CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: EJALTI

Saya akan bersalin bila-bila masa – Neelofa

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ekmal_sorrow replied at 19-1-2022 10:28 PM
so let me guess, whenever nko kena banhammer...nko akan kluaq more maltinik / smurf account?
agak  ...

Terlalu banyak decipher ko ni...not good for your health tau....enjoy aja la.....does it matter series nick  mana yg aku gunakheun? Yg penting masih boleh terus berkarya kheunz?

So jealos atau meluat ko ni?

Kahkahkahkah

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 10:36 PM | Show all posts
Thunderclouds replied at 18-1-2022 10:52 PM
Pendakwah terkenal???Yihhhhhhhh

khennnn! rengsa sgt pendakwah terkenal celah bedah mane
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 19-1-2022 10:29 PM
Hari tuh kat event TH ke, jenuhlah reporter tanya, mana maunya jawab pun berbelit2.
Ingatkan meman ...

Dia yg mungkin berbelit..ko yg macam bernanah...

Boleh aku tanya kenapa?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 19-1-2022 06:53 PM
Lakinya redho...yg ko sibuk pehal?

Kahkahkahkahjah

Aku tak sibuk.. tapi general speaking org selalu agongkan sgt org pakai tudung sbb mindset kita sesapa pakai tudung.. dah kira elok. free hair semua dipandang negative gitu. bukan aku refer kat vv ya, tapi mostly mcmtu ahh sian kadang jadi perempuan muslim.. kalau free hair je, slalu di pandang negative.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 19-1-2022 10:36 PM
Dia yg mungkin berbelit..ko yg macam bernanah...

Boleh aku tanya kenapa?

Hahaha kan. Aku setuju. Masalah bukan lopa yang gitau, reporter yg tanya. Kalau ye pun xske lopa, agaklah weeyh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 10:40 PM
Hahaha kan. Aku setuju. Masalah bukan lopa yang gitau, reporter yg tanya. Kalau ye pun xske lopa,  ...

Ape yg nak agak2 .. Dah memang minah propa tu sebelum2 ni mcm tu.. acah x nak bgtau,  hint memanjang.. Belum lagi org tak tanya tp sibuk nak cerita,   belum kira lagi gebang benda yg x confirm lagi jadi , benda yg dia tahu acah2 tak tau pun ada ..semua tu memang dia pun..  Ko jer yang acah2 neutral dlm ni.. Koserr la weiii...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
stingeritters replied at 19-1-2022 09:08 PM
Aikkk momod tengah gian nak mencapub keww ni?

Kahkahkahkahkah

Meols pun manusia biasa yach nak jugek komen sebagai forumer biasa
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-1-2022 11:01 PM
Ape yg nak agak2 .. Dah memang minah propa tu sebelum2 ni mcm tu.. acah x nak bgtau,  hint memanja ...


Pesal acah2 pulak. Ko pun over tudungpink. Mana2 org side lopak ke apa terus dihentam. Pantang tol. btw aku tak ckp pun aku neutral sis. See ko over.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 11:21 PM
Pesal acah2 pulak. Ko pun over tudungpink. Mana2 org side lopak ke apa terus dihentam. Pantang tol ...

Aku memang x suke lopak n lobenak... cuma aku rasa klako dengan ko.. Ko punyer komen2 kat benang lain pun aku rasa klako org yg aku slalu komen tu slalu org yg sama jer lobenak.. Jenis komen makan diri masing2
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-1-2022 11:25 PM
Aku memang x suke lopak n lobenak...  cuma aku rasa klako dengan ko.. Ko punyer komen2 k ...

Tapi engko memang kalau org lain itu bukan lobenak pun ko hentam sajaa.. memang dasar jilat.. namampos kalo sesape side dia xkisah sape.. ko menyampah ko punya pasal sis..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 11:28 PM
Tapi engko memang kalau org lain itu bukan lobenak pun ko hentam sajaa.. memang dasar jilat.. nama ...

