CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: EJALTI

Saya akan bersalin bila-bila masa – Neelofa

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-1-2022 11:01 PM
Ape yg nak agak2 .. Dah memang minah propa tu sebelum2 ni mcm tu.. acah x nak bgtau,  hint memanja ...

Semua org yg neutral ko benci kenapa eh
Fans fazura semua hentam ai  sbb kata ai neutral .. acah2..
Korang mmg tak suka org suka fazura at the same time suka neelofa?
Nak org maki2 fazura?

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 19-1-2022 06:55 PM
Lobenak aje yg teruja lofa nak bersalin
Nerakazen yg lain who r yuz kan je..

Mmg la teruja.. dah nama pun peminat

Masalahnya nerakazen pun sebuk nak komen berbakul2 kan puluh2 page
Carik bahan nak mengata
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
tunangku replied at 20-1-2022 08:13 PM
Semua org yg neutral ko benci kenapa eh
Fans fazura semua hentam ai  sbb kata ai neutral .. acah2. ...

Aku ada balas komen ko ker?  Xde kan.. so ape kene mengena aku ngan ngan ko sekarang ni... aku hanya balas komen org yg aku dah perati lama yg komen berpusing2 tp bila kene balik diam x berkutik.. Time aku dituduh kenal in person bagai time org lain guna bahasa hazab kenapa x cakap benda yg sama.. So klako..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatever lah jah oi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tunangku replied at 20-1-2022 08:29 PM
Mmg la teruja.. dah nama pun peminat

Masalahnya nerakazen pun sebuk nak komen berbakul2 kan puluh ...

Ko lobenak ker??   Aku ingatkan fans lofa jer.. Ko tau ke lobenak tu sape?  
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:39 PM | Show all posts
Edited by aldinaa at 20-1-2022 10:42 PM
stingeritters replied at 19-1-2022 10:20 PM
Kalaupun ada dia yg sebut, ko yg bernanah pasal apa?

Kahkahkahkahkah

hahaha bernanah tang mana tu zisssss . lambert lagi. kita state fakta je. ramai je state the obvious macam kau jugak la kan.

rajin pulak reply komen semua orang. semoga lofa pandang la kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 20-1-2022 10:53 PM
tunangku replied at 20-1-2022 08:13 PM
Semua org yg neutral ko benci kenapa eh
Fans fazura semua hentam ai  sbb kata ai neutral .. acah2. ...


Memang nak harapkan semua puji je kot.. paling over fans fazura.. taktau asal.. ko ingat idola ko queen ke.. queen wannabe adalah.. harap semua sembah ratu.. what the hell .. pastu non stop la..

Tak faham aku @tudung tak berapa pink itu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 20-1-2022 08:54 PM
Aku ada balas komen ko ker?  Xde kan.. so ape kene mengena aku ngan ngan ko sekarang ni... ak ...

Oiii..
Jap Yang kau tag nama aku kat thread lain itu asal? Kau cakap orang lain pasal comment, kau pun aku tak reply, tetiba datang. Apa kena mengena konon. Padahal aku reply kat ixora itu.. dia pun tak over macam kau sis..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-1-2022 10:52 PM
Oiii..
Jap Yang kau tag nama aku kat thread lain itu asal? Kau cakap orang lain pasal comment, kau ...


Nak ingatkan jer.. Biar adil ko pun over   tuduh2 orang.. Tuduh pun pilih2.. Bila nak bukak thread yg tulip cakap tu nak jugak tumpang mengata sekali
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 20-1-2022 10:57 PM
Nak ingatkan jer.. Biar adil  ko pun over   tuduh2 orang.. Tuduh pun pilih2.. Bila  ...


Tapi sis.. ko pun sama.. HAHA.. cakap orang lain takda mengena tak reply.. padahal orang yg aku reply tu tak over pun.. well at least aku cakap kat ko, sebab kaaaaau attack aku hanat Orang lain pergi mampos laa sebab dia reply dengan orang lain.. itu laah sebab aku tak ganggu.. HAHA . Sentap gila ke sis.. orang puji lopa ke apa.. terus butthurt.. world is cruel gitu.. tak adil gitu..


Padahal kau boleeh je reply aku berlandaskan fakta, tanpa kecam balik. Macam siall sumpah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tentu comel anak jah kan.. Maklumlah DNA paki.. Idung terletak

Semoga dipermudahkan semuanya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-1-2022 11:02 PM
Tapi sis.. ko pun sama.. HAHA.. cakap orang lain takda mengena tak reply.. padahal orang yg aku re ...

