CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

9 TAHUN menJANDO, Syura nikah kali kedua KAHWIN DENGAN Lan Solo????

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 06:14 PM | Show all posts
laki dia peniaga makanan.
Memetik laporan BH
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 22-1-2022 04:22 PM
Agak over bini lan pos gambar syura ngn lan kat ig tu buat org speku je dahla ramai duk wish tahniah ...

Mmg la hidup perlukan content khenss
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
KUALA LUMPUR: Selepas lapan tahun bergelar ibu tunggal, Syura Badron, 36, kini menjadi isteri kepada Muhd Farizat Ismail, 28, pada majlis akad nikah yang dikendalikan mengikut prosedur operasi standard (SOP) di Masjid As-Salam, Puchong Perdana, kira-kira jam 12.30 tengah hari tadi.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 22-1-2022 04:02 PM
Sape laki dia? Loyer?majistret??

Ntahla jenis sorok2 laki sedangkan pernikahan tu perlu diwarkan utk elak pitnah.Kang mula la  org speku laki orang sbb biasanya hat kawen laki org je mmg tak tunjuk laki kadang tu sampai dah bercerai pun org taktau sapa laki dia.
Bukan pe kalau tunjuk memasing boleh la menarik nafas lega
“ ohh mujur bukan laki aku..”
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana sendayan jemput tak
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Syura cucuk hidung ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat Pengantin Baru buat Syura dan suami
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ale utoh lah Lan bapak pilak Mencapub ala2 org nak speku dia lah kawen Tak jadi la bapak pilakkkkk Ala2 nak suruh berckp psl dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Apasal cengkung sangat muka si pengumpat live ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah ingat kan betul la jadi no 2 lan solo.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dgn siapa zuraidah?? Jgn rahsia2 gitu,kang jenuh bini2 org check laki masing2
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
2 puney dah dia dpt rasa
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
leen_shaza replied at 22-1-2022 06:23 PM
KUALA LUMPUR: Selepas lapan tahun bergelar ibu tunggal, Syura Badron, 36, kini menjadi isteri kepada ...

Tenkiu untuk infonya

Tahniah buat pengantin
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis iq rendah ginilahhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
NPe muka dia nampak lain ya..duli nmpk comel je sesuai dgn usia..ke sbb dia kurus sgt? Nmpk muka mcm cengkung n nmpk lg tua drp biasa..ke teknik makeup
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Semak la si zuraidah bibir ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 22-1-2022 03:52 PM
Bini bernombor ke? Gambo laki xde pun? Takat tayang muka si lan tu

Probably sebab dulu adik die pun macam tu tp adik die jenis bebal g hantar kad kawen kat 1st wife. Terus hari kawen kene serang tak jadi kawen. Lepas tu mak abg2 kakak2 g ugut lelaki tu ganti rugi suruh bagi audi,rumah. Nasib baik lelaki tu tak sign ape2 sebab anak2 suspect bapa die macam terkena. Then bawak berubat memang betul. Mak pun sejenis paham2 sendiri. Adik beradik lelaki hampeh. Join gangster. Kaki ugut main drugs
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 22-1-2022 07:44 PM
NPe muka dia nampak lain ya..duli nmpk comel je sesuai dgn usia..ke sbb dia kurus sgt? Nmpk muka mcm ...

Nampak tua dan jongos. Masa dia masih bergelar bini cikgu dulu, badan sedap2, muka pun comel cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 22-1-2022 06:33 PM
Ntahla jenis sorok2 laki sedangkan pernikahan tu perlu diwarkan utk elak pitnah.Kang mula la  org  ...

Faham2 sendiri la. Adik beradik kaki caras laki org. Kakak die pun 3rd wife ex mb joho. Lepas tu perasan berlagak macam 1st wife sibuk ke hulur ke hilir buat to nenek pertubuhan la ape la.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik² sangat rupa bini lan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 07:50 PM GMT+8 , Processed in 0.502935 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list