CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Breaking-Jihan Musa didakwa salah guna kuasa

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 01:17 PM | Show all posts
dulu time SPAD semua pulun mcm2...sampai kes sexual harrasment pun diorg sapu bawah karpet...pas kena bubar semua menggelupur sbb ghisau gaji yg berpuluh riban sebulan tu nak kena regred ikut gred gomen, tu yg semua melompat katak ke sana sini...isk geram plak tiba2
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 19-1-2022 07:44 AM
Pakai face mask je tapi macam cantik je acik ni..

Asian kalau pakai face mask mmg cantik tp bila cabut tu tak tentu laa lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mati2 ingatkan pelawak Jihan Musa tuh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 19-1-2022 12:24 AM
mati2 igt jihan muse.. ada kuasa ape pulak acik jihan muse tu tibe2 nak salah guna kuasa

kan heshe dulu keja mbsa katanyehh. tu yang bebetul hengat heshe salah guna pangkat terima suapan ke hapa khensss
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:52 PM | Show all posts
doubleharmonic replied at 19-1-2022 01:48 PM
kan heshe dulu keja mbsa katanyehh. tu yang bebetul hengat heshe salah guna pangkat terima suapan  ...

maksud i, si jihan muse bininya ungku hariz tu.. bila masa pulak dia ada kuasa utk disalah guna
mula2 i igt OTG ni si jihan muse tu la
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
chettt
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:17 PM | Show all posts
dah agak dah bukan Jihan selebriti sebab dia pakai nama “Muse” tapi stil nak tengok gak
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:19 PM | Show all posts
edayildiz replied at 19-1-2022 07:58 AM
nama ayah pun sama kan..tp nama i pun byk bila i try search kt ig & fb
nama sama pastu nama ayah s ...

tak sangka dia sombong sebab imej dia nampak macam peramah. Artis ni macam2 karenah ya bila dah popular
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 08:53 PM GMT+8 , Processed in 0.084868 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list