CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 19-1-2022 05:15 PM | Show all posts
ardilna30 replied at 19-1-2022 04:54 PM
Hanis Haizi, sesungguhnya ko memang akan dapat balasan sebab mencuri duit orang, menipu dan juga mak ...

eh yang dia lancarkan tabung derma tuk mangsa banjir tu mmg betul dia buat ke? motif sgt. ko duduk jauh2 kat sinun nak mintak derma dari kita2 kat sini tuk mangsa2 yang jgk kat sini. ko nak salurkan cemana hasil derma & sumbangan tu nanti?

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 19-1-2022 05:00 PM
Dia dah menipu customer US base ker? Omg....

Dulu masa kat UK, dia ada sorang customer dari US tak silap I..

Bila barang sampai, customer unbox barang n diorang hanya dapat kotak kosong.. Si gemok ni cakap, orang kat US menipu..

Masalahnya, bila si gemok ni kuat menipu orang, susah nak percaya dia ni.. So, bagus juga kalau orang bagitau kat customer di US ni yang si Hanis gemok ni ada kat US.

Biar diorang lodge a police report, and dari situ padan lah muka si gemok ni.. Silap2 dia punya visa kena revoke and memang takkan dapat lah masuk US after this..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 19-1-2022 05:15 PM
eh yang dia lancarkan tabung derma tuk mangsa banjir tu mmg betul dia buat ke? motif sgt. ko duduk ...

Dia cuba buat tapi tak dapat sambutan rasanya..

Eh memang motif sangat kan, duduk kat US, tapi nak lancarkan tabung.. Kalau betul nak tolong, repost lah mana2 tabung kebajikan or pihak yang beri bantuan ke mangsa banjir.. Ini dia pula nak buat tabung. Tak lama lepas tu, konon2 dia cakap ada orang/company nak beli windbreaker utk staff.. Last2 diam je.. Maybe sebab tak dapat sambutan, itu yang dia diam je..

Kalau dah dasar penipu tu, memang penipu.. Macam cara yang dia akan cari untuk menipu..

Sebab tu lah agaknya pergi Vegas pun sekejap je. Tak dapat nak tour sana sini. Yelah, tak dapat nak menipu, poket pulak makin nipis..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:29 PM | Show all posts
cikatilia replied at 19-1-2022 02:24 PM
makanan dia sgt geli2 dari dulu2

hangit

Yihhhhh. lemon butter chicken pi taruh carrot potong gabak-gabak. pastu ayam plak hangit. gonpidennyaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
makan fine dining semua tu i yakin kepam yg byr.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 19-1-2022 05:37 PM
makan fine dining semua tu i yakin kepam yg byr.

Mesti punye. Tu yg sengih leborr dgn uniform suit nye tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nah! Iols tempek sini report polis kak pam kes customer US hilang beg tu. End up kakpam tuduh minah tu yg menipu. Dia lepas tangan. So acik2 US apa lg, jalankan CSI, no tel customer tu ada kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:18 PM | Show all posts
PulutSambal replied at 19-1-2022 11:53 AM
Khenss pepandai lah sorok ini yg hangus tu jugak la dok gigih amik gambar letak kat IG. Pastu acah ...

maybe berapa ketul sgt ayam yang dia goreng, utk dia makan sorang je kan. so hangus pun hangus la..janji nak tunjuk walaupun bossbabi hustle setiap hari, level up level up, yang penting sheols wife material giteww sebab still pandai masak
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:31 PM | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scam tactics just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit teta ...

Bleh tak suggest to your friend p tuntut dari TokMid? since i rasa bila dah report to the relevant agency tak jadi apa..maybe because the transactions was done beyond the agency punya authority ke apa kan, am not sure la sebab tak berapa familiar dgn government agency ni.
Geram la tgk bossbabi ni buat tak kisah je with this request for refund.

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanis Haizi, kenapa kamu jahat sangat?

