CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: EJALTI

Saya akan bersalin bila-bila masa – Neelofa

  [Copy link]
Post time 20-1-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-1-2022 12:04 AM
Pasti sis..  Aku memang Dah agak ahh.  Ko memang dari dulu langsung takleh tengok org side lop ...

Ha yer la.. Semoga dengan kepastian ko tu memudahkan kerja ko nant aku tetap akan mcm ni...   Kita tgk sape yg komen berpusing2 nant
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 10:40 PM
Hahaha kan. Aku setuju. Masalah bukan lopa yang gitau, reporter yg tanya. Kalau ye pun xske lopa,  ...

Lahhhh...apa benda lah kau ni. Ok lah malas layan kau jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 20-1-2022 12:08 AM
Ha yer la.. Semoga dengan kepastian ko tu memudahkan kerja ko nant  aku tetap akan mcm n ...

Berpusing pusing maksod ko? Tetap mcm ini? HAHA. Dah agak! Ko memang bukan fans , tapi lebih kenal idola ko . Slalu fans biasa2 xde over namati yach. Setiap kali cakap positive pasal Lofa, wajib ko attack orang itu, org ini pastu tuduh lobenak HAHA   Selama aku pernah maki family lopa kat thread, fans dia jarang attack aku balek macam butthurt cakap buruk pasal idola dia . Which is good lah tak harapkan orang lain sembah ratu gila2 namampos


Kadang aku tertanya part mana yang ko hangin sangat sampai org bekap lopa pun ko hentam Part dia copied pajura ke, part dia buat fattah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-1-2022 12:23 AM
Berpusing pusing maksod ko? Tetap mcm ini? HAHA. Dah agak! Ko memang bukan fans , tapi lebih kenal ...

Good nite mendeluk.. Jauh sangat imaginasi ko.. Tak tercapai akal aku.. Kot aku guna bahasa kasar mcm si tulip tu bekap gila babi , buat salah pun bekap jugak ,  boleh la kata aku kenal in person  , kene bayar ke kan.. ini guna ayat bekap biasa jer pun... Sebab ape aku balas komen ko tadi sebab komen ko klako Ko ni klako tau ..so asik la ulang ngata family lopak xde fans dia nak marah ko kan,  sebab ramai ke  fans dia dlm ni sekarang yg kisah pasai family dia tu,lepas dia kawin ngan usetaz burung fanatik zaman benak dlm ni pun dah terbang mcm burung laki dia... Yg ada lobenak jer..   family dia tu fans dia pun ada yg x suke So nak bekap fans lopak bekaplah.. Tapi point ko klako..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Gud nite mendeluk..Mimpi yg indah2 ..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 20-1-2022 12:54 AM
Tudungpink replied at 20-1-2022 12:37 AM
Good nite mendeluk..  Jauh sangat imaginasi ko.. Tak tercapai akal aku.. Kot aku guna ba ...


Memang aku kena ulang benda itu supaya ko faham and takdelah pasni kalo orang cakap mcmini mcmtu, kau tuduh. Pastu main hentam krono Mungkin points aku kelakar , sebab apa yang aku cakap itu mungkin ada betol Sbb takkanlah ko backup tanpa sebab kan mesti ada reasons..


Cuma since alang2 ko kenal Fazura in person, ko bagitau jelah diaaa, whatever happened from the past ada hikmah gituu.. diaa tak kan menyesal kahwin fattah..

mungkin kehadiran lopa dlm industri pun ada sebab gituuu membuat kan fazura pun dah nampak sikit berubah gituuu and dapat kawen dgn the right guy yang datang dari keluarga baik2.. GOODNIGHT YOU @Tudungpink jangan lupa tidur dgn memaafkan org lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-1-2022 12:52 AM
Memang aku kena ulang benda itu supaya ko faham and takdelah pasni kalo orang cakap mcmini mcmtu,  ...

Yes. Go go N****!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:09 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 20-1-2022 01:44 AM
Yes. Go go N****!!

