CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 19-1-2022 12:20 PM | Show all posts
Si HH ni selalu je masak dari dulu, masa duduk dgn anak2 pun ada je tengok dia masak. cumanya dia ni kan jenis cincai so masakan dia faham2lah myb janji boleh telan.
Uols tak perasan ke dia merantau tu bawak sebeg kot provision dari Tanah Malaya, haritu jumpa Kakak sapa tu kat SF pun dia top up stok dia kan. Hahaa... gigih tau. Iols kat ke obesi dulu takdalah nak bawak sealmari makanan. Takdalah masak nasi minyak tu semua. Tu namanya dah byk sgt masa terluangla kan. Sampai boleh masak macam2. Iols dari masak nasi minyak elokla pegi jalan2 mall ke, muzium ke, wet market ke. Makan nasi tetap nasi tp lauk simple2 la.

I nak tanya, Taiwanis ni mcm pengat ke? i jenis tak berani nak try food yang tak biasa.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
SedihPedih replied at 19-1-2022 11:00 AM
dia mmg level confident tahap dewa. dulu siap tunjuk masak2 tp dapur dia eww sgt..x padan dgn stat ...

tu pasal la ramai cakap kepam ni bodoh.. memang bodoh pun. habis duit dekat jantan & barang branded je.. kalau dia bijak duit kepuk2 beli aset property, saham etc. founder2 timbang kilo pun pandai , duit banyak beli umah. lps tu boleh gak flex dgn kereta. bab2 showoff hbag ni i rs kurang dikit la, at least ada la bbrp ketui. yg suka show off hbag dgn kereta free ni mlm haiyok je dgn tipikal MlM lain..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 19-1-2022 12:20 PM
Si HH ni selalu je masak dari dulu, masa duduk dgn anak2 pun ada je tengok dia masak. cumanya dia ni ...

bukan pengat yang. tp sejenis desert macam puding ( sbb dia pakai susu cair ) , isinya tu keledek yang dah diproses( yg bijik2 tu kenyal2 ) macam boba jugak la . lps tu dia letak la fungud kr , selasih etc, tp bukan guna santan. pakai susu cair .  i penah buat sndr guna resepi khairul aming????
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:06 PM | Show all posts
check in...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:55 PM | Show all posts
not bad la rasa taro ball si budder tu. boleh la nak cuba cuba. so dekat sini aku bagi kau A for effort ya baddah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:24 PM | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 19-1-2022 12:20 PM
Si HH ni selalu je masak dari dulu, masa duduk dgn anak2 pun ada je tengok dia masak. cumanya dia ni ...

makanan dia sgt geli2 dari dulu2

hangit
bawang bersepah2 beso2 potong tahapa2
sayur pon mcm gabak2

1 of the photo jumpa dlm google.




Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 19-1-2022 04:42 PM

Another victim of kepam’s scam tactics just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit tetap tak dapat balik and barang terus tak bagi. I leave it here for all of you to see ya. Dah la dia ni kawan i….jahat betul pompuan sial nama Hanis ni. Sementara tu dia sedap melantak dinner kat hotel ya??? Maka harap menbusung la kau makan duit haram!  
















Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:25 PM | Show all posts
olaoli replied at 19-1-2022 01:55 PM
not bad la rasa taro ball si budder tu. boleh la nak cuba cuba. so dekat sini aku bagi kau A for eff ...

adik aku penah beli
yg hantar suami budder
so frenly jimbo

tp rasa nya besha2 aje.... kenyal nya tu adik aku xbaper suka..

tp utk effort aku rasa mmg patut bagi A.. nampak usaha and rajin nya.
cuma mana maid dia skang ?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 02:37 PM | Show all posts
cikatilia replied at 19-1-2022 02:25 PM
adik aku penah beli
yg hantar suami budder
so frenly jimbo

kengmain kan sayang kat bibik dia..sekali bibik tadokkk..tak sure berhenti atau larikk
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:37 PM | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scammed just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit tetap tak ...

sheols memang jahat yach..iols tk pernah rasa dia baik pun dgn perangai berlagak sombong tinggi diri tu

membusung da sheols dgn ketek ngan perut yg sama besau tu..hidup merempat tak ada hala tuju

makan duit haram byk sgt..tu belum lagi maksiat sana sini, tp acah2 beriman
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scammed just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit tetap tak ...

Jahatnye dah la x respond x refund diblock plak org tu.. Kira mcm.. Brg xda.. So duit tu jd hak milik die la? X guna natang ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:42 PM | Show all posts
gekkou replied at 18-1-2022 07:16 PM
Pam : bagi aku pinjam duit
baddah: mana aku ada duit. asyik pinjam je. bayar tak pernah.
pam: dulu k ...

Hahaaha kelasss la drama ni!
I boleh imagine kepam and budder's showdown
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:46 PM | Show all posts
Selimutputeh replied at 18-1-2022 09:56 PM
Anyway dekbadah following iza but iza not a follower of dekbadah

Anyway,i tengok singer @norynaziz follow Kepam..
Dunno if they're friends ke apa..

Yang paling pelik owner Innai @izriniz pun boleh follow Kepam..
Or maybe Izrin ni Forumners kot,follow just for a laugh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:48 PM | Show all posts
mim14 replied at 18-1-2022 11:12 PM
Jari tgn dia gems nye. Looking at this no wonder dia ckp kemam2 sbb dia nk cover gigi dia from showi ...

Haha video apa ni,angkat sumpah nak jadi citizen US ke??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-1-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scammed just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit tetap tak ...

Ya Allah sis kemain ya kepam bossbabe sana sini sekali hutang dgn orang RM3k pun tak mampu nak bayar siap pakej block lagi hahhahahahaha apa punya miskin laaa pastu memekak adik curi kasut hoi kalau dia mencuri duit org tu takpe pulak dasar gemok sundal
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:56 PM | Show all posts
Dik badah melekek2 gelak sambil kunyah kuih gentel dia, hampir tersemburrrr..... one by one nanti foremer londehkan kebusukan si kepam ni
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-1-2022 02:57 PM | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scammed just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit tetap tak ...

Eee siut punya Kepam..
Patutnya friend you ni mintak duit kat Tok Mid hah..
Punya la kaya sampai jadi director for new airlines..
Patutla tok mid jual brg2 kepam,ntah ntah utk tolong bayar hutang
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu, hutang Denise ps Indonesia tu jangan lupa ye kuin!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:06 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 19-1-2022 03:03 PM
Lagi satu, hutang Denise ps Indonesia tu jangan lupa ye kuin!!

merempat la dia dok us sana..bangga sangatttt..jadi ps pun takde orang order..sedihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:15 PM | Show all posts
ezypepper replied at 19-1-2022 02:25 PM
Another victim of kepam’s scammed just PM I. Walaupun dah 2 tahun benda ni jadi Tapi duit tetap tak ...

jahatnya kepammmbanyak tu rm3000
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 01:12 AM GMT+8 , Processed in 1.164898 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list