CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: EJALTI

Saya akan bersalin bila-bila masa – Neelofa

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga Allah mudahkan urusan bersalin jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:42 PM | Show all posts
yer pendakwah terkenal.
pendakwah (ke?) yang terkenal kerana berkahwin dengan nilofa
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dimudahkan urusan bersalin dan selamat berpantang.. pantang betul2 ye...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:46 PM | Show all posts
ade ke kata nabi takde certificate.smh. yang bermuka surat muka surat dalam quran tu tak kira ke lagi .. lebih dari certificate kurniaan manusia.. hmmm bahaya bahaya...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 19-1-2022 03:18 PM
Nabi itu gelarannya Al-Amin yakni paling jujur sampai semua areb jahiliah pun tau dia tak penah me ...

Istila berdakwah yg ko paham iteww apa sebenarnya? The prerequisite utk berdakwah iteww apo? Perlu ada ijazah? Perlu ada ilmu yg tinggi menggunung? Atau suffice apa yg  hendak ko sampaikheun yg maksudnya dapat difahami oleh yg disampaikheun ?

Cuba try test explain kt aku....

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 03:31 PM
Cakap pasal mak itik. Mak itik walau pakai tudung tapi sexy jugak yach. Banyak kali ada gambar she ...

Lakinya redho...yg ko sibuk pehal?

Kahkahkahkahjah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
aldinaa replied at 19-1-2022 06:46 PM
ade ke kata nabi takde certificate.smh. yang bermuka surat muka surat dalam quran tu tak kira ke lag ...

Tahu ayat pertama yg diterima nabi tak?

Jeng jeng jeng.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lobenak aje yg teruja lofa nak bersalin
Nerakazen yg lain who r yuz kan je..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersedia .. Lepas ni kita bakalan disajikan kisah marketing si bungkus dan baby nya.
Ini lah masa yg si bungkus tunggu utk kembali mendonia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:28 PM | Show all posts
asudau replied at 19-1-2022 02:39 PM
mesti bersalin kat prince court ni, hospital mahal

dkt perkarangan hospital, berkumpula la jua scammer scammer markaz tjiaari dan Lobenax FC,
tak lupa mamasab agent dan mamakentut army.
sama2 tunggu saat2 kelahiran bayi junjungan kaabah.
masa annoucement aku x sabar tgk all these FC inzal jerit satu hospital.

next: babyshower party kt zouk.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 19-1-2022 01:01 PM
ape jadi EE dgn kak Nab. terus senyap eh. EE mmg camtu ye. da dapat senyap je. Eh OT. Lofa mengandun ...

Meols tengok lop semalam masa launching perisa baru susu dah macam midget katik

Maap meols memang sengaja cakap macamni
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 19-1-2022 08:08 PM
Meols tengok lop semalam masa launching perisa baru susu dah macam midget katik

Maap meols  ...

Aikkk momod tengah gian nak mencapub keww ni?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 19-1-2022 09:41 AM
Demi seorang jah. Guna nama nabi. Astaga.

Kalau berani quote la...

Setakat membangsatkheun diri macam ini....?

Kahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ekmal_sorrow replied at 19-1-2022 07:28 PM
dkt perkarangan hospital, berkumpula la jua scammer scammer markaz tjiaari dan Lobenax FC,
tak lup ...

Jealos atau meluat?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
aldinaa replied at 19-1-2022 06:42 PM
yer pendakwah terkenal.
pendakwah (ke?) yang terkenal kerana berkahwin dengan nilofa

Kalaupun ada dia yg sebut, ko yg bernanah pasal apa?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:28 PM | Show all posts
stingeritters replied at 19-1-2022 10:17 PM
Jealos atau meluat?

Kahkahkahkahkahkah

so let me guess, whenever nko kena banhammer...nko akan kluaq more maltinik / smurf account?
agak pelik bila nko dah x nak guna nama Loli.
dah malu ke jadi members of Benax ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 19-1-2022 03:34 PM
Tak rasa lopa bagitau.. reporter tanya dia, dia jawap masa time event product baru itu :loveliness ...

Hari tuh kat event TH ke, jenuhlah reporter tanya, mana maunya jawab pun berbelit2.
Ingatkan memang xnak bagitahu dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 04:19 PM GMT+8 , Processed in 0.076403 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list