CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: EJALTI

Saya akan bersalin bila-bila masa – Neelofa

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
stingeritters replied at 19-1-2022 08:48 AM
Nabi iteww takda sebarang certificate, illiterate mat berdehem...masih boleh berdakwah...inikheun  ...

Nabi itu gelarannya Al-Amin yakni paling jujur sampai semua areb jahiliah pun tau dia tak penah menipu.

Lobai piyu ni berapa kali dah kantoi menipu?

Lagi satu Nabi itu malunya paling agung. Kalau ketawanya yang sederhana pun tutup mulut, lobai piyu bini jahlop ni tau istilah malu ke?

Takda kerja aku debate dgn Sting bengong ni. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakko replied at 19-1-2022 01:18 PM
Moga dipermudahkan urusan bersalin ya lopa..

Nmpak membesar. Cm scha perut je naik kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
..maksu replied at 19-1-2022 02:46 PM
cepat lah sapa nak sponser dia dah announce tu kalau kau setakat brand kampung seal kat rumah felda, ...

Aku pun rasa dia akan guna gelaran ummi dan abi. Terpaling erab kan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 19-1-2022 01:01 PM
ape jadi EE dgn kak Nab. terus senyap eh. EE mmg camtu ye. da dapat senyap je. Eh OT. Lofa mengandun ...


Tak silap ada org cite sini EE suruh kak nab tone down. Low profile. EE taknak expose sgt diri. Which is good aku rase. Sebab family jah ini dulu aku tak suka sangat sbb gila glamor ya. Aku lagi rimas tengok cousin2 lopa . Over namampos haha. Sekarang ini paling geli dgn LMK
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 19-1-2022 01:01 PM
ape jadi EE dgn kak Nab. terus senyap eh. EE mmg camtu ye. da dapat senyap je. Eh OT. Lofa mengandun ...

Cakap pasal mak itik. Mak itik walau pakai tudung tapi sexy jugak yach. Banyak kali ada gambar sheols. Sekarang post gambar product gigi itu. Obvious sangat bentuk badan and breast .
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 19-1-2022 03:18 PM
Noted & thank you...

Larrrr ingatkan mmg xnak bagitau smpai bila2

Tak rasa lopa bagitau.. reporter tanya dia, dia jawap masa time event product baru itu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga dipermudahkan urusan kelahiran anak sulung abi lofa n ummi riz
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:33 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 19-1-2022 03:21 PM
Aku pun rasa dia akan guna gelaran ummi dan abi. Terpaling erab kan.

mesti.... nama pun erab2 jugelah baru disanjung karatz
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan semuanya.. insyaallah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 04:57 PM | Show all posts
codenamedream replied at 19-1-2022 03:37 PM
Moga dipermudahkan urusan kelahiran anak sulung abi lofa n ummi riz

aamiinn


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:01 PM | Show all posts
mesti baju bajan baby berjenama antarabangsa...tak main la anakku dan kiko atau pureen kan

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 19-1-2022 10:38 AM
Taku aku baca komen si sting. Aritu perlekehkan penghafal al mulk. Arini dgn Nabi junjungan kita pun ...

Biasa lah sting tu. Kalau org yg dibenci, semua tak kena semua salah. Bila tang jah kesayangan gigih reply setiap komen membekap.
Kelakar weh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 19-1-2022 03:37 PM
Moga dipermudahkan urusan kelahiran anak sulung abi lofa n ummi riz

Haha. Bodo lah. Tergelak aku
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan berpantang...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:42 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 19-1-2022 08:42 AM
Dulu Masa nak sign contract dgn agensi eropah bukan main excited. Heboh satu Malaya. Buat press conf ...

jgn mintak, nnti geng2 Benax dan fanclub TKHM (Tini Khan Harimau Mendoggie) AKA Mamakentutakan sama inzal tunggu kelahiran bayi lindugan kaabah.

camtu jgk dgn PURit....dgn dua tiga menjak ni cam fail nak control nafsu
nafsu temper mau pun nafsu hat lagi satu.....BBC dia tgh mengamuk nak masuk stream live tu.

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Boyan  is shaking....
Kantoi big time x lulus subjek pai
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga Allah mudahkan urusan bersalin jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:42 PM | Show all posts
yer pendakwah terkenal.
pendakwah (ke?) yang terkenal kerana berkahwin dengan nilofa
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dimudahkan urusan bersalin dan selamat berpantang.. pantang betul2 ye...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:28 PM GMT+8 , Processed in 3.725535 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list