CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

Kami akan besarkan anak ikut cara Islam dan tak mahu popular sangat – PU Riz

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 20-1-2022 09:12 AM
budak2 kalau dari kecik ko paksa sangat dia utk ikut cara konon2 beragama, paksa pakai tudong sedari ...

Betul tu tuan puteri miang. Byk iols nmpk Mcm tu. Dari seawal Umo 3 tahun dah ditutup segala2nya. I mean Boleh je Tapi just let the kids be free in terms of dressings. Pakai je ape2 diorang nk sblum baligh. Dah baligh dgn ajaran yg betul diorang akan auto tutup. At least masa kecik2 dah merasa seksi Meksi. Hahahahah Mcm aku, sekarang ni seksi depan laki jorh. HahahHa
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2022 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggang selagi boleh
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:14 AM | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 19-1-2022 07:46 PM
Kalau baby boy makna nya lopah lebih bernafsu dari puritz.....kikiki....sbb para ilmuan ckp.....ka ...

ayat makciks pakciks bawangs sgt ni..dah 2022 kot omg
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
orglama replied at 20-1-2022 10:09 AM
Tunggang selagi boleh

Jgn nak tuduh org menunggang sedangkheun asas agama ko pun half past 6...


Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 20-1-2022 10:07 AM
Kenapa takut nak quote aku? Aku tak picit mutiara khorsani ko la...aku punya lagi terjelir dari ko ...

Lahai tnya sikit pun sentap. Kata fighter
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:22 AM | Show all posts
tak mahu popular sgt tu bukti kan pada kami
sebab mok adik sepupu sepapat sedara mara pon dok numpang nama jer nengok
kami tunggu dan lihat jer neh hahahahha
bukti kan yer
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2022 10:37 AM | Show all posts
princessmiang replied at 20-1-2022 09:12 AM
budak2 kalau dari kecik ko paksa sangat dia utk ikut cara konon2 beragama, paksa pakai tudong sedari ...

nanti jangan lupa ajar anak jauhi socmed
takut luar pakai niqab segala rambut kaler kuning
pastu teracah upload kat socmed
atau kalau lelaki takut anak tu terikut perangai bapaknya tayang bebird di socmed
puihhhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:37 AM | Show all posts
dah branak ke belom ni? kat twitter dok ckp selamat berpantang
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:37 AM | Show all posts
epal_putih replied at 20-1-2022 10:22 AM
tak mahu popular sgt tu bukti kan pada kami
sebab mok adik sepupu sepapat sedara mara pon dok numpa ...

dengar atau baca boleh dua ekor malaon jenggo ni
tapi percaya jangan
bukti di mana2
kah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 20-1-2022 10:37 AM
dengar atau baca boleh dua ekor malaon jenggo ni
tapi percaya jangan
bukti di mana2

Ko percaya tak percaya tak mungkin menanahkheun mereka sebaliknya aku yakin mereka akan tetap subur dikalangan masyarakat kerna conscience mereka crystal clear...tak macam ko cepat bernanah....

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
rifaa replied at 20-1-2022 10:37 AM
dah branak ke belom ni? kat twitter dok ckp selamat berpantang

Advance wish tak boleh keww bila sebut selamat berpantang? BM dulu SPM pangkat apo?

Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau yg gigih mcm si Sting ni setiap komen dibalas,  mcm2 ayat keluar,  bila org persoal kan balik kene  langsat pulak   bila dia komen kat org kemain lagi.. Ni kategori kegigihan atau over ape MENDELUK.. Di bayar bulan2 atau Adik beradik sedara mara ker?  xkan saja2 kan kalau xde kene mengena
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2022 10:55 AM | Show all posts
Semoga dipermudahkan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:31 AM | Show all posts
im no fan dua orang ni, tapi entahlah video moon pillow tu mcm sweet sgt walau cameraman gegeh nak tunjuk klcc kek belakang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:31 AM | Show all posts
dah ko laki bini orang islam...sah2 lah ikut cara islam
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya jd org glamour.. Br tgk igs hajah yg dpt hadiah dr happikido tu.. Byk la tu. Nanti dh bsalin lg la.. Tu yg PU kemain galak nk jd artis. Dr pandangan aku hajah dh byk juga tone down.. Tp lakinya plk berlebihan nk fame. Klu PU blh cool sikit sure blh pulih imej diaorg.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 06:54 PM GMT+8 , Processed in 0.086306 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list