CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

Kami akan besarkan anak ikut cara Islam dan tak mahu popular sangat – PU Riz

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 19-1-2022 08:27 PM
Ko persoalkheun perancangan PENCIPTA?

Pegi belajar mengeja baru balas post aku, bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:42 AM | Show all posts
anak kau dah tentu2 nya akan jd comel sbb dua2 baka leluhur paki.
Masa tu kau akan mula fefeeling anak kau mcm omputeh dan akan upload pics vids sepanjang masa.
Tu belum lagi si mamatin dengan si lmk tu..mau nya tak jaja budak tu nanti.
pastu tggu pulak drama forumers kaki kutuk nak rendah2kan baby2 artis lain dan tak campur lagi dgn pemenat susah mati hajah...maka rumusan nya susahlah baby tu nak low profile ke hapa sebab akan hidup bersama circle manusia hauk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:54 AM | Show all posts
konfiden nya dia. kih kih kih.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga dimudahkan urusan lofa, both parents good looking, of course baby comel.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:02 AM | Show all posts
SANKURIANG replied at 20-1-2022 06:53 AM
Yang Paki tu apak tiri Lopak la....tang mana datang nya gene paki lak tu.....

mamatini  ada gene paki gak kan?

ayah hajjah yg melayu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Mostly org islam mmg dibesarkan dgn cara islam....cuma bila besar je belum tentu ikut ajaran islam...apa2 pun x sabar nk tgk baby lofa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:11 AM | Show all posts
baiklah ummu riz dan abati lop.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:12 AM | Show all posts
budak2 kalau dari kecik ko paksa sangat dia utk ikut cara konon2 beragama, paksa pakai tudong sedari umur 3 tahun.. bila dia kenal dunya lepas dari pandangan ummu abati time tu lah dia rebel bukak segala2nya. banyak dah incess tengok jadi mcm tu sebab tak puas dari kecik
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
shiraloveyou replied at 20-1-2022 09:05 AM
Mostly org islam mmg dibesarkan dgn cara islam....cuma bila besar je belum tentu ikut ajaran islam.. ...

Cakap mudah perlaksanaan iteww yg rasanya lemah...sebab iteww its good to keep on instilling in you as parents....that you cant simply take things for granted...that because you are born muslim,eveeything else will be smooth sailing...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:14 AM | Show all posts
kalau berita pasal dedua terpaling ni.. mmg payah nak caya la
kelaku terpaling tu dh serasi dlm hidup dorg terutama terpaling torpedo tongkol tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:15 AM | Show all posts
ko je lah yang paling sederhana, cara yislamik
sambil upload socmed pemandangan klcc dan barangan branded.. yihhhhhh
yang orang lain besarkan anak bermewah2 dan cara kafir ke
dasar penungganga gama laki bini
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:16 AM | Show all posts
Entahlah lopa.. Kita tengoklah nanti camne.

Rengsa betoi mata ni baca caption post gambar motor tu.. Apa yg budak riz ni nak sampaikan???
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 20-1-2022 09:14 AM
kalau berita pasal dedua terpaling ni.. mmg payah nak caya la
kelaku terpaling tu dh serasi dlm hidu ...

Mereka upload bukan perlukheun endorsement dari ko kheunz?

Suka baca...tak suka....ko jaga keluarga ko baik baik..lebih pekdah..kheunz?

Tak perlu bernanah pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 19-1-2022 07:46 PM
Kalau baby boy makna nya lopah lebih bernafsu dari puritz.....kikiki....sbb para ilmuan ckp.....ka ...

Apo ko bongok na teori ekau ni? Pobondo lah. Den baco ni pun rso alahhh bodohnya lahai. Poning palo lah Kalau ado lagi manusio peel Mcm nih haa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
SEMAK NK MAMPUS KOMEN STRINGER #]^%|€]!\%^[<]%%]>%] YINNIH!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih sting reply bnyk komen. Ko ot ke arini sting
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:43 AM GMT+8 , Processed in 0.082947 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list