CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

9 TAHUN menJANDO, Syura nikah kali kedua KAHWIN DENGAN Lan Solo????

  [Copy link]
Post time 24-1-2022 11:26 PM | Show all posts
becir replied at 22-1-2022 04:54 PM
Biar betul ada yg komen camtu? Lawak rasanya...

Aiol pun trgelak tang ni, ada ke ptut ungkit hal camtu time org tngh khwin, netz pun stu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:46 AM | Show all posts
Raline replied at 24-1-2022 11:02 PM
lawakan dia....  orang JOHO kan dia

aah.. sebelum ni gundus, busuk je.. skrg helok la pulak...


Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 08:06 AM | Show all posts
asfaz replied at 24-1-2022 05:58 PM
Dia kan bangga hubungan dr sekolah bawak ke kawin. Yakin la cinta lakinya tak beralih arah.

oh ye ke..
patut mcm masih keanak anakan walaupun dah mak pak budak...
dengan pi dye rambut anak serupa gituh...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa lelaki malang tu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:37 AM | Show all posts
muka Zuraidah dh mcm muka Zara Zya
sbb gigi veneer
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 06:37 PM | Show all posts
Nenolen replied at 23-1-2022 03:35 PM
Menurut adik ipar kaka yg juga cikgu dan mengenali cikgu si duda syura...syura yg takmo dah...duda  ...

kawen dulu sebab nak lari dr kerabat brunei
batu loncatan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2022 03:43 PM | Show all posts
JANDA mmg laris berbanding ANDARTU?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
misspokoyo replied at 23-1-2022 03:56 PM
cantik ke adik beradik sheols yg pompuan..

Biasa jek...da kene make up,filler,filter bagai
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 23-1-2022 02:14 PM
Shura ni dulu laki cikgu bercerai sebab apa?

Xsure...tp katenye lepas menang masterchep tu die berubah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 23-1-2022 01:57 AM
U ni mcm kenalan rapat je
Mmg pakai jampi ke mereka nie

Orang2 kat area kempas tau citer2 dorang...then kes adik beradik die ni org2 jb tau. Lepas tu dorang pandai play victim. Dlm fb or social media selagi boleh tonggeng agama memang dorang buat. Kes adik die ni jadi kat someone in kenal sgt2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 01:17 PM GMT+8 , Processed in 0.073255 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list