CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] Peguam Asiah Abdul Jalil berang anak divaksin,nak saman suami dan kakitangan Klinik Kesihatan Balok

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 11:50 AM | Show all posts
keane.somewhere replied at 20-1-2022 03:43 AM
Gaduh ni baru je start....dia tunggu laki dia lafaz..laki dia x nak lafaz ..Dan dia sebagai lawyer ...

Baru start since anak nombor berapa?

Apa alasan tak nak fasakh tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 20-1-2022 11:54 AM
annehuda replied at 20-1-2022 11:49 AM
aku kenal sorang acik mcm ni. dulu beriya nak cerai ngan laki sombong siap mintak kt ex die takyah ...


Asiah ni dia nak game kan laki dia....dia nak tuntut harta laki dia...sebab dia berhenti jadi lawyer keje beranak je kan.

Sebab tu dia insecure takut laki dia Poligami.

Tapi memang nampak Asiah ni punya cita2 dlm perkahwinan just untuk beranak je....bukan suka sangat kat laki dia ..atau mungkin dia insecure sbb perundangan

Nampak kat situ dia nak tuntut Hak jagaan anak dia kalau bercerai...kalau Fasakh dia akan hilang banyak hak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 20-1-2022 11:57 AM
kakakko replied at 20-1-2022 11:50 AM
Baru start since anak nombor berapa?

Apa alasan tak nak fasakh tu?


Kalau Fasakh dia akan hilang banyak tuntutan...Harta Sepencarian.

Kalau dlm keadaan dia takda kerja dia boleh hilang hak jagaan...sebab anak dia ramai.

Asiah ni memang nampak sayang anak dari sayang laki.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
@Normabaru budak gilaaa ni dah boring gaduh dgn kaka ke

@Kurex kutip kawan ko ni makin mental asyik nk kejar aku jer
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:22 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 20-1-2022 10:45 AM
Memang Salah KKM la GI suntik anak dia....sebab sebelum ni pun dia dah buat report polis bantah su ...

ooooo... kalau camtu mmg salah yg suntik la sebab tak cam tu anak asiah..

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada iras2 RPA wajahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 20-1-2022 12:10 PM
@Normabaru budak gilaaa ni dah boring gaduh dgn kaka ke

@Kurex kutip kawan ko ni makin mental ...

Surirumah tangga macam kau ni baik kau pergi cari kerja .....ni tak....duduk rumah imaginasi seks layan porno je.

Bunting Gaduh.....macam bodoh je ko punya otak porno...

Ada hati nak ngaku liberal lepastu tegur orang lain jadi gay.....kau Ustazah Liberal ke.

Nak tegur orang main jubo....laki kau tak main jubo kau ke???

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
akuMNdia replied at 20-1-2022 12:22 PM
ooooo... kalau camtu mmg salah yg suntik la sebab tak cam tu anak asiah..

Memang Salah yg suntik la...sbb report dia dah masuk dlm media.

Pergi gatal suntik jugak knape.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:08 PM | Show all posts
kelapaparut replied at 19-1-2022 07:01 PM
kan aku da kate geng lobai semue confuse, laki die ajk pas, bini tudung labuh tutup dagu lagi..sam ...

harus lah tunjuk jadi antivaksin dah dia peguam kepada antivaksin. kang orang argue potray peguam antivaksin tapi semua ahli keluarga lengkap dose
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:20 PM | Show all posts
Edited by sayang at 20-1-2022 02:22 PM
anony-mous replied at 20-1-2022 12:06 AM
I confuse dgn Asiah ni. X terjangkau dek akal org berlitup sempurna mcm ni tp pemikiran dia

Yes exactly.. pemikiran dia lain dr yg lain. tp in person dia baik je orgnya. Kenalan adik ipar sy dia ni....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:31 PM | Show all posts
Hal rumah tangga jangan melibatkan orang luar
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:12 PM | Show all posts
bercekau je la ngan laki sndri..nape nak sama KK tu pulak..deme mane smpt nak pk ape2 kalau dh bapak sndri yg bawakkan..bodoh tak bertepi
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan dah sign consent form. Kecoh je acik ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:21 PM | Show all posts
makita replied at 19-1-2022 08:30 PM
Meols x tahu istilah nya..tp meols bg contoh kalau kita jadi intern..boss tanak sign dah sah kan k ...

i pernah baca ada orang spill ni yg minah ni kurang ajar gitu dengan "master" tempat dia buat chambering tu. Deswai loyer tu taknak sign katanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:27 PM | Show all posts
dia ni lawak la adoi
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni lebih kepada isu Asiah tak puas hati dengan laki.

Dalam tak sedar, macam dah nak 10 tahun netizens ngadap kisah rumahtangga Asiah dan Hatta ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:31 PM | Show all posts
dia buat sbg marketing ajala...

bila buat viral isu pelik, baru meletup nama firma dia, dgn tu, org ramai kenal

free2 je dpt iklan dari media massa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cheap marketing ja ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
siannya hidup acik ni, apa ko buat sampai gini jadinya acik oii
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
sayang replied at 20-1-2022 02:20 PM
Yes exactly.. pemikiran dia lain dr yg lain. tp in person dia baik je orgnya. Kenalan adik ipar sy  ...


Yes...in person aku rasa dia sangat baik dan utamakan anak2 dia....

Memang ada perempuan sayang anak dari laki....ada perempuan sayang laki lebih dari anak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 01:47 AM GMT+8 , Processed in 0.080758 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list