CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

Mira Filzah sah hamil 3 bulan!.- Wan Emir

  [Copy link]
Post time 21-1-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 21-1-2022 09:09 PM
bkn diorg baru balik honeymoon oversea ke.. boleh meh dh sarat naik flite jejauh tu..

Sblum 32w boleh lagi naik flight... Lbih kene bwk surat doktor. Patutlah nk hnymoon sgt sbb lpasni xtau lg bile bole travel berdua kennn.. Dah ade baby lg la nnt
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mira ade nafikan ke dia pregnant awal2 ritu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 10:48 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 21-1-2022 10:18 PM
Gigih aku scroll ig mira nk cari gmbr yg nmpak dia cm preggy. Haha

Ni shoot dah lama kalau xsilap masa perutnya belum nampak

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 21-1-2022 10:48 PM
Ni shoot dah lama kalau xsilap masa perutnya belum nampak

Yeke. Tp ni je yg nmpak perutnya. Agaknya dia saja kedepan kn perut masa ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah la Migha.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 21-1-2022 01:52 PM
3rd trimester tu dah 5bln ke atas la kan?
Congrats miyapiljah dan somi!

Bulan ke7 - bln ke9 of pregnancy
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
ilacantik replied at 21-1-2022 09:49 PM
Mungkin dia pun bukan jenis mengusap perut 24 jam macam hjh sorang yg asyik  drop hints mengandung t ...

Hahaha
Betul jugak
Takde nak drop hint acah2 taknak bagitau tp dok la usap perut
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahkak pon terpedaya dgn loli ni bila ckp 3 bulan sama dengan ngn 3rd trimaster.. choiii nila akibat nye dah lama x pregnant, pregnant plak semua traumatic :dizzy sampai bila dah beranak mau ke nak kesah psl term2 ni.. .. sebbaik acik2 forom pantas mengingatkan , tq acik2
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
abihlaaaa jahqobis mesti bengang sbb limelight skang tertumpu pd mira basic ni
jahqobis kan mana bleh tgk org lebih dr dia. s
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:10 PM | Show all posts
Singgah menguap je dekat sini~~
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:42 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-1-2022 12:47 PM
abihlaaaa jahqobis mesti bengang sbb limelight skang tertumpu pd mira basic ni
jahqobis kan mana ble ...

terus jah suruh doctor induce

amek ko...

senyap citer miwa
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:42 PM | Show all posts
tahniah dik mira, mcm ni baru betul, nak umum, umum je terus, orang doakan yang baik2, bukan nak acah2 usap perut la bagai, menyampahhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah miwa n emir..semoga dipermudahkan hingga melahirkan..both mommy n baby sihat n selamat..

Senyap2 je 3rd trim..xgaduh berhint bagai????
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Miwa & hubby. Semoga selamat semuanya dan dipermudahkan
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
c_apple replied at 22-1-2022 11:36 AM
Hahaha
Betul jugak
Takde nak drop hint acah2 taknak bagitau tp dok la usap perut

Mira ni ada org pedulik ke dia buat apa
Ai peminat dia tp tak amik tau hal dia yg peribadi so tak perasan
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-1-2022 12:47 PM
abihlaaaa jahqobis mesti bengang sbb limelight skang tertumpu pd mira basic ni
jahqobis kan mana ble ...

Mira pun dah sendu.. citer hotel tu pun tak hit mana
Tgu Mira lepas bersalin nanti all out balik
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan lah. Ni confirm netizen dok banding2 kan dgn baby nunha nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiber Ade yang ngaku fan Mira... Macam lah orang Tak tahu ko penjilat hajah garit

Tahniah Mira...baby girl kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah MF
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah MF. Ak xde isu sgt dgn dy ni cuma kdg2 xsuka kdg2 okay je. Depend keadaan mgkin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 08:47 PM GMT+8 , Processed in 0.466846 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list