CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: PulutSambal

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 20-1-2022 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
I am still amazed blekpar asyik dengan scarf nya. Arini depa 2 org tu konon melawat tempat nak berbisnes. All the best lah buat bisnes in LA. Kalau xde duit banyak, 2-3 bulan je dah gulung tikar. Lagi2 bisnes kepam nak buat ni. Banyak nak kena ambik kira. Especially upfront costs. Eh tp kepam banyak duit kan….. momantai lah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
hereforthetea replied at 20-1-2022 08:16 AM
I am still amazed blekpar asyik dengan scarf nya. Arini depa 2 org tu konon melawat tempat nak berbi ...

Depa nak biz apa lagi tu lawat office space bagai?
Saje la tu pancing2 tok mid kot, nak tunjuk she’s actually mmg nak buat biz, yg jadi PS tu sekadar isi masa lapang… gitewww!

I hope ada org report kat US authority pasal bossbabi ni. Cepat skit kena deport balik Msia.

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 20-1-2022 08:27 AM
Depa nak biz apa lagi tu lawat office space bagai?
Saje la tu pancing2 tok mid kot, nak tunjuk she ...

I rasa dia nak jual paste or rempah dr Malaysia kot sebab dia ada tanya Q&A aritu pasal paste kat IG.

It wont work la kepams walaupun you joint venture dgn SMK pun. Everything has gone up now and people are more mindful of their spending. Dia sorang je yang masih di dunia khayalan. Not in touch with reality at all.

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:44 AM | Show all posts
ellejo replied at 20-1-2022 04:57 AM
kat malaysia pun ramai je bangun tido rasa nak ceraikan laki kakpam. tak perlu ke US pon.
tapi aci ...

dia sorang je kena cerai berkali2 , siap sempat pregnant masa jatuh talak kali kedua...

ni bukan orang cakap dia sendiri yang sebarkan cerita
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 19-1-2022 08:43 AM
Now I know kenapa u marah sangat dgn si kepam babi plus gemok ni… Rupanya your good friend kena t ...

Hai cuols, teruk kan kepam gundu ni. iols tak suka baddah tapi agak melampau la kalau selalu buat adik diperbodohkan kat ig sheols.. kalau banyak duit buat2 rilek la bagi adik.. duit yilekkkk jadi sekarang berani nak spill mutahhh busuk pasal adik lak. Si baddah bijak sikit sebab tak terang2 serang ko balik kepam gundu!

iols doakan ko kena rompak kat sana! Tinggal ko papa kedana, masa tu la ko unblock no adik ko pastu jilaaaat sampai licin butts si baddah sebab nak minta duit.. baddah pulak duduk silang kaki (entah dpt ke tak silang ) sambil kipas muka pakai duit ball gentel gengel tu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 20-1-2022 01:27 AM
Pergi ke kedai membeli cincau,
L. A. N. C. A. U

Bila masa busy. Tgk dok mengekor ja
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 19-1-2022 08:47 AM
I bet u dia tengah sasau cari msians fb that live in LA. MO dia dah tau sgt. I harap dia mampus dl ...

Kalau terjumpa nanti weols jalankan MO dm dieorg mcm u buat kat london dulu. Kesian betul org nak cari makan kat sana kepam buat perangai bohong meminta simpati. Senang sikit nanti pegi jaja f*f*k kat hotel pastu tunjuk baby oil
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 20-1-2022 12:27 AM
Depa nak biz apa lagi tu lawat office space bagai?
Saje la tu pancing2 tok mid kot, nak tunjuk she ...

Takpe biar buang duitttttt ps ps yg puluh ribu followers pun rilek je buat dari rumah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 20-1-2022 12:49 AM
Bila masa busy. Tgk dok mengekor ja

Dua dua jobless kat sana tapi acah2 bossbabe terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
hereforthetea replied at 20-1-2022 12:16 AM
I am still amazed blekpar asyik dengan scarf nya. Arini depa 2 org tu konon melawat tempat nak berbi ...

Biarrr melingkup and merangkak minta bantu adik yg sheols sumpah jadi kudung tu.. nak cakap pun tekemam
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:57 AM | Show all posts
234126 replied at 19-1-2022 08:39 PM
Dah bertahun bace kes kak pam scammer ni tetap la hidup dia mcm tak terjejas pun. Sikit mungkin tapi ...

tu tanda tuhan tak sayang kat dia, so balasan semua tunggu di akhirat esok, ke neraka jahanam la si pencuri duit orang, pemakan benda yg haram dan sebagainya....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 20-1-2022 08:51 AM
Dua dua jobless kat sana tapi acah2 bossbabe terpaling

Ni betul. Dorang dua ni nampak mcm angan2 tu mmg tinggi. Macam2 biz idea ada..tapi semua pun mcm hangat2 taik ayam aje
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:00 AM | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 19-1-2022 12:20 PM
Si HH ni selalu je masak dari dulu, masa duduk dgn anak2 pun ada je tengok dia masak. cumanya dia ni ...

dia nak jimat duit sis...selagi boleh dia nak jimat, yg mana duit dia spend utk enjoy dgn bamkeris dan flex kat ig tu je

hidup dia memang merundum lama dah, cuma dia pandai menipu kat dalam ig
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
plja2117 replied at 20-1-2022 12:59 AM
Ni betul. Dorang dua ni nampak mcm angan2 tu mmg tinggi. Macam2 biz idea ada..tapi semua pun mcm h ...

Memang cuols tinggi melangit business nak buat tapi capital tak mampu nak tampung.

Kalau duit tak cukup nak buat marketing kat sana haaa bedebu lah barang
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 20-1-2022 02:05 AM
Antara kes lain yg i ingat, customer beli perfume tak hantar. Sbg PS kena la advise brg jenis apa bo ...

Pelik betul PS gini..selalunya kalau barang takde..deposit bagi balik or tukar barang lain..takdenya burn gitu je..lain la kalau pembeli buat hal..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemain nak buat co working space and rent warehouse semua! WTF…..report report report!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
hereforthetea replied at 20-1-2022 08:16 AM
I am still amazed blekpar asyik dengan scarf nya. Arini depa 2 org tu konon melawat tempat nak berbi ...

Jeles la tu..wani bz ngan bisnes dia..dia pun acah-acah la tunjuk dia pun ada office space..dan dan work time..haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
HAHAHAHAHAHHAH kepam ckp keris ordered milk and cookie saja, sekali mamat tu dengan muka annoyed dia kat babi betina phone berjahit kat tgn, tu terus sound “It’s great, why you hatin’??”
Hambekkkkkk…..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nadiabella at 20-1-2022 09:48 AM

Sepadan keris dan kepam ni....dua2 kena scam dgn diri masing2....satu ingat tangkap janda byk duit..yg lagi satu ingat dapat chef tersohor...dua2 angan2 kosong...lebih angin kentut.......
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2022 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Iyalah acik forum kata kak Queen kepam tak adventurous.  Balik2 tempat sama, doing the same thing.
Now gigih merata2 tag tempat2 dia pergi nak tunjuk life dia best dgn abam keris. Tapi masih boring pun sbb itu ajelah pun. Hidup sekadar nak tunjuk kat org tp diri sendiri kosong.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 12:33 AM GMT+8 , Processed in 0.079042 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list