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 19-1-2022 06:20 PM

Eh eh play victim pulakk. Sinetron btol dia ni. Masa kt ig tu dia ada attached skali x receipt dhl stated weight etc?
Lau berani ltk lah stkt menyalak guna socmed personal sume org bleh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:56 PM | Show all posts
cendawanbonyok replied at 19-1-2022 09:04 AM
sis, hr tu dia masak nasi apa tu minyak ke beriani kan, lawan daging dendeng… tak de pun penampak ...

cakap pasal daging dendeng, OT jap...mana dah Pennysalman n lakinya yg besar n bekas tunang alya iman yg viral tu?? dah x nampak ig2 la..daging dendeng pun dah takde ig...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 07:01 PM | Show all posts
Edited by heythere123 at 19-1-2022 07:03 PM
MarissaMiller88 replied at 19-1-2022 06:56 PM
cakap pasal daging dendeng, OT jap...mana dah Pennysalman n lakinya yg besar n bekas tunang alya i ...

porumer cakap dorang dah out of radar cuma haritu ada yg nampak dorang keluar makan sambil ditemani bodyguard.  Si wife dia tu tak pakai niqab dah cuma masih berhijab lagi.

dorang dah start hilang after kes yebbit tu. Forumer speku dorang macam affected gak tapi takde bukti untuk mengesahkan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 19-1-2022 06:18 PM
maybe berapa ketul sgt ayam yang dia goreng, utk dia makan sorang je kan. so hangus pun hangus la. ...

Wife material hapo camni. Dah la pemalas. Bangun lambat alasan tak suka bangun pagi. Buat kerja semua cincai & kasar. Masak pun.....Allahuuuu malas nak sebut. Harap pintal rambut dgn cakap terkemam kemam aje pandai. Basuh rambut pun pi saloon uolss ya tuhan berapa punya malas la gemok ni.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
SedihPedih replied at 19-1-2022 11:04 AM
mmg mahal pun.. tp now apa aja yg murah.. kuih2 pun bukan main mahal.. nk eat healthy makan sayur  ...

Tula. Kepam sibuk g oversea birthday anak pun sendu kelam. Sekelam masa depan kepam ngan bang keris. Budder nampak bergelak2 ngan anak dia walaupun tak ketahuan. Nmpk la dua2 tu happy. Yg kepam kecohkan g oversea. Terpaling busy la. Pastu perabih duit kat jantan. Sedihhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scam tactics just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit teta ...

Suruh dia mtk kat tok amid sis. Sementelahan dah jadi BOD company airlines ni harus la boleh bayar hutang anak. Track record kepam pun bauuu. So apaknya tak leh nak elak. Anak keje kencing org je la ampi AJM
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bertahun bace kes kak pam scammer ni tetap la hidup dia mcm tak terjejas pun. Sikit mungkin tapi belum terduduk. iol hairan mcm mana dia boleh hidup elok lagi lepas dah naya duit orang punya ramai. Rezeki dia masih belum putus. tapi mungkin kat SANA nanti baru dia dpt yg selayaknya? Kat dunia ni dia boleh lepas. iol sakit hati benci tengok muka dia sejak kes haio dia lagi hina org mkn gaji. iol pernah beli kasut ferra dgn dia. Syukur time tu dia berduit kalau tak mau burn 900 iol
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 08:40 PM | Show all posts
mim14 replied at 19-1-2022 06:45 PM
Eh eh play victim pulakk. Sinetron btol dia ni. Masa kt ig tu dia ada attached skali x receipt dhl ...

yang aku pelik, warga US tu order bag dr hanis ni time hanis kat UK kan jd PS...why dia xpost je dr UK ke US? why perlu dia bawa stok2 bag etc tu berat2 balik Malaysia n di Malaysia baru nak pos ke US? SO FISHY...mesti syg sgt kat bag tu...Chanel kan...hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 02:59 AM GMT+8 , Processed in 0.078168 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list