Ala dah kuar bahasa2 yg sama So betulke ape yg tulip cakap tu.. Ko yg kenal in person.. Dah kenapa ko pulak yg komen benda yg sama ni.. Sebab betul kan ko x boleh nak kaitkan fanatik lopa yg beria ngata retis lain dengan bahasa hazab tu kenal lopa in person?  Kenapa aku yg bahasa biasa2 ni pulak dituduh kenal in person Cer jawab.. Sekarang nampak ko yg nampak over n sentap ..Bukak la thread cepat..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 20-1-2022 11:08 PM
Ala dah kuar bahasa2 yg sama  So betulke ape yg tulip cakap tu.. Ko yg kenal in person.. ...

Hahak aku dah agak dah kau akan kata bhasa aku.. but org mcm kau memang deserve pun to be said like that.. cuit sikit.. terus bitter.. lobenak bagai.. butthurt naik gila.. kau tak suka org itu kau punya pasal laa sis.. meh sini aku ckp aku comment KAU sekarang ini sebab kau tagged aku itu pahal? ur words are too bitter sis.. org bitter je sbb no pointsss pergi tag orang sana sini sis.. nak jadi idola ituu tak payahlah sampai nak bagai sembah dia mcm Tuhan bagai.. Macam kena mandrem lak

Kau tak faham bahasa ke aku kata tadi? orang lain pergi buat hal sendiri la sebab dia tak tetiba datang kat aku.. so buat apa aku nak comment balek Bitter gilaaa pun aku puji lopa terus sentap sampai nak tagging HAHA. The hell
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-1-2022 11:16 PM
Hahak aku dah agak dah kau akan kata bhasa aku.. but org mcm kau memang deserve pun to be said lik ...

Ha yer la.. Nampk teruk dah ko punyer sentap.. Aku bg menang jer la.. Lagipun dah tau dah ko sape,  tuduh org sendiri yg x betul rupenya.. Ha cepat bukak thread nk pusing2 ape lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 20-1-2022 11:20 PM
Ha yer la.. Nampk teruk dah ko punyer sentap..  Aku bg menang jer la.. Lagipun dah tau d ...

Bukak thread? HAHA. Sape pulak aku. Jgn tuduh pulak aku gang2 yg selalu attack kau pulak Snap snap sis.. ko pun sekali cuit snaps jugak. Kalau tak, takdelah tagging org kat thread lain hehe

Orang mcm kau la, buat kan ramai org tetiba boleh menyampah dgn seseorang itu. Kau tengok jelah thread lepas2 especially thread LMK, banyak aku makiiiiii diaa. Lobenak dia takde panjang berjeler sampai sentap, attack attack akuuuu bagai. Which is bagus opinions can be accepted. Ko mcm dah kena mandrem pulakk Dari jilat kaki fazzy , kau sembah2 manusia.. dpt apa tahh
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Xcited aku Ingatkan jah dah bersalin bila thread ni kat atas..rupanye tak habis gaduh lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 20-1-2022 11:36 PM
mendeluk replied at 20-1-2022 11:28 PM
Bukak thread? HAHA. Sape pulak aku.  Jgn tuduh pulak aku gang2 yg selalu attack kau pulak :lo ...


Makin menjadi2 pulak ko punyer bitter.. Aku dah bg menang dah,  tak puas hati lagi tu... Sape yg over sekarang ni.. Tu la byk cakap kan dah makan diri.. .. Panjang pulak tu nak tunjuk kan dia bitter   Klako..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 20-1-2022 11:42 PM
Tudungpink replied at 20-1-2022 11:34 PM
Makin menjadi2 pulak ko punyer bitter..  Aku dah bg menang dah,  tak puas hati lagi tu.. ...


HAHAHAHA.
Bagus jugak sembang dgnn sis.. boleh tambah tacang akuuu Kalau nak bitter dgn org mcm kau tak boleh sikit2. Kena spam banyak, baru dia paham.. kkkkkkk ko dari semalam kata aku klako, like i said might be apa benda akuu kata ada points. sampai akuuu kata buat apa sampai kauu bitter org jawab soalan pun, kau ckp akuuu klakor.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-1-2022 11:39 PM
HAHAHAHA.
Bagus jugak sembang dgnn sis.. boleh tambah tacang akuuu  Kala ...

Aku pun dah lama x kutip kacang Ok gud nite mendeluk..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kagum jugaklah dia memilih untuk normal.
Sesetengah artis taknak normal
Maybe takut nak harung sakit kontraksi atau tak tahan sakit. Atau xnk cepat tua sebab meneran banyak sel2 putus dan muka habis berkerut seribu menahan sakit dan teran
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:53 AM GMT+8 , Processed in 0.077272 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list