CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

Kami akan besarkan anak ikut cara Islam dan tak mahu popular sangat – PU Riz

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 06:54 PM | Show all posts
anak dierang mesti comel .ketepikan perangai makpak nya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejap je tu bersederhana... Lama2 tak boleh tahan, nak jugak mendonia. Percayalahhh... Semudah hilang nya niqab mu berganti mask nak kasi jual laku.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
brunesss replied at 19-1-2022 04:16 PM
so tell me what is new with this couple.. biasanya apa statement yang mereka keluarkan akan contradi ...

It goes to show...manusia hanya dapat merancang...?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
diam2 je la puris, lagi byk berkata..lagi terdengar sumbangnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
                  
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Confirm tak seindah kata dan bayangan. Walaupun baby tu tak minta dimewahkan mana ada family jah ni nak sederhana. Makin lama makin nampak tak serasi jah dan bini. Takkan baby jah, jah nak pakaikan pureen kalau hadiah pun romper prada gucci bagai. In your dream la piyu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mestilah cara Islam... Dah mak bapak berbungkus... Usetaz jadian lagi yg tak pasti apa kelayakannya... Habis tu nak besarkn cara apa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:29 PM | Show all posts
janji anak pandai wat live stream......jgn tyg BBC dah (kalo dpt anak lelaki la)
pastu anak kena pandai niaga, kena pandai beli authority, kena pandai hulor duit kopi mcm mak dia.
eh silap...pak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:34 PM | Show all posts
yer lah tu..kalau ibu bapak asyik kat socmed..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ekmal_sorrow replied at 19-1-2022 07:29 PM
janji anak pandai wat live stream......jgn tyg BBC dah (kalo dpt anak lelaki la)
pastu anak kena pan ...

Mcm boy je..sbb tgk short vlog tisha tgh sort baju jebat utk baby lopa
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 19-1-2022 04:15 PM
Dapat baby boy ke? Klo betul, betul la dalam mimpi aku tu

Kalau baby boy makna nya lopah lebih bernafsu dari puritz.....kikiki....sbb para ilmuan ckp.....kalau ank perempuan ... Apak bernafsu lebih dari omak.... Kalau ank lelaki...omak bernafsu lebih dari apak... senang citer apak x bape merembes sperm laaaa.... Omak menang selalu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 19-1-2022 06:54 PM
anak dierang mesti comel .ketepikan perangai makpak nya..

Nnti mesti mcm ank2 pakistan jual karpet dkt jalan tunku .... X pun sipi2 ank2 rohigya yg jnis mak bapak kaya sket .... Yg income mintak sedekah sehari 2 ribu......
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:49 PM | Show all posts
ekmal_sorrow replied at 19-1-2022 07:29 PM
janji anak pandai wat live stream......jgn tyg BBC dah (kalo dpt anak lelaki la)
pastu anak kena pan ...

hahahah..duit kopi?
kopi starbuck atau kopi ikat tepi?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 19-1-2022 07:22 PM
Mestilah cara Islam... Dah mak bapak berbungkus... Usetaz jadian lagi yg tak pasti apa kelayakannya. ...

Smelly smelly  bampatah....dah hafal surah al mulk...iteww pun tak mahu ngaku diri setaz aka pendakwah kheunz?


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-1-2022 06:50 PM
Xpercaya lgsg. Aku rasa bakalan ikut mak nya. Kalau mak jenis gedix2 mcm ni susah nk buang. Pakai ni ...

Tak org tak kita anony......

Sedangkheun....baby timoh yg so so aja giteww dah you are my everything ....tayang jgn tak tayang..inikheun pula yg ada mix look iteww nanti...

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:01 PM | Show all posts
Piramida replied at 19-1-2022 07:09 PM
Kejap je tu bersederhana... Lama2 tak boleh tahan, nak jugak mendonia. Percayalahhh... Semudah hilan ...

Time nk bungkus muka ckp saya korbankan benda yang paling suka.
Sekali sibuk gak pegi event Dior.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ekmal_sorrow replied at 19-1-2022 07:29 PM
janji anak pandai wat live stream......jgn tyg BBC dah (kalo dpt anak lelaki la)
pastu anak kena pan ...

Ini umat nabi yg nak lahir tau sorrow...ko tahu kheunz?

Macam bitter aja nada ko sorrow?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:06 PM | Show all posts
Berdior ke bersederhana. Wait and see
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 19-1-2022 08:01 PM
Time nk bungkus muka ckp saya korbankan benda yang paling suka.
Sekali sibuk gak pegi event Dior.
...

TUHAN tak lihat berapa banyak kali ko jatuh solar...tapi DIA lihat bagaimana setiap kali ko jatuh ko tetap akan bangun dan bangun biar berkali pun ko jatuh......Asal jgn jatuh terus tak bangun bangun solar.....

Serammmm kheunz?


Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:28 AM GMT+8 , Processed in 0.072801 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list