CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1093|Reply: 8

Mawi ambil Anju ( Zarina Anjoulie) berlakon filem arahan keduanya, HANTU KUAT KETAWA untuk tumpang populariti Anju?

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Filem kedua Mawi World yang akan ditayangkan di Astro first pada 27 hb Januari ini bakal menampilkan kembali gandingan Saiful Apek dengan Syanie Hisham. Yang paling tak sangka Anju pun ada.

Alahai macam mana la Mawi boleh terfikir nak ambil si Anju tu berlakon filem dia eh. Adakah sebab follower Anju yg berjota itu kah atau nak tumpang kontroversi Anju untuk melakukan filem dia.

Aku entah la macam takde selera nak tengok pulak. Walaupun nak sgt tengok apek dan syanie berlakon sama2 balik.

Filem ni katanya genre komedi seram cerita pasal scammer dan hantu yg selalu ketawa non stop.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Filem Rita dgn Zizan tu pun laku kt Astro First.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:48 PM | Show all posts
tajuk pun
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Idaklah aku nk tgk anju ni. Mcm geli jerk. Mawi pun tak ade ke yg semenggah sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 26-1-2022 10:50 PM
Idaklah aku nk tgk anju ni. Mcm geli jerk. Mawi pun tak ade ke yg semenggah sikit.

Tp anju pandai berlakon, okla kot. Dia jadi ustazah dlm film ni...xde lah kepok menonjol memanjang
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 26-1-2022 10:53 PM
Tp anju pandai berlakon, okla kot. Dia jadi ustazah dlm film ni...xde lah kepok menonjol memanjang ...

Anju berlakon drama ape uolls selain anak pontianak yg kayu kayan itu???

Lps tu terus trsebar pic2 18sx dia smp tak ade berlakon lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 26-1-2022 10:59 PM
Anju berlakon drama ape uolls selain anak pontianak yg kayu kayan itu???

Lps tu terus trsebar pic ...

Dia jd main lead dlm drama tu kan, pehtu ade la here and there jd guest retis , dlm gerak khas pon ada dia jd supporting actor. Tp iols plg ingat dlm drama ponti tu lah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 27-1-2022 12:17 AM
Dia jd main lead dlm drama tu kan, pehtu ade la here and there jd guest retis , dlm gerak khas pon ...

Kejung jer pun dia dlm drama anak ponti tu... kontroversi jer byk. Mawi ni mmglah kurang bajet sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:08 AM | Show all posts
tajuk tak komersial langsung...

hantu kuat ketawa... hahahaahhhahaa....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 12:54 PM GMT+8 , Processed in 0.084391 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list