CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: tatod

Pengarah Bade Puji Iqram Dinzly, Tetap Sama Di Lokasi Penggambaran

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
teringat time iol baru kenal rembesan
time iklan heol dengan si i sound stupid when i speak malay
very the kekar very the hensem
nunggu je bila heol nak masuk minang
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang betul, berlakon ok dah.. Tup2 wayar shot.. Halahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols paling suka tgk Jalan2 Cari Makan waktu Ikram jadi pengacara. Waktu Maria atau sesiapa selepas tu, pastu selepas2 lagi, iols tak follow. Hanya tengok sementara nak tunggu Melodi.

Entah kenapa waktu Ikram iols jadi standby depan TV. Padahal dia berlakon takde lah iols minat, walaupun boleh kata lakonan dia not bad.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
zafira replied at 19-1-2022 02:52 PM
suka tengok dia masa program JJCM dulu...

Sama, best sangat dia host jjcm dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 19-1-2022 08:16 PM
Iols paling suka tgk Jalan2 Cari Makan waktu Ikram jadi pengacara. Waktu Maria atau sesiapa selepas  ...

Iqram mmg ckp dia bagi all out komitmen utk jjcm ..

Dia bengang tv3 tukar dgn abg naz...
Aku pon suka jjcm yg season iqram ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
zafira replied at 19-1-2022 02:52 PM
suka tengok dia masa program JJCM dulu...

Kann. Masa tu ensem lagi. Makan pon berselera
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu aku x suke dia ..sbb dia berlakon asyik dpt watak jahat je ..tp bile dh tua ni ..baru la faham .dia  x kaku dan kayu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols baru terjebak tgk live tiktok heshe. Mengacip
Mata ala nak pejam pejam layan sedap...
Harap-harap heols saja buat2 high. Heols kan suka nganjing nitizen
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-1-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Emilyyyyy replied at 19-1-2022 03:31 PM
Iqram ni pun pernah bercinta dgn Uqasha kan ke saya silap ek.

Betul ad gossip mse heols rapat dgn uqa.. dgn soo win chi pn pernah.. tp xtahu la kalau coverina je
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:19 AM | Show all posts
Sebagai penonton yg prnh tonton drama2 lakonan Iqram ni mmg xdinafikan dia ni antara pelakon yg bagus dan mmg berbakat dlm lakonan....tapi bila dah byk pendatang2 baru pelakon2 seaman dgn dia pun makin kurg keluar TV melainkan sanggup terima job2 dgn byrn yg xmcm masa tgh dikenali....dgn kluar mcm2 crita peribadi psl dia (no komen)....

Kalau btul2 dah aktif berlakon balik...semoga dimurahkan rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:57 AM | Show all posts
Suka gak tgk dia, walaupun sedikit ting tong.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:27 AM | Show all posts
zafira replied at 19-1-2022 02:52 PM
suka tengok dia masa program JJCM dulu...

Betul2.. Lagi bagus dpd maria yg gelojoh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:33 AM | Show all posts
pernah jumpa dia kt pwtc zaman duk bercikicikibumbum tuu hahahaaa
dia ok je... dia layan elok je semua org yg nk bergamba cuma tulah pakaian dia buat org takut nk dkt kot
pastu kelaku pun alaa2 seram nk ajak bergamba.. aku selamba je mai dkt ckp nk bergamba.. dia terus bg posing siap tanya "ok tak gamba tu"

borak pn elok je.. ramai kwn2 retis dia duk panggil2 dtg ke booth dorg.. disayangi gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 12:14 PM | Show all posts
betul . iqram ni mmg power bab berlakon.. jiwa anak seni ni lembut dan unik.. boleh bertukar karekter sekelip mata.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 02:19 PM | Show all posts
dulu2.. aku selalu konfius iqram ni dgn si zahiril tu. zaman depa bujang dulu2, aku nampak muka mcm lebih kurang je. aku igtkan org yg sama hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 02:28 PM | Show all posts
Emilyyyyy replied at 19-1-2022 03:31 PM
Iqram ni pun pernah bercinta dgn Uqasha kan ke saya silap ek.

ungkasha tu ko cakap mana jantan x penah sesah dia b4 jadi minik kemal kepam tu?

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-1-2022 03:09 PM | Show all posts
jumpe in person..dia ni mmg hensem hahahhahahhah...15 tahun dulu la...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 24-1-2022 02:28 PM
ungkasha tu ko cakap mana jantan x penah sesah dia b4 jadi minik kemal kepam tu?

Ish tak baik laa kate gitu..dorang pun dah jadi laki bini. Past is past ye awak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 04:04 PM | Show all posts
suka drama ptg pukul 6.30 tahun 2008 dulu.. citer dia berlakon dgn elly mazlein a.k.a kak lina pom pom.. citer bella ke apa tajuknya
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 02:46 AM GMT+8 , Processed in 0.077975 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list