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 20-1-2022 06:27 AM

Ha yer la... Kenal sangat la aku dengan pajura tu klako2 ...
Agaknya kalau aku guna bahasa mcm tulip xde adab tu mesti ko tuduh aku sedara atau adik beradik pajura pulak kan Sebab si Tulip tu punyer bekap bukan lagi over dan tahap giler dah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 20-1-2022 12:02 AM
Sibuklah engkau ni...malas aku nak layan. Bye felicia

Bijik gatal nak ambik tahu...bila dah tahu...diri bernanah...org yg kau nanahkheun masih teruskheun hidupnya....

Ko jaga keluarga ko sendiri kheun lebih pekdah?...kalau asyik nak bernanah baca kisah org lain?

Kenapa peningkheun panaskheun hati ko pada kerja kerja yg tak pekdah?

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-1-2022 11:01 PM
Ape yg nak agak2 .. Dah memang minah propa tu sebelum2 ni mcm tu.. acah x nak bgtau,  hint memanja ...

Ni aku nak tanya ko in general.....selama mana ko hidup dlm pengetahuan dunia retis ni....ada ko lihat quality kewartawanan retis ni menunjukkheun leap and bound improvement tak? Atau masih tahap siyall?

So kalau jawapan ko yes tetap macam siyall..then ko rasa retis should treat these idiots any different from how they are being treated now? You tell them one thing...they want to know more....you dont tell them anything...they will push you to tell...at the end of the day...bagi aku very simple...the quality of these reporters hiburan adalah reflection of jenis jenis followers hamjad macam ko....retis who are smart they will just play along to their whimps and fancies...yg bodoh tetap followers hamjad macam ko yg tak tahu dan tak  boleh nak filter ..

Ini baru dari sudut retis dan kewartawanan tau...belum.masuk bab dan kitab socmed

Ko nak aku sambung lagi?(tagline pendeta tersohor)..

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 20-1-2022 06:34 AM
Bijik gatal nak ambik tahu...bila dah tahu...diri bernanah...org yg kau nanahkheun masih teruskheu ...

Ok noted tq
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:17 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 19-1-2022 07:19 AM
Nmpak membesar. Cm scha perut je naik kan

Bila tengok lopa ni terbayang diri sendiri time preggy. Iols pun membesar bak johan wehh... Padahal anak keluar 2.lebih kilo je. Mujur anak kuat nyusu and after pantang slim balik dah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-1-2022 04:09 AM

Tapi sampai skrg iols tunggu segala bukti, screenshots, gambar, bukti mesej, bukti video pasal perangai sebenar missfake yg uols cakap uols ade.
Sbb uols cakap uols ni orang terdekat dan jugak sumber2 dan bukti2 tu semua pun uols dapat dari orang terdekat/orang dalam yg lain jugak.
Bukti makcik lofa marah dgn ape yg pajurap pernah buat pun uols cakap uols ade.
Masa tu iols suruh uols a.k.a Nurza bukak thread lain pasal ni, tapi sampai skrg tak bukak2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 19-1-2022 12:42 PM
Bertabahlah forumers, lagik banyak crita jahkobis & banyak benang dibukak sampai bersalin, meneka  ...

Get ready sahajalah...
Penuh update
Spital.mana
Anak.ja tina apa
Sapa.jaga
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga dipermudahkan urusan kelahiran anaknya. Moga anak menjadi anak yg soleh dan selalu berbuat terhadap ibu bapanya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabo ehhhh nsk tengok.. dah ada anak nanti apa pulak yg dia nak copycat seteru
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Xabis2 mention ustaz ye..gigih nk kredit.
Tp tgk puriz ni no wonderla sblm kawen fam lofa kureng ngn die,mulut leh tahan jgk eh.. Tgk explore ig kdg duk mnjwb ke lofa leh thn.. Lofa pnyela gigih tnjuk sweet muweet
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 20-1-2022 11:29 AM
Get ready sahajalah...
Penuh update
Spital.mana

Ko jaga garisan tepi sudah la nenaz...ini isu hardcore...ko fokus pi kerja balik kerja...cukup bulan gaji kasi laki...laki syg....udah.....

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerkitkat replied at 20-1-2022 03:50 PM
Ko jaga garisan tepi sudah la nenaz...ini isu hardcore...ko fokus pi kerja balik kerja...cukup bul ...

Sekali lagi iols rasa ko salah orang utk tembak2 neh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 05:30 PM GMT+8 , Processed in 1.887009 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list