CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

Mira Filzah sah hamil 3 bulan!.- Wan Emir

  [Copy link]
Post time 21-1-2022 01:49 PM | Show all posts
calling kurex memberi sepatah 2 ucapan taniyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
3rd trimester tu dah 5bln ke atas la kan?
Congrats miyapiljah dan somi!
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kembarsiti replied at 21-1-2022 09:23 AM
As expected. Maybe die laki bini nk lay low sbb biras adik ipar die belum ade rezeki lg. Dgr2 yg adi ...

My b kan...sb adik emir yang kawin dengan shalma aaina to belum ada rezeki zuriat lagi...lama jugak diaorg kawin kan...mira nk jaga ati diaorg sama...n adik mira pun rsanyr belum lagi pregnant kn...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 21-1-2022 11:47 AM
Adik emir ke adik mira? Rasa ade sorg laki shalma tu je adik bradik die yg dh kawen kan?

Emir ada lagi sorg adik yg dah kawen awal tahun lepas nama iskandar.  Sekarang adik badek emir sorg je yg bujang. Yg bongsu. Ada lah tertengok post MIL miwaa hjg tahun lepas dia ckp missing iskandar, bini, dan baby.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah mira
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 21-1-2022 12:58 PM
yes...adik emir nama Iskandar dah dapat anak 4 bulan dah
emir- shalma aaina belum

Kan... Yg iskandar tu mmg style low profile kot. Jarang nampak mencapap kat mana2.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Su_annur replied at 21-1-2022 02:28 PM
My b kan...sb adik emir yang kawin dengan shalma aaina to belum ada rezeki zuriat lagi...lama juga ...

Dorg kawen 2016. Jadi ingt sebab dorg kawen tak lama lepas kejadian heli papa dorg terhempas tu.. Time tu semua org br tahu shalma ni kawen ngn one of YB's son yg meninggal dunia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:05 PM | Show all posts
NAMPAK SANGAT DAK LOLLI ni tak penah pregnant.. entah entah bbnu lahir lepas jatuh nya WTC,  tak tau beza 3rd trimester and 3 bulan lol  
to mira basic tahniah ans semoga baby dapat menginspirasi laki you untuk cari legit career ... sampai bila nak post caption panjang berjela

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:26 PM | Show all posts
as expected mmg dah lama speku dia ni pegnen. tp tak sangka dah nak masuk 7 bulan. sbb pic kat oversea tu tak nampak langsung perutnyaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:02 PM | Show all posts
mizruncing replied at 21-1-2022 03:26 PM
as expected mmg dah lama speku dia ni pegnen. tp tak sangka dah nak masuk 7 bulan. sbb pic kat overs ...

I masa preggy pun perut masuk 8 bulan baru betul2 nmpk. Myb sbb first pregnancy kan. Mira ni pun kecik je orgnya. Then kalau perasan dia mcm byk pakai baju longgar lately. Tu yg tak nmpk kot kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah mira...seronok dgr org pregnant ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:19 PM | Show all posts
biras dia je blm preggy kan
lpsni berjangkit la kot
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MinnieNini replied at 20-1-2022 10:58 PM
Hamil 3 bulan ke dh masuk 3rd trimester?

Kan... I pun confused. Which one is? Tajuk tak selari ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dpt agak dah saat nitizen duk mengecam dia muka cengkung.. tahniah mira..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
patut la mira nmpk pucat dan cengkung, moga dpermudahkn urusan mengandungi dak Miwa
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 09:09 PM | Show all posts
bkn diorg baru balik honeymoon oversea ke.. boleh meh dh sarat naik flite jejauh tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin dia pun bukan jenis mengusap perut 24 jam macam hjh sorang yg asyik  drop hints mengandung tapi taknak declare tu... tau2 je dah masuk 3rd trimester. Semoga baik2 aja utk mira basic. Baby lahir2 je dah dlm dulang emas. Nenek mesti sayang punya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 21-1-2022 09:09 PM
bkn diorg baru balik honeymoon oversea ke.. boleh meh dh sarat naik flite jejauh tu..

kadang kadang time shopping jalan jalan mana ingat dh ….balik rumah baru teringat mengandung
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah mira dan tok uban.. semoga dpt baby comel. Sian mira cengkung smpai nmpak jongos giginya sb preggy
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 21-1-2022 09:56 PM
kadang kadang time shopping jalan jalan mana ingat dh ….balik rumah baru teringat mengandung

Gigih aku scroll ig mira nk cari gmbr yg nmpak dia cm preggy. Haha

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 01:20 AM GMT+8 , Processed in 0.145043 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list