CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

Mira Filzah sah hamil 3 bulan!.- Wan Emir

  [Copy link]
Post time 21-1-2022 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
so video penampakan baby bump tu betulla da ada isi kan..tahniah utk deols
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Rengsekkk iols kalo laki taip caption pjg2… retis hollywood kalo cmni caption letak emoticon n hashtag jah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah!!
Kesian dia acik2 bwg specu mcm2????
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
sebenarny mil basic ada je bagi hint korang je lalaiii tiberrrrrrr

tahniah basic
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
katakauu replied at 21-1-2022 12:51 AM
sebenarny mil basic ada je bagi hint korang je lalaiii tiberrrrrrr

tahniah basic

Hahaha

Apa hint tu, posting yg mana?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 20-1-2022 10:57 PM

Woii loli.. Third trimester laaa.. Bukan 3bulan..padiaaa laaa loli.. Dah mcm bini jah
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 21-1-2022 12:05 AM
Maybe alahan kuat kot. Tak lalu makan..tu yang cengkung. Nasib baiklah cengkung tua sebab ada isu. ...

Maybe la kot tp lama gak cengkungnya huhu biasanya bila dh trimester kedua muka dah start naik seri mengandung tu.
Tgk gambar2 dia bercuti tu mmg tak nampak langsung mcm pregnant.
Maybe perut kecik kot.kalau tak nampak perut pun kita bleh perasan tang dada.


Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah mira & pasangan..semuga selamat sehingga bersalin.

Adoiii teruk forumers nak kena hadap crita jahkobis & mira basic setiap hari berbenang2 sehinggalah ke anak cucu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 07:24 AM | Show all posts
Ok, masuk hujung minggu ni, ada cerita baru..cietr MF lak pregnant. Esok timbul lagi citer Soeb nak kawen dan lagi lagi lagi,,,,pastu citer Abil kena saman melalui portal Mstar. Pastu citer kes 5 bawang rangers nail mahkamah tinggi, Nana nak teruskan saman. Aiihhhh banyak la..belum masuk bab Heli kawen dgn Goatie panjang berjela lagi.....gitu la seterusnya sampaila abang )amel mampos
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tkar2 le tjuk tu loli oi.. da kluar paper.. miwaaB preggy 6months
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Woaa tahniah mira, mst jenis teruk morning sickness sbb nmpk sgt cengkung dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 07:54 AM | Show all posts
adakah pasaran bursa saham akan melonjak tinggi?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Afie13 at 21-1-2022 08:03 AM
Suchi replied at 20-1-2022 11:08 PM
Aik tajuk kabo 3 bulan, laki dia tulis trimester ke3
Tu dah sarat tau nak masuk 7 bulan dah, tp hera ...


Maybe alahan teruk kot drp awal pregnant smpai skrg masih ada. Betul lah yg i speku dlm benang sebelah tahniah mira semoga selamat sampai melahirkan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah, ok syuh2 nyah kau muka asas, kembali kau terjunam ke dalam lautan hindi.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:05 AM | Show all posts
Astaga Loli. sekolah tak ni? tak tahu ke apa beza 3rd trimester dan 3 bulan?

walaupun aku tak suka muka basic ni, tapi kagum la dia tak poyo nak bagi hint pegang usap perut bagai, unlike idolat
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:11 AM | Show all posts
mesmerize replied at 21-1-2022 12:23 AM
3rd trimester la TT.. nak masuk 7 bulan dah. 3 bulan apakebendanya. tukar la kat topik tu.
btw tahni ...

kan... maybe teruk morning sickness ni.. sbb tu nampak susut badan dia... lepas tu gambar2 yg dia up dlm ig tu mesti gambar lama tu.. sbb tu x perasan sgt perut dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Beribu2 taniya diucapkan. Semoga ibu dan kandungan baik2 saja.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 21-1-2022 08:05 AM
Astaga Loli. sekolah tak ni? tak tahu ke apa beza 3rd trimester dan 3 bulan?

walaupun aku tak suka  ...

Ya bab ni kita puji. Steady saja bila dah ready, terus umum.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 21-1-2022 08:05 AM
Astaga Loli. sekolah tak ni? tak tahu ke apa beza 3rd trimester dan 3 bulan?

walaupun aku tak suka  ...

Setuju..takde episod2 hint2 bagai nak ummah berteka-teki macam jahkobis laki bini buat untuk publisiti

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah MF dan suami
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:11 AM GMT+8 , Processed in 0.076901 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list