CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Peguam Asiah Abdul Jalil berang anak divaksin,nak saman suami dan kakitangan Klinik Kesihatan Balok

  [Copy link]
Post time 21-1-2022 11:33 AM | Show all posts
nazriatie replied at 20-1-2022 10:34 AM
I baca kat fb asiah ni..dia cakap, mmg dia n suami x bercakap pun kalau both ada kat rumah..masing ...

tak bercakap pun keluar 10 anak.hebat
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 20-1-2022 11:52 AM
Asiah ni dia nak game kan laki dia....dia nak tuntut harta laki dia...sebab dia berhenti jadi lawy ...

Eh die mana penah berhenti jadi lawyer pun. Setau aku dulu dia kawen masa tgh belajar jadi lawyer
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 21-1-2022 11:36 AM
Eh die mana penah berhenti jadi lawyer pun. Setau aku dulu dia kawen masa tgh belajar jadi lawyer

Masa mengandung tu dia bersalin tu masih pergi court ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ajelah pompuan kepam ni tak sudah2 merempan?? Jiwa tak tenang barangkali?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 20-1-2022 05:29 PM
Ni lebih kepada isu Asiah tak puas hati dengan laki.

Dalam tak sedar, macam dah nak 10 tahun netize ...

Kt fb asiah, malar segar duk skolahkn asiah psl chickenpox di gelakkn oleh asiah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 03:08 AM GMT+8 , Processed in 0.178864 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list