CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: EJALTI

Saya akan bersalin bila-bila masa – Neelofa

  [Copy link]
Post time 19-1-2022 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 19-1-2022 09:47 AM
Haritu acah2 berahsia. La ni announce aka  bersalin bila2 masa.

Nak berahsia bukan dia sembunyikheun laki ko dlm closetnya...3 hari tak balik rumah ko kheunz?

Or any other matters pertaining you?

Ko yg nak tahu ko yg nak memaksa org to reveal...

Mahzab mana jadi ikutan ko?


Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini tu punya lah nmpk susah bwk perut, bdn,,terhuyung hayang..laki rilek ja jalan dpn x pimpin tgn bini tu.. di buatnya terpelecok ke, terlanggar apa² ke (mintak di jauhkan), x ke naya.. dh nk tggu hari tu, pegang la tgn bini tu.. if rasa x caro nk pegang, jln belakang, protect dr blkg..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:14 AM | Show all posts
whatever.. pregnancy awak tak segempak pregnancy fattzura so stfu lah.. pakai niqab pun kelakuan dahaga attention. boring aku menengoknya
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:15 AM | Show all posts
Dah nak beranak ..malu2 nak buat pc...so kenalah buat launching susu baru...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:23 AM | Show all posts
eh bila masa pregnant tiba-tiba dah nak bersalin bila-bila masa jah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-1-2022 09:04 AM
ok lah jom la kita sesekali positif dan menyokong jahlop...

tak sabar nak tengok babynya... kalau r ...


Kompem hnya nmpak jari tgn dan kaki sajork kaka. Terpaling kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Taku aku baca komen si sting. Aritu perlekehkan penghafal al mulk. Arini dgn Nabi junjungan kita pun dia seret.

Tp penunggang agama tetaplah molia terpaling khenzz
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:38 AM | Show all posts
zeetot replied at 19-1-2022 09:47 AM
Haritu acah2 berahsia. La ni announce aka  bersalin bila2 masa.

nak suruh wartawan semua get ready kejar dia pergi hospital

tgk siapa dulu dpat berita Baby of the Century

dan juga supaya lobenak cepat pergi shopping hadiah  baby, bagi yg belum beli lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Si lofake ni acah2 mcm ni x bising pulak lobenak.. Kalau retis lain kemain korang mengata Byk lagi drama nak keluar lepas ni.. Tungguuuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:03 AM | Show all posts
laa dh nk beranak ke? bila mengandung?
eh haritu bkn nk diam diam ke.?
so fake. LOL.
yg pasti, tudung labuh ke lutut, tapi belakang pendek sampai nk nampak leher.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 19-1-2022 08:26 AM
Tu dia ada kelulusan apa yang boleh digelar pendakwah?

Tapi tapi budak yang ada kes tu apa pu ke  ...

Peliks khen..
Hahaha...
Tibeeeerrrrr...
Semua dok.pakat tunggang agama lahh..
Supaya.nampak.baikkk kat depan mata kitaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Pastu, nak suh mama sabariah siap sedia kek red velvet menanti anak kau lahir?

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:24 AM | Show all posts
semoga selamat semuanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopak ni, buat apa2 pun nak sindir Faz

Yelah, Faz kan announced kehamilan..pastu lepas bersalin Faz sorok sat muka baby..

So lopak asik la nak bagitahu, yang sepatutnya kehamilan kena sorok, kelahiran kena hebahkan.

Ntah la lopak, ko tunjuklah ko terpaling sekalipun, ko dan bini ko tetaplah x sewangi Faz dan Fattah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tahi
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
AlyaAsylo replied at 19-1-2022 12:25 PM
Lopak ni, buat apa2 pun nak sindir Faz

Yelah, Faz kan announced kehamilan..pastu lepas bersalin Faz ...


kalah bertiang couple kepam ketiak berbau kari ni
dah la bini taip caption kat ig macam cibai dan tak menarik. geli nak baca sebab ejaan dan bahasa tunggang langgang. memang sah budak bengap, mengeja pun bebal. penulisan bertaraf sampah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 19-1-2022 11:09 AM
Peliks khen..
Hahaha...
Tibeeeerrrrr...

Bertabahlah forumers, lagik banyak crita jahkobis & banyak benang dibukak sampai bersalin, meneka jantina, meneka pakaian & segala maknenek pasal pre & post bersalin & products dia sampai ajm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 05:42 PM GMT+8 , Processed in 0.085734 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list