CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

Kami akan besarkan anak ikut cara Islam dan tak mahu popular sangat – PU Riz

  [Copy link]
Post time 21-1-2022 11:49 AM | Show all posts
MAK BAPAK batak perhatian..seketurunan SSKJP batak perhatian..mampu ke sederhana cara islam????????????????????????????
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 02:49 PM | Show all posts
sweetyroses replied at 19-1-2022 08:33 PM
Yang penting sendiri cakap terpaling popular. Hahahahaha

ini yg tak tahan. yakin nyeeeeeeeeeeeeeee dia popular. geli ehhhh statement cm ni. hahahahhaahhaahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sederhana ala, neelofa tu camna? Sederhana gaya T20 atau gaya M40?
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 21-1-2022 11:28 AM
agreed on your point, dalam kalangan retis pun bukan lopak ni terpaling lawa. level biasa je di ma ...

Baka mamak pn klu kena gaya blh jd lawa jgk. Tgk fasha ngan si marvel tu. Tp subjektif la..untung nasib badan masing masing. Kadang mak kacuk anak xjadi jgk..cth  si salmah dr scotland catriona tu..anak cant go.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 03:19 PM | Show all posts
dia ni sampai bila2 tak rileks ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:25 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 20-1-2022 04:40 PM
Kat vlog atisha aku impress jugak lah tengok engku emran ...friendly and helpful..sebok betul dia la ...

memang sepatutnya lelaki mcm tu dalam majlis2 keluarga..volunteer diri ke depan bukan mcm kera sumbang. nampak lah EE tu lelaki yg matang. mungkin itu yg PU ni kena banyak belajar yelah umur diorg pun banyak bezanya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 20-1-2022 03:03 PM
Takde sape ke yg rajin report polis majlis tunang Athisha tu? Langsung xpakai mask masing2 sepanjang ...

Yang lopak pun tak pakai niqab nye ahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hessa replied at 21-1-2022 04:25 PM
memang sepatutnya lelaki mcm tu dalam majlis2 keluarga..volunteer diri ke depan bukan mcm kera sum ...

Bebird tu kan dia mcm terpaling suami, duduk atas kerusi je semua bini uruskan
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 20-1-2022 04:09 PM
Ada cara tak nak block atau hide user  String ni? Semak gila komen cacat otak dia. Mengeja pun mcm ...

Pondan mmg cmtu la sis..haha..da mcm dibah aa dah..carut sesaja..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tunangku at 21-1-2022 06:29 PM
Addrianna replied at 20-1-2022 12:45 PM
“Kami akan besarkan anak yang bakal dilahirkan nanti secara bersederhana saja.”

Alhamdulilah ini ...


Sbb ai tgk intvw tu ai nak ckpla
Yg haris maksudkan scara sederhana tu bukan pasal baju seluar semua tu
Yg dia cakap smada glamer tak glamer
Expose or not
Takda cerita pakai pakaian branded ke tak

Tulip tulis apa
Blm baca lg
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:22 AM | Show all posts
KBW2 replied at 20-1-2022 05:59 PM
kenapa leluhur  paki kena comel? takde leluhur paki yang tak comel eh?

mostly comellah masa kecik.
Leluhur paki ni masa kecik, muka bulat, mata bulat brown/hijau rambut brown.
Tp bila besar belum tentu comel, ada yg jadi hidung bongkok, pipi tirus, mata lebam mcm bangla pun banyak.


Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Budakmomok replied at 21-1-2022 03:06 PM
Sederhana ala, neelofa tu camna? Sederhana gaya T20 atau gaya M40?

Kesederhanaan is RELATIVE
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:20 AM | Show all posts
Hessa replied at 21-1-2022 04:25 PM
memang sepatutnya lelaki mcm tu dalam majlis2 keluarga..volunteer diri ke depan bukan mcm kera sum ...

EE lelaki matang? HAHAHAHAHAHAHA ko ni tengok video sikit-sikit dah boleh rumus orang tu matanglah hapelah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Esok pulak berita nama anak, lusa susu anak....
Pastu lampin anak pulak
Bodgos kurang umphh januari ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
betullah sembang karipuley..nextt
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tlg laju sikit tered ni blh tak..jgn la kalah dgn tered seteru kemon lobenak semua..ajak semua keluar guaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ank dia ni bakalan mix jgkla dah mak dan apaknga satu leluhur satu keturunan paki benggali bangladesh
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
SANKURIANG replied at 20-1-2022 06:53 AM
Yang Paki tu apak tiri Lopak la....tang mana datang nya gene paki lak tu.....


Mak lops pon sukusakat paki jua…cuma apak kandung lops je melayu acik matnoor tu…tgk tok dia dkt pasir mas tu ingat pendatang karachi sesat di pasir mas skali kecek budu..satu kerurunan la tu pubird gn jahlops
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 20-1-2022 10:06 AM
Quote kalau nak engage...mana nak rebutt atau tak setuju make your points..setakat buat posting cu ...

Uit stingg,semua porumer meroyan sbb chuolss lawan arusss bekap2 jah apelaaa uolssss niii tolonglaaaa kutuk jah dan bini jahhhh plssss
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:17 AM | Show all posts
jargon replied at 24-1-2022 08:26 PM
Mak lops pon sukusakat paki jua…cuma apak kandung lops je melayu acik matnoor tu…tgk tok dia dkt ...

Ooo... keturunan Paki gak la ye....kira Lops ni cucu cicit pendatang la ye....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 07:04 AM GMT+8 , Processed in 0.080363 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list