Jilat x jilat buat salah  kene jugak hentam.. Lainla lobenak buat salah pun disokong ...nak jadi fans pun agak2 la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 10:40 PM
Hahaha kan. Aku setuju. Masalah bukan lopa yang gitau, reporter yg tanya. Kalau ye pun xske lopa,  ...

Wah tak sangka mendeluk komen mcm ni.
Nanti anak Lofa lahir mesti uols suka sangat.
Sbb iols ingat lagi banyak komen2 uols sebelum ni banyak yg bekap lofa.
Cuma baru2 ni jelah uols join forumers sini mengata lofa dan famili dia. Tapi iols yakin mmg takkan lama uols nak komen2 mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga semuanya selamat Lofa. Jaga2 lofa..nanti ade  pemuja2 retis faketuabimbo nak tumpang nama sibuk kait2kan retis tu dan anak tak comelnya dgn anak uols.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-1-2022 11:32 PM
Jilat x jilat buat salah  kene jugak hentam.. Lainla lobenak buat salah pun disokong ...nak jadi f ...

Sape hentam ngko? setahu aku , aku tak penyata lagi apa2 hentaman kat dia ini yg salah. tapi memang ko penjilat pun.. sesapa side lopa, memang ko hentam.. kaki pengampu namampos.. satu aku perasan fans lofa, kalau aku ada hentam family dia kat thread lepas.. takda dorang attack balek akuu teruk mcm fans belah sana.. asyik fans pajura yang over.. memang

Ko HARAPKAN semua orang sembah ratu kat pajura ke baru dikatakan bukan lobenak.. agak2 lah weyh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 11:39 PM
Sape hentam ngko? setahu aku , aku tak penyata lagi apa2 hentaman kat dia ini yg salah. tapi meman ...

Makcik saya cakap kalau pajura tu buat salah kene hentam jugak dengan saya Ko x paham pastu merepek meraban Adoii sian.. So silakan puji fans lopa xde sape halang la... Fans lopa dengan bahasa hazab tu sape pun x heran
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
aku dah agak dah mendeluk akan disclaimed oleh tulip Klako weiii
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-1-2022 11:48 PM
Makcik saya cakap kalau pajura tu buat salah kene hentam jugak dengan saya  Ko x paham p ...

Tapi memang most thread pun ko hentam org Memang akuuuu faham tu aku comment. Over gila yach. Dapat duit ke weyh bekap pajura? Asyik org side lopa kena attack. Sentuh sikit idola ko takleh HAHAHA. Muak pulak aku tengok fans pajura. Pastu start tuduh org itu, orang ini lobenak HaHa. Bekap gila babs, mesti kenal pajura kan in person??? Slalunya kalau biasa2 xde mcm ini.. Itu semcam hot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 11:53 PM
Tapi memang most thread pun ko hentam org  Memang akuuuu faham tu aku comment.  Over gila yach ...

Aku ker yg slalu bekap... Ada lagi yg lagi aktif dr aku kot.. Jenuh la cenggini nak jadi fans kene kenal in person plak seover2 aku bahasa aku berlapik lagi yg over tu buat salah pun disokong.. Tu bukan over lagi buta hati dah tu... Tu tulip dah claimed dah tu.. Good Luck mendeluk...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 19-1-2022 10:36 PM
Dia yg mungkin berbelit..ko yg macam bernanah...

Boleh aku tanya kenapa?

Sibuklah engkau ni...malas aku nak layan. Bye felicia
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 20-1-2022 12:06 AM
Tudungpink replied at 19-1-2022 11:59 PM
Aku ker yg slalu bekap... Ada lagi yg lagi aktif dr aku kot.. Jenuh la cenggini nak jadi ...


Pasti sis.. Aku memang Dah agak ahh. Ko memang dari dulu langsung takleh tengok org side lopa HAHA. Alang2 ko comment aku kan hshshs sis??.. kalo nak jadi fans, pastu ko benci orang belah sana, tak perlu nak mengampu sgt.. sampai org lain nak bagi opinion pun ko asyik jerkah jaaa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 06:04 PM GMT+8 , Processed in 4.254226 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list