konon2 kawen ngn syura. Ntah ape2 je laki bini ni.  ...

Kepam laki bini tu
Perangai pon kepam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 01:24 PM GMT+8 , Processed in 0.091792 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list