CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

9 TAHUN menJANDO, Syura nikah kali kedua KAHWIN DENGAN Lan Solo????

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 22-1-2022 04:28 PM
Sapa laki dia... Apa motif letak gambar lan..

Adik pun perangai same. Majlis kene batal sebab 1st wife dtg serang. Lepas tu gigih bersanding sorang2 then buat ayat macam victim. Padahal ko adik beradik kaki caras laki org. Kaki kikis duit. Ko memang la nak bermadu tp lepas tu ko nak memunye sorang suruh laki ceraikan 1st wife. Memang patut kene cerca adik beradik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 07:54 PM
Adik pun perangai same. Majlis kene batal sebab 1st wife dtg serang. Lepas tu gigih bersanding sor ...

Teaaa… apa kes ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker betul upload gambar mengundang…
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 07:54 PM
Adik pun perangai same. Majlis kene batal sebab 1st wife dtg serang. Lepas tu gigih bersanding sor ...

Soalannya..Zuraidah isteri bernombor or x?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 07:51 PM
Faham2 sendiri la. Adik beradik kaki caras laki org. Kakak die pun 3rd wife ex mb joho. Lepas tu p ...

Ex mb yg mana ya? Yg baru meninggal 2 k?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
muka syura nampak jatuh even kurus mcm mana nk ckp ye.. nampak tua sebelum usia
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:25 PM | Show all posts
Woah. Menarik thread acik Zuraidah nie. Ada penghidang teh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:38 PM | Show all posts
missmeornot replied at 22-1-2022 04:45 PM
Kesian ko zuraidah hari kawin pun org dok ungkit pasal kes ngumpat. Baca kat ig siap ada yg pesan ka ...

Ha-ha.. tergelak i
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 07:54 PM
Adik pun perangai same. Majlis kene batal sebab 1st wife dtg serang. Lepas tu gigih bersanding sor ...

Td tgk IG story sheila bini lan ni.. Kemain dia baik dgn adik beradik syura kot nama zurina badron.. Pastu tgk kt ig lan bulan lepas dia p genting dgn bini nya, si syura ngikut.pastu caption mengundang
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah akak zuraidah.

Jgn mengumpat laki live yer
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 07:49 PM
Probably sebab dulu adik die pun macam tu tp adik die jenis bebal g hantar kad kawen kat 1st wife. ...

Menarik cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
leen_shaza replied at 22-1-2022 10:23 AM
KUALA LUMPUR: Selepas lapan tahun bergelar ibu tunggal, Syura Badron, 36, kini menjadi isteri kepada ...

wahhh..tangkap laki muda..alhamdulillah jodoh dh tertulis..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat pengantin baru. Laki umur 28, Syura 36, harap bahagia selamanya. Carilah kawan2 baru jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ingatkan kawen dgn lan solo
rupanya dgn org lain
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 22-1-2022 07:51 PM
Faham2 sendiri la. Adik beradik kaki caras laki org. Kakak die pun 3rd wife ex mb joho. Lepas tu p ...

Kakak yg mana tu yg muka sebijik ngn dia ke? Tadi nampak dh video dia berarak jln ngn laki baru nya. Muda lagi lakinya berjalan sambil lambai dah mcm atas runway plak huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tula kalau dah tua xpayahla nk kurus sgt. Bila kurus jd cmnila, muka jatuh sbb baby fat kt muka dah kurang
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa muka dia nmpk lain. gigi dia ke lain. tah tp nampak lain
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
walaupun dah ramai Komen ttg rupa dy, tp nk gak Komen apsal lain betul rupa dy..veneer eh?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-1-2022 10:15 PM | Show all posts
Berita pernikahan Syura yang berlangsung di Masjid As Salam, Puchong, dekat sini, jam 12.30 tengah hari, hari ini disahkan isteri penyanyi Lan Solo, Shila Razlan yang juga rakan baik Syura.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-1-2022 10:18 PM | Show all posts
Syura nikahi peniaga makanan,bukan dengan Lan Solo


Majlis pernikahan Syura dan Muhd Farizat dikendalikan mengikut SOP dengan dihadiri 30 ahli keluarga dan teman rapat di Masjid As-Salam, Puchong Perdana, tengah hari tadi. Foto Ihsan Syura Badron

KUALA LUMPUR: Selepas lapan tahun bergelar ibu tunggal, Syura Badron, 36, kini menjadi isteri kepada Muhd Farizat Ismail, 28, pada majlis akad nikah yang dikendalikan mengikut prosedur operasi standard (SOP) di Masjid As-Salam, Puchong Perdana, kira-kira jam 12.30 tengah hari tadi.

Majlis akad nikah itu dihadiri 30 ahli keluarga dan kenalan terdekat pasangan mempelai.

Pada majlis itu, penyanyi dan bekas juara musim kedua program realiti, Master Chef Selebriti itu menerima mas kahwin berupa jongkong emas seberat 1.5 gram.

Ibu kepada tiga cahaya mata itu turut menerima wang hantaran yang dipersembahkan dalam bentuk set barang kemas yang dirahsiakan nilai.

Syura turut menyerahkan lima dulang hantaran berbalas jumlah sama daripada pihak lelaki.

"Alhamdulillah, segala-galanya dipermudahkan. Saya bernikah dengan lelaki bujang dan orang kebanyakan. Dia menjalankan perniagaan makanan kecil-kecilan.

"Kami berkenalan sejak lima tahun lalu. Dalam tempoh itu, dia menjadi penyokong dan pengkritik saya.


Syura membina hidup baharu dengan Muhd Farizat selepas lapan tahun bergelar ibu tunggal. Foto Ihsan Syura Badron

"Ketika saya menceburi perniagaan produk kecantikan kulit, Charmant, dia banyak membantu dan memberi tunjuk ajar," katanya kepada BH Online.

Syura yang popular dengan lagu berentak irama Malaysia seperti Nazam Berkasih dan Bakawali bersyukur kerana tiga anaknya merestui perkahwinan itu.

"Mereka menangis kegembiraan ketika saya sah bergelar isteri tadi. Sebagai anak yang kian membesar, mereka faham pergelutan saya dalam meneruskan kelangsungan hidup.

"Namun, apa terjadi, saya tetap menjaga tiga amanah ini dengan baik. Malah, mereka serasi dengan suami selama ini," katanya.

Sementara itu, teman baik Syura, Lan Solo dan isteri, Shila Razlan masing-masing berkongsi berita gembira mengenai pernikahan penyanyi itu di Instagram (IG).

Sebelum ini, Syura menikahi Mohd Fadhly Md Yassin pada 16 April 2006. Bagaimanapun, mereka berpisah pada Ogos 2015.

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan tiga anak iaitu Nurul Dania Irdani, 15, Nurul Qaisara Sofia, 13, dan Muhammad Irfan Aryan, 11.

Sumber:https://www.bharian.com.my/hibur ... ahi-peniaga-makanan

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 07:44 AM GMT+8 , Processed in 0.178597 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list