CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: EJALTI

Saya akan bersalin bila-bila masa – Neelofa

  [Copy link]
Post time 21-1-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 21-1-2022 12:02 AM
Kagum jugaklah dia memilih untuk normal.
Sesetengah artis taknak normal
Maybe takut nak harung sakit ...

Jgn risau zis...berkerut kerut muka mmg kepakaran jahlopa
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaa mengandung ke? Baru tahu tau. Terkejut saya tau dengar berita ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-1-2022 11:39 PM
HAHAHAHA.
Bagus jugak sembang dgnn sis.. boleh tambah tacang akuuu  Kala ...

Uols ni komen iols langsung tak direply. Forumers lain uols reply.
...iols tetap menanti thread2 itu dibukak, iols tak sabar nak mengutuk missfaketua tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 09:52 AM | Show all posts
tk suka dia..tpi didoakan semoga mudah melahirkan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 10:01 AM | Show all posts
aku rs dia duduk dekat klcc tu as persediaan bersalin. apa2 hal, cepat sampai hospital. itulah pendapat aku yg tak seberapa ini haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 21-1-2022 09:45 AM
Uols ni komen iols langsung tak direply. Forumers lain uols reply.
...iols tetap menanti thread2  ...

Uols check PM la now.. ntah knapa ada certain comment terus blank bila bukak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 12:11 PM | Show all posts
KucingBiru replied at 19-1-2022 03:16 PM
Buat apa pun, Jahlop still tak boleh tutup hakikat yang dia kena dump by Bamtah dan banyak bukti b ...

indah nye waktu tu klu iols dh rajin berporum...hakikat nye time tu jd SR je...mana yg berpagar iols bolayan...last2 sendiri rugi xdpt tacang & tgk bukti2 yg mengejar & dikejar...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 12:25 PM | Show all posts
naina replied at 21-1-2022 12:02 AM
Kagum jugaklah dia memilih untuk normal.
Sesetengah artis taknak normal
Maybe takut nak harung sakit ...

tak terfikir plak muka kedut kereput sbb teran
sebab ramai ibu ambil epidural....waktu meneran tu masa baby dah betul nak keluar

aku dulu kena caesar... muka kedut kereput masa lepas kesan bius habis
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 19-1-2022 07:54 AM
Atas  sebab apa.dia boleh jadi.pendakwah?
Ada tauliah ka?

Dia tau liar aje...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkuntum replied at 21-1-2022 12:11 PM
indah nye waktu tu klu iols dh rajin berporum...hakikat nye time tu jd SR je...mana yg berpagar io ...

Masih segar di ruang minda Iolls gambar gambar jahlop merintih depan Bamtah, muka nak nangis, bamtah pokerface habis.

Teringat jugak gambar terkangkang Jahlop kat klia, bangga kononnya rosakkan plan vacation Bamtah dan kakafaz.

Tak tau malu betul. Cringe to the max
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mati pun bila2 masa
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 07:19 AM | Show all posts
KucingBiru replied at 21-1-2022 04:25 PM
Masih segar di ruang minda Iolls gambar gambar jahlop merintih depan Bamtah, muka nak nangis, bamt ...

meh leeee sedekah gambar2 itttuuuuuuu jika de
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
selamat bersalin ye lofa.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cikkuntum replied at 24-1-2022 07:19 AM
meh leeee sedekah gambar2 itttuuuuuuu jika de

Hahahaha... Nk tgk jgk
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 04:37 PM | Show all posts
laku lagi ke susu lopak ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:02 AM GMT+8 , Processed in 0.072153 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list