CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

Kami akan besarkan anak ikut cara Islam dan tak mahu popular sangat – PU Riz

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 11:39 AM | Show all posts
sembang lahai tak mo populor...tengok mak pak segala mende nak record...ikut keturunan maknye lagi batak perhatian
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2022 11:48 AM | Show all posts
...dak masalahnya retis2 Muslim lain besarkan anak x ikut cara Islam ke cana...?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:56 AM | Show all posts
aku nk tergelak tgk pak setad ni
upload pakai baju superman,
pastu tulis acah2 dia riz parker
HAHHAHAHHAHAHAHh
muntah?!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
“Kami akan besarkan anak yang bakal dilahirkan nanti secara bersederhana saja.”

Alhamdulilah ini berita sangat2 dinanti2 kan oleh bunga pilut sebab dia rengsa dan terbakar jiwa raga bila laki bini  yang wangi itu memewahkan anak mereka kecik2 pun bagi pakai baju fendi kau.sebab katanya jangan biasakn mewahkan anak2 dengan barangan berhargasembang macam laki bini tu beli semua tu guna duit dia sukati mereka lah kn bangang punya bungani anak idola kau bakal dibesarkan secara sederhana aman lah tidur kau doa kau dimakbulkan nak tengok nanti jangan pulak terbalik macam biasa

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
doodlediddle replied at 20-1-2022 09:58 AM
Apo ko bongok na teori ekau ni? Pobondo lah. Den baco ni pun rso alahhh bodohnya lahai. Poning pal ...

Ni sains weh teori mende lah .... Rembesan hormon n sperm mmg mcm tu la .... Kalau lelaki ada masalah kesihatan anu ... Percentage nk dpt ank perempuan mmg rendah.....banyak kan lah membaca sket ... Asyik nk duduk bertenggek kat forum gosip je ....cer bwk g forum kesihatan ibu ank ke hape ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan jahnpa melahirkan nanti.aku ni bukan jahat macam lobenak nak doa kaw2 yang tak baik bila benci

Si pubird ni adalah lagi baik diam dari banyak bunyi sebab kau punya sembang semua tak boleh dipercaya.btw adik aku beza 13 tahun gan aku pun mak aku xcited gila masa tu siap beli semua barang2 brand mothercare.brand tu kira mewah jugak lah marhein yang bukan internasional macam family aku. Lagi pulak mak aku sudah beri kat orang semua barang kami masa kecik ingat tak ada baby lagi
Rugilah kalau anak sulung tak beria sambut kan nanti baju tu boleh dapat generasi seterusnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:58 PM | Show all posts
we will see... mak dia pun far from sederhana
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
baca boleh, percaya tidak sama sekali
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2022 01:10 PM | Show all posts
mcm mimpi je,... dejavu gituew...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:51 PM | Show all posts
sederhana Terpaling. Boleh ke mak budak tahan dengan level sederhana?
Acik2 lobenak dan akak lofaland boleh ke idola nya level sederhana?















korang ghasa??


Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:53 PM | Show all posts
kita tunggu dan lihat kuasa Osetad PuRiz melaksankan kata2 beliau

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 02:42 PM | Show all posts
“Tidak boleh cakap tak terkenal sangat sebab ibu bapanya dikenali.

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde sape ke yg rajin report polis majlis tunang Athisha tu? Langsung xpakai mask masing2 sepanjang majlis kalau tengok gambar dari awal majlis. Terang2 tu langgar SOP. Majlis dah lepas pun xpeduli la kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KucingBiru at 20-1-2022 04:13 PM
doodlediddle replied at 20-1-2022 10:00 AM
SEMAK NK MAMPUS KOMEN STRINGER #]^%|€]!\%^[%] YINNIH!!!!!!!!


Ada cara tak nak block atau hide user  String ni? Semak gila komen cacat otak dia. Mengeja pun mcm org cacat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 20-1-2022 01:51 PM
sederhana Terpaling. Boleh ke mak budak tahan dengan level sederhana?
Acik2 lobenak dan akak lofala ...

Kalau nak sederhana tu, dari waktu majlis kawen dah sederhana dah.

Majlis kawen pun nak terpaling. Sederhana kononnn.

Iolss rasa yg maksudkan sederhana tu, piyu. Dia tak keluar belanja.  mcm kawen, majlis belah dia pun tak buat. bela anak pun sama. Dia sederhana, semua lopa tanggung.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 20-1-2022 03:03 PM
Takde sape ke yg rajin report polis majlis tunang Athisha tu? Langsung xpakai mask masing2 sepanjang ...

org dh tak kisah sis. hahaha. semua dh main langgar skrg
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 20-1-2022 01:51 PM
sederhana Terpaling. Boleh ke mak budak tahan dengan level sederhana?
Acik2 lobenak dan akak lofala ...

Si pendek yg serba perasan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi harus diakui haris ni ensem dan sedap mata memandang. Hope dipermudahkan urusan bersalin lofa. Semoga ibu dan baby sihat. Kalau boleh elakkan la jadi kecaman org dan elakkan post2 yg mengundang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:40 PM | Show all posts
Kat vlog atisha aku impress jugak lah tengok engku emran ...friendly and helpful..sebok betul dia layan tetamu...good lah...EE sampai luar rumah jemput guests masuk...nak balik pun dia hantar sampai gate....
Cant say the same about purizz ni lah...macam tak bergaul pun dgn famili jah n guests....awkward jer.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 20-1-2022 04:09 PM
Ada cara tak nak block atau hide user  String ni? Semak gila komen cacat otak dia. Mengeja pun mcm ...

Dah bertahun dia macam gini. Tak tau dah berape ratus ribu nick dia buat. Selagi dia bernafas selagi itu lah korang kena hadapi nya....

Sel otak nya terover active ...bersambung2 macam petir

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 05:49 PM GMT+8 , Processed in 0.077013 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list