CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 23112|Reply: 189

9 TAHUN menJANDO, Syura nikah kali kedua KAHWIN DENGAN Lan Solo????

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 03:42 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Raline at 22-1-2022 03:47 PM

Syura nikah kali kedua


Syura Badron


Kuala Lumpur: Penyanyi, Syura Badron, 36, mengakhiri status ibu tunggal sejak sembilan tahun lalu apabila melangsungkan pernikahan dengan jejaka pilihannya, hari ini.

Berita pernikahan Syura yang berlangsung di Masjid As Salam, Puchong, dekat sini, jam 12.30 tengah hari, hari ini disahkan isteri penyanyi Lan Solo, Shila Razlan yang juga rakan baik Syura.

"Syura sah bergelar isteri sekitar jam 12.30 tengah hari tadi (hari ini). Selepas hampir sembilan tahun bergelar ibu tunggal kepada tiga orang anak, akhirnya dia menempa kebahagiaan. Alhamdulillah, tahniah buat Syura dan suami yang dinikahkan di Masjid As Salam Puchong.

"Terima kasih Ya Allah untuk perjalanan panjang yang membahagiakan untuk sahabat dunia akhiratku ini. Panjang, sangat panjang. Syura layak untuk mendapat semua kebahagiaan ini," katanya.

Shila ketika dihubungi Harian Metro berkata, dia belum dapat berkongsi butir lanjut mengenai identiti dan status suami Syura untuk memberi ruang kepada Syura untuk mengumumkan khabar gembira itu sendiri.

"Saya sendiri belum dapat berbual panjang bersama Syura, jadi tidak pasti butir mana yang boleh dikongsikan atau tidak. Pastinya Syura akan memuat naik perkongsian di media sosial tidak lama lagi.

"Syura dan suami sudah lama berkawan. Alhamdulillah, semuanya dipermudahkan," katanya.

Sementara itu, cubaan Harian Metro menghubungi Syura tidak berjaya apabila dia tidak menjawab panggilan telefon dan membalas mesej WhatsApp.

Syura yang popular dengan lagu berentak irama Malaysia seperti Nazam Berkasih dan Bakawali, berkahwin dengan Mohd Fadhly Md Yassin pada 29 Mac 2006. Bagaimanapun, mereka bercerai pada 29 September 2014 tetapi rujuk kembali pada 10 November tahun yang sama.

Namun, pada 9 Ogos 2015, mereka bercerai buat kali kedua.

Mereka dikurniakan tiga anak iaitu Nurul Dania Irdani, 15; Nurul Qaisara Sofeadan Mu, 13, dan Muhammad Irfan Aryan, 11

Sumber:https://www.hmetro.com.my/rap/20 ... ah-kali-kedua%C2%A0

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 22-1-2022 03:43 PM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-1-2022 03:44 PM | Show all posts
  


ABIS TU ni siapa?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-1-2022 03:45 PM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-1-2022 03:49 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-1-2022 03:50 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:52 PM | Show all posts
Bini bernombor ke? Gambo laki xde pun? Takat tayang muka si lan tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:59 PM | Show all posts
ezacbee replied at 22-1-2022 03:52 PM
Bini bernombor ke? Gambo laki xde pun? Takat tayang muka si lan tu

tayang muka Lan tu propa je...nk org speku konon...puiii
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape laki dia? Loyer?majistret??
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Heran pn tidakkk.. tahun depanlah ku buka ig kot2 dh ada letak pic lakinya itew nextttt
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerai 2015

Celah mana 9 tahun jadi ibu tunggul?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah ye.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak over bini lan pos gambar syura ngn lan kat ig tu buat org speku je dahla ramai duk wish tahniah bagai.
Memang meminta ke apa?

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Beza muka nana ngn syura fake ni .
Nmpk konsisten muka nana..no surgery..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 22-1-2022 04:22 PM
Agak over bini lan pos gambar syura ngn lan kat ig tu buat org speku je dahla ramai duk wish tahniah ...

Kannnn..
X sesuai okeh..x sesuai..
Perkara yg baik blh plk di 5kaki 4inci kannn..
Very da meminta
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa laki dia... Apa motif letak gambar lan..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehe.. lawak tt.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengapa nampak berusia dengan solekan pengantin.
Apa pun tahniah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 22-1-2022 04:22 PM
Agak over bini lan pos gambar syura ngn lan kat ig tu buat org speku je dahla ramai duk wish tahniah ...

Dr dulu aku myampah bini si lan ni. Dia la yg mula2 mgumpat si sendayan dlm live. Tak padan bertelekung acah2 baru lepas solat. Mulut dia yg mulakan dulu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya makeup
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 02:34 PM GMT+8 , Processed in 0.138063 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list