CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

Kami akan besarkan anak ikut cara Islam dan tak mahu popular sangat – PU Riz

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 20-1-2022 03:03 PM
Takde sape ke yg rajin report polis majlis tunang Athisha tu? Langsung xpakai mask masing2 sepanjang ...


La... ko momod tak da kosa keww ambik tindakan sutun?

Kosa mod cari apa eh? Mustahil hanya utk potong tacang  aku aja?

Kahkahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:57 PM | Show all posts
siasia replied at 20-1-2022 04:24 PM
Tapi harus diakui haris ni ensem dan sedap mata memandang. Hope dipermudahkan urusan bersalin lofa.  ...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

lain macam mata kau
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kenal puriz sebab neelofa je. Kalau xmenikoh dgn lofa memang tak tahu kewujudan dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:59 PM | Show all posts
innocent_me replied at 20-1-2022 08:42 AM
anak kau dah tentu2 nya akan jd comel sbb dua2 baka leluhur paki.
Masa tu kau akan mula fefeeling an ...

kenapa leluhur  paki kena comel? takde leluhur paki yang tak comel eh?


Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:01 PM | Show all posts
AcikBuncit replied at 19-1-2022 11:52 PM
Msti comel anaknye sbb kuat genetik paki dorg ni.. Haris pn sama. Btw berapa tnggi lopa ni? Nmpk ren ...

genetik paki comel ke? tak comel pun genetik paki yang sedia ada ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 20-1-2022 12:49 PM
Ni sains weh teori mende lah .... Rembesan hormon n sperm mmg mcm tu la .... Kalau lelaki ada masa ...

Yg aku komen pasal bernapsu. Kalau napsu lebih dri laki dpt anak perempuan lah  n Kalau perempuan napsu lebih vice versa pulak. now kau ckp pasal masalah anu masalah kesihatan pulak. Twisting fact much? Kalau dah mmg laki ade masalah kesihatan n perempuan pun, Mesti lah ssh sikit nk melekat. Common sense kot. Aku komen yg part napsu terlebih tu. Poorahhh. Paling penting sperma yg berjaya sperma yg smpai dulu ke ovum xkesah lah sape2 bernapsu lebih pun. Ape…ade measurement ke nk tahu sape yg bernapsu lebih sampai boleh decipher jantina baby mane yg boleh dapat? Bagi actual journal research baru aku leh percaya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 20-1-2022 06:01 PM
genetik paki comel ke? tak comel pun genetik paki yang sedia ada ni?

Comel la.. Ko jgnla rjuk kat lopa je. Tgk nuu izara aisyah tu kemain lawo dia.. Genetik paki jgk tu. Baka kacuk ni kbnyakannye mmg lawa n hensem generally
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 20-1-2022 04:40 PM
Kat vlog atisha aku impress jugak lah tengok engku emran ...friendly and helpful..sebok betul dia la ...

EE kenalah friendly dgn FIL awak..biz x jln mna skrg...harap Kak Nab blh bertahan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
AcikBuncit replied at 20-1-2022 09:05 PM
Comel la.. Ko jgnla rjuk kat lopa je. Tgk nuu izara aisyah tu kemain lawo dia.. Genetik paki jgk t ...

X semua lawa klau baka kacuk..adk berdik Jah yg kacuk dgn Pakcik Noor..Neelofa je yg ok sikit..lain2 biasa je..cuma sesama Mamak n Paki je yg nmpk lawa sikit ..
Izzara Aishah tu dlm kalangan family dia..dia sorang je gifted lawa..tp sepupu sepapat tu biasa2 je..dh acik2 gundu ( sepupu dia a good friend of mine)
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 20-1-2022 10:17 PM
X semua lawa klau baka kacuk..adk berdik Jah yg kacuk dgn Pakcik Noor..Neelofa je yg ok sikit..lai ...

I kurang berkenan sebab baka2 ni selalu nampak tua sebelum waktu. Adik dia Athisha dari umur 14 dah macam mid 20s. Lemak tak payah cakap la kekadang nampak macam mid 30s pun ada. Bini EE tu pun nampak kertu. Jah je nampak elok sikit walaupunlah katik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:39 PM | Show all posts
KucingBiru replied at 20-1-2022 04:09 PM
Ada cara tak nak block atau hide user  String ni? Semak gila komen cacat otak dia. Mengeja pun mcm ...

dia ni mmg mental
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Maksud cara Islam tu macam mana PU?
Terbangkan burung sendiri kah? Gitu?

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak blm ade dpn mata blh ckp gitu. Kot da lahir nti korang laki bini lak over exposed
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:26 AM | Show all posts
awenda507 replied at 21-1-2022 01:26 AM
Budak blm ade dpn mata blh ckp gitu. Kot da lahir nti korang laki bini lak over exposed

kalau tak over exposed nanti kuranglah dapat hadiah
hadiah dari yistana lagi
dia kan kawan baik ngan anak YDPA
mesti nak yang terpaling semua
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
SANKURIANG replied at 20-1-2022 06:53 AM
Yang Paki tu apak tiri Lopak la....tang mana datang nya gene paki lak tu.....

Noor kartini maknye si lopa tu keturunan paki n arab.. Bpak lopa mmg melayu. Jd genetik dia dr mak dia.. Adik beradik tiri dia tu jd double paki la sbb bpak tiri pn paki.. Gitulah
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 08:45 AM | Show all posts
KucingBiru replied at 20-1-2022 04:09 PM
Ada cara tak nak block atau hide user  String ni? Semak gila komen cacat otak dia. Mengeja pun mcm ...

macam pernah ade forumer ajar cara2 nak block...aku tak ingat pulak...hari tu try tak jadi
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 11:14 AM | Show all posts
AcikBuncit replied at 20-1-2022 09:05 PM
Comel la.. Ko jgnla rjuk kat lopa je. Tgk nuu izara aisyah tu kemain lawo dia.. Genetik paki jgk t ...

meh sangat. di kalangan artis malaysia dia pun takdelah paling lawa, siap pakej katek juga dia tuh.

baka kacuk boleh jadi lawa dan tak lawa sama jer dengan baka tak kacuk.

takde pun secara umumnya baka kacuk = lawa.



Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 11:28 AM | Show all posts
KBW2 replied at 21-1-2022 11:14 AM
meh sangat. di kalangan artis malaysia dia pun takdelah paling lawa, siap pakej katek juga dia tuh ...

agreed on your point, dalam kalangan retis pun bukan lopak ni terpaling lawa. level biasa je di mata aku ni.

and agreed, anak kacuk ni takde la lawa.. tapi diorang ni senang jadi perhatian sebab berbeza dari muka melayu kita ni. biasa la orang kita, muka lain sikit ada mix, terus claim lawa. tapi bersepah muka melayu kita ni anak comel comel, lawa lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 11:35 AM | Show all posts
prizadane replied at 21-1-2022 11:28 AM
agreed on your point, dalam kalangan retis pun bukan lopak ni terpaling lawa. level biasa je di ma ...

Itulah sama jah macam orang tak kacuk. Ada yang lawa, ada yang tak lawa.

Yang kacuk lawa lawalah kita akui. Yang kacuk tak lawa pun ada. Amik contoh Sasha Saidin, aku rasa dia tak lawa. Cuma dia tinggi lampai, naseb tak katik macam adik lelaki dia. Adik lelaki dia pun oklah not bad. Tapi berapa ramai pelakon lelaki Melayu non kacuk yang lagi hensem daripada dia? Berlambak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 11:43 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 11:12 PM GMT+8 , Processed in 0.085